En Enda Man

Tom Fords första film blev en succé och kritikerna har rosat filmen gång på gång. Alla älskar filmen och säger att man bara MÅSTE se den. Well, efter mycket om och men så slutade det tillslut med att jag hyrde filmen i helgen. Förväntan var enorm, och besvikelsen likaså. Jag fick lite samma känsla som med Brokeback Mountain, även där hade jag skyhöga förväntningar efter allt positivt man hört om filmen men jag upplevde den mest som...tråkig.



En Enda Man (A Single Man) är en historia som utspelar sig på 1960-talet och handlar om en man som förlorat sin livspartner Jim. Man får följa honom under en dag när olika händelser påverkar honom och han måste fatta ett beslut - är livet värt att leva?

Filmen var överlag tråkig och besvikelsen var stor. Men när filmen sedan började närma sig slutet så fick jag en känsla av "Nej - ta inte slut!!!". När slutet sedan kom så lämnade den mig på något sätt tom. Jag bara satt och stirrade på eftertexterna och tänkte "Nej, så får det inte va! Den kan inte vara slut? Såhär kan det inte vara!!"



Även om jag var besviken så tycker jag att ni ska se den. Den lämnar en berörd och och är ingen film man glömmer i första hand. Jag har dock inte listat ut varför än....

Tja, se den och säg vad ni tycker!

Puss o Kram
Lina Lilja

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0