Mycket....

Ledsen att jag inte har bloggat på länge, det har flera anledningar. En av dem är att min dator är inlämnad på lagning sedan sex(!!) veckor tillbaka så jag måste använda den stationära familjedatorn istället, och en annan är att hjärnan går på fullspinn just nu. Ni vet ibland när man tänker för mycket, så man kan inte trassla ut det och lyckas skriva om ett ämne och få det till en röd tråd. Förstår ni hur jag menar? Mitt huvud är som ett trassligt garnnystan just nu - typ.

Kände ändå att jag var tvungen att uppdatera er, eller något. Ni märker ju hur bra det här går... Jag vet inte vad jag ska skriva!?!?! Jag hade kunnat skriva om pridefestivalen som precis dragit igång (som jag av olika anledningar tyvärr inte är på plats på dock...), eller om min kompis som jag är så grymt avundsjuk på som åker till USA på utbytesstudentår i mitten på augusti, eller om Magnus Andersson grymma valkampanj, eller om något helt annat!

Men istället skriver jag om ingenting. Jag skriver om mitt garnnystan till hjärna. Ledsen vänner, men om min hjärna fortsätter vara såhär tilltrasslad så får ni räkna med att uppdateringarna på FB, Twitter och Bloggen kommer att fortsätta vara lika dålig. Förlåt!!!

Puss o Kram
Lina Lilja


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0