Min Nya Idol!

Det här kommer att bli ett ganska ointressant inlägg med lite fjortisvarning på det, så ni som vill läsa om politik eller världsfred kan sluta läsa typ...nu. Men men, ibland måste man få vara lite larvig, ointresant och fjortis också.

I alla fall, there is this guy.... Jag skulle helst vilja ta det här på engelska, efter all engelska jag lyssnat på nu så känns det som att grammatiken skulle bli bäst då, men jag ska försöka hålla mig till svenska så långt det är möjligt. Adam Lambert, ever heard of him? Om inte, leta upp honom på YouTube, Google, Spotify eller på Radio eller TV! HELT KLART värt det!!

Nä, men seriöst så tror jag ingen har missat killen. Inte efter hans framträdande i AMA i höstas. Jag noterade honom också då och blev lite upprörd över att det var en sådan stor grej att kyssa en annan kille på scenen, och att vara sexig kille, medans tjejerna får göra det fullt ut! Skrev något inlägg om det där på min gamla blogg. (Har fortfarande ingen teori på det där....) Men sedan försvann han lite från mitt huvud.

I våras någon gång dök det upp en låt på radion, Whataya Want From Me, som jag diggade helt! Totalt såld på den låten, men utan att veta vem som sjöng den. På påsklovet en morgon hos mormor så knäppte jag på tv:n och hamnade framför Oprah där han var gäst. Först blev jag helt såld i människan på tv-skärmen, sedan insåg jag att det var samma person som både sjöng den där underbara låten och dessutom gjorde framträdandet på AMA som jag avguudar honom för! Helt enkelt, i den sekunden fick han ett nytt stort fan.

Sedan dess så rullar hans album om och om igen på Spotify, än så länge är Whataya Want From Me den enda låten på mobilen av honom, och den går på repeat om och om igen, jag sitter i timmar och tittar på klipp och intervjuer med honom from all over! Från vad jag har sett så verkar han vara en helt underbar människa och en härlig förebild!

Inte bara är han snäll, vänlig, liberal, öppen och godhjärtad, utan han vågar också chockera, uppröra, vara annorlunda och helt enkelt vara sig själv, just the way he is! Och that's why I love him! Vi behöver fler sådana kändisar för att kunna hjälpa vanliga ungdomar som inte vågar vara vem de är. Han är en entertainer, en artist, en sångare och låtskrivare, men han är också en fantastisk förebild! Det pratas endel om det i flera intervjuer med honom och i en jag tittade på nyss så sa han i stil med;

Visst, jag är väl en förebild då. Men jag vill inte att människor ska titta på mig och vilja vara som mig, jag vill att människor ska kunna se på sig själva och våga vara den de
är.

Naturligtvis inte ordagrant, och dessutom lät det mycket bättre på engelska, men ändå, ni fattar vad han menar ;)

Han har många bra låtar på sitt album med namnet For Your Entertainment, både upptempo/rock och mer lugna ballader och liknande. Min favorit är dock Broken Open som har en helt underbar text, jättefin!, och som handlar om hans personliga erfarenheter. Lite att det är okey att inte vara perfekt, inte veta vem du är, du kan ligga är och vara broken open, vi löser det! Han har själv varit med och skrivit låten och jag bara LOVE IT!!!!

Nu ska jag avsluta mitt fjortisinlägg, måste verkligen dra mig härifrån och gå och packa, ska resa bort hela helgen och tåget går om mindre än tio timmar!! Känns som det är dags att packa och krypa i säng kanske...



Nä men Adam Lambert är verkligen en fantastiskt begåvad, öppen, snygg och fantasktiskt härlig människa, med underbara låtar! Väl värt ett försök, I think you would like him =)

På denna länk hittar ni låten Broken Open, Do you like it as much as I do?
http://www.youtube.com/watch?v=CZSYISenjuM

Puss o Kram
Lina Lilja

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0