Vad är det för fel på samhället??

Ledsen, men nu kommer jag att klaga ännu mer på samhället. Har en sådan dag idag helt enkelt! Dessutom ligger jag hemma och de enda ljud som kommer ur min mun låter som en väsande orm. Hade grymt ont i halsen när jag vaknade, men efter en massa halstabletter, varma drycker och lite glass så har jag inte så ont längre, fast rösten är fortfarande inte normal... Och är man en människa som jag som älskar att prata mycket och ofta så blir det helt enkelt skrivande som blir mitt sätt att uttrycka mig.

Såhär är det, en känd artist, med namn Ricky Martin, kom för ett par dagar sedan ut som homosexuell. Alla har säkert redan hört den här nyheten, och personligen så tycker att det kanske inte är världens intressantaste nyhet, jag blev förvånad när han kom ut för jag trodde redan att han var öppet bög (bra koll man har va!), men vad jag tycker spelar ingen större roll för bortsett från bombningarna i Ryssland så är nyheten om att Ricky Martin har kommit ut som bög den största nyheten i alla kvällstidningar. Kolla själv;
http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/klick/article6866470.ab

Det är också stort bland bloggarna, många kommenterar dock det hela med att Ricky Martin mest bara söker uppmärksamhet och saker i den stilen. Det är inte alls så jag skulle vilja kommentera det hela. Jag skulle vilja börja med att säga att komma ut gör man inte för att få uppmärksamhet. Man gör det för en befrielse, och det är något som lyser igenom hans kommentarer i artikeln.

Något som däremot skrämmer mig, enormt!, är något annat han säger. 
"Många personer sa till mig, ”Allt du byggt kommer att kollapsa”, ”många personer i världen är
inte redo att acceptera sanningen, din verklighet, din sanna natur”."

Vänta.... VA!?!? Vi lever på 2000-talet. Att man ens är orolig för att livet kommer att kollapsa, och att någon skulle säga det!, när vi lever i världen där alla ska vara accepterade för vem de är. Den här artikeln är ytterliggare ett bevis på vad filmen Brüno visade i somras; Världen accepterar inte människan för vem den är, man får inte vara den man är och nej, världen accepterar förtfarande inte HBT-människor.



Men jag tycker inte att det var fel av Ricky Martin att komma ut, det var modigt av honom, och ett mycket bra val! Man ska våga vara sig själv, och jag är glad att han var redo att ta steget ut ur garderoben och också gjorde det. Han är en bra förebild för sina söner som jag tror kommer att växa upp och en dag bli två underbara killar. Kepp up the good work!

Puss o Kram
Lina Lilja


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0