Sumpa juryn!

Fredag idag, lördag imorgon. 13 mars 2010, final i Globen. Den mest spännande melodifestivalfinalen någonsin. Och det finns några som kan förstöra allt igen, precis som de förstörde finalen 2008 när folket röstade fram Sanna Nielsen, men juryn hade redan givit Charlotte Perelli så pass mycket poäng att Sanna inte vann. HEEEEEEEEEEEEEEEELT VÄRDELÖST! Jag trodde liksom att det var folkets fest, folket som bestämde! Men näää, här kommer juryn och ska förstöra.

Personligen tycker jag att juryn ska bort. De kan inte bestämma vilket bidrag Europa kommer att rösta på, de kan inte veta. De gör ingen nytta, de förstör bara folkets humör och deras röst!
Vill ni läsa en härlig krönika om detta ämne så kika här;
http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/melodifestivalen2010/article6764447.ab

Han gör mig dock lite orolig när han påstår att juryn gillar Timotejs bidrag, det enda bidrag som jag inte gillar alls i finalen. Resten är alltifrån bra till superbra, utom möjligtvis Olas bidrag som är ett litet för vanligt bidrag, låter lite som alla andra poplåtar. Min favorit? Ingen aning, det blir TUFFT! Resultatet får vi om drygt ett dygn =)

Puss o Kram
Lina Lilja

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0