Helt Värdelös!

Värdelös. Så känner jag mig just nu. Väldigt, jädra irriterad, blää!!! Sista dagen på praktiken imorn, så tänkte baka en kaka och tacka dem för de veckor jag fått vara där, trevligt va? =) Grejjen är den att jag misslyckades totalt, så nu håller jag på att göra kakan en andra gång, och hoppas att det går bättre nu. Inte kan jag steka pannkakor heller. Har aldrig lyckats med det! Misslyckades lika mycket idag som vanligt.

Fattar inte hur i hela friden min HK-lärare gav mig MVG i slutbetyg, för jag kan inte ens koka pasta. Tro mig - senast jag gjorde det så blev det översvämning. Hela spisen tjöt för att han inte tyckte om att vara blöt. Påminn mig den dag jag ska gifta mig att se till så att den jag gifter mig med kan laga mat, för annars kan det bli väldigt jobbigt. Och dyrt.


Fjäsk funkar förresten bättre en prestation om man vill ha bra betyg i skolan. Är totalt tondöv - fick VG i musik, kan inte ett dugg om teknik - fick MVG, rita har jag aldrig varit bra på - VG, ska jag fortsätta? Förresten, vilket yrke ska man satsa på om man är värdelös på allt men är skitbra på att slicka röv? Ursäkta språket, nu ska jag gå och försöka få till kakan.

Puss o Kram
Lina Lilja

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0