Mardrömmar....

Hade en fruktansvärd mardröm inatt! Jag bodde någonstans med fullt av monster. Varelserna som bodde i denna värld var jätteelaka, de kunde slänga ut en för att man inte var tillräckligt snygg! Och var man svarthyad var man inte välkommen alls, och kom man trots allt in så kunde man räkna med att bli nerslagen.

Endast män accepterades, kvinnorna räknades liksom inte. De skulle bara springa runt och se till så att männen mådde så bra de bara kunde. Sedan fanns det kvinnor som ville leva med kvinnor, och män som ville leva med män, men de blev också utkastade, nerslagna eller i vissa fall mördade.

Man var tvungen att prata rätt språk, vara av rätt kön, rätt läggning, ha rätt hudfärg, och tro på rätt Gud, annars kom man inte in i samhället. Det fanns monster som kallades homofober, nazister och rasister, de var hemska! Det fanns också rika som levde gott och såg ner på de som hade det svårt. Det fanns varelser som såg andra bli nerslagna, men blundade och gick förbi. Jag menar, tänk er själv, det var fruktansvärt!


Sedan vaknade jag. Glad över att slippa denna hemska värld klev jag upp, och insåg att det var ingen mardröm. Det handlade om samhället jag varje dag lever i, och bor i.

Jag tänker förändra världen, tänker du?

Kommentarer
Postat av: Richard

Vad tror du är det rätta sättet att börja på?

2010-07-31 @ 15:42:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0