Tillbakablick...

Hittade låten "A Lonely September" när jag kikade igenom alla sidor som ligger som favoriter på min dator och var naturligtvis tvungen att börja spela den också. Det är en låt som för ganska precis ett år sedan betydde så jättemycket för mig, och som jag då lyssnade på om och om igen i flera veckor. Jag gick även in och kikade i mitt bloggarkiv och inser vad som hände för exakt ett år sedan. Jag minns telefonsamtalet så väl....

Ni vet när man säger att man skulle kunna gå igenom eld och vatten för någon? Jag trodde aldrig jag skulle få en vän som skulle göra det för mig, men efter allt som våran vänskap har gått igenom så är det galet att personen ifråga över huvudtaget pratar med mig fortfarande. Ännu mer galet är det att vi till och med fortfarande är riktigt bra vänner. Hade det varit ombytta roller så hade vi aldrig varit kompisar idag!

Nä, bra låtar och goda vänner är något man ska hålla hårt i, det är något som jag har fått lära mig under de senaste två åren. Det och mycket annat har jag fått lära mig. Nu ska jag klicka på "replay" på den där låten, och så ska jag tänka på hur underbart fina vänner jag har.

Puss o Kram
Lina Lilja


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0