Bra jobbat!

För er som slog på SVT2 för en stund sedan så kunde ni se både Elisabeth och Magnus ifrån CUF göra mycket bra ifrån sig! Något som kanske var lite trist var att vi bara har knappa 700 medlemmar i CUF (hurvida de där siffrorna stämmer eller inte är jag för trött för att bry mig om just nu..), men istället kan man ju vända på det och se det från en annan vinkel.

I helgen var det valkurs, och en bit över 100 CUF:are från alla delar av landet pallrade sig till Upplands Väsby för att vara med. Snabb matte räknar då ut att ca 1/6 av alla medlemmar var där. Vi har alltså väldigt många aktiva i vårat Ungdomsförbund! I andra partier som kanske har ett par tusen medlemmar, hur många är det då inte som bara sitter där med medlemskortet på skrivbordet och inte gör någonting alls aktivt? Då ser i alla fall jag att vi är färre på pappret men fler procent aktiva =)

Just nu så surrar Petra på tv:n, men jag tänkte sova nu så jag orkar imorgon. Blir lång dag nämligen då jag har ridlektion som börjar halv nio! Dessutom är det möte med US innan det...

Godnatt alla underbara människor!

Puss o Kram
Lina Lilja

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0