Hemma

Japp, har tagit mig hem nu, och är faktiskt inte överdrivet glad över att vara hemma... Jag saknar redan alla så grymt mycket!!! Jag har haft så roligt så ni anar inte, och jag vet att jag upprepar mig massor här, likadant på bloggen och när jag pratar irl inför mina föräldrar, men jag vill verkligen att världen ska förstå!

Jag är verkligen grymt glad att jag fick chansen att träffa och få umgås med alla dessa UNDERBARA människor och jag hoppas med hela mitt hjärta att vi snart ses igen!

Det annorlunda med detta avsked jämfört med efter andra kurser och läger så även om det var sorgligt att åka därifrån och skiljas från alla så visste vi ändå att vi ses snart igen, det här är inte slutet liksom. För mig var det här bara början! Och jag säger det igen, jag är så grymt glad och tacksam över att jag fick chansen att vara en del av den här karusellen! För första gången i HELA MITT LIV så kommer jag att använda denna fras för att beskriva hur jag känner och kände under helgens kurs. Jag trivs som fisken i vattnet! För det gör jag verkligen!!

Den vänskapliga tonen visades extra tydligt när det var dags för avsked. Detta är tydligen en tradition! Tyvärr hade några redan blivit tvugna att åka, men vi var trots allt en hel del människor där, säkert en 70 pers liksom. Och så ställde vi oss i en ring, en började och kramade första personen som hakade på, så kramade person 1 person 3, så kommer person 2 och kramar person 3 som också hakar på osv. Dvs detta resulterar i att alla kramar alla! Helt UNDERBART!! Det något roliga var dock att endel av de man kramade hejdå till hade man knappt sagt hej till på hela kursen ;) Men alla dessa kramar var lika underbara i alla fall!

Resan hem gick för övrigt mycket bra och har nu ätit middag och tänkte titta på lite tv. Fick precis reda på att jag inte behöver åka till jobbet imorgon, vilket ska bli jävligt skönt! Behöver verkligen en lugn dag med sovmorgon!! Får se vad jag hittar på, kanske tränar en sväng, och så måste jag ringa en ridlärare också...

Nä, nu ska jag avsluta det här inlägget med en bild på dagens föreläsare, Martin Borgs, som bjöd på en helt underbar söndag!



Puss o Kram
Lina Lilja

(Förlåt om jag använder ordet underbart lite för ofta, men det är väl helt underbart att jag tycker världen är underbar, så det gäller väl att passa på!)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0