Helgen!

Jag vet att jag har varit jättedålig på att uppdatera under helgen, men dels har tillgången till internet och dator varit begränsad, dels har det varit fullt upp och dels var jag sjukt trött igår när jag kom hem. Dessutom har jag inte riktigt lärt mig mobilblogga än.... Mina teknikskills är inget att skryta med direkt.

Okej, lördag. Stack hemifrån typ halv nio, var parkerad i Stockholm vid elva, blev lite shopping, dock inte så mycket. Köpte inga kläder alls! Eller ja, ett par strumpbyxor att ha på kvällen, men vet inte om det räknas ;) Däremot blev det en parfym på Åhlens City, älskar att gå på deras parfymavdelning! Tyvärr hann vi inte gå så länge, men jag slängde med mig Carolina Gynnings "By Night", tyckte den var ganska fräsch. Dessutom köpte jag en ny mascara som jag tycker funkar skitbra! Maybelline var märket, minns inte vad produkten heter dock...

Såg dessutom Micheal Jackson utanför Åhlens! Någon kille som uppträdde och dansade till hans låtar, skitbra! Har tyvärr ingen kamera på min mobil än (hjälp någon?) men jag tvingade syrran knäppa lite kort, ska se om jag kan lägga upp dem ikväll.

Sedan bar det av till hotellet. Bodde på Elite Marina Tower ute vid Saltsjöqvarn. Sjukt fint område och sjukt fint hotell! Bad, dusch, göra sig iordning. Drink i baren innan båten till city. Åt på en italiensk restaurang och tog sedan spårvagnen till Cirkus för att se We Will Rock You, en musikal med Queens låtar. Det var en ganska lam story, skämten var moderna och bra dock, även om det var lite väl mycket anspelningar på sex (väldigt jättemycket anspelningar på sex). Däremot var det en grym stämning i publiken och (såklart) kom de bästa låtarna sist. Till We Will Rock You så sjöng och dansa alla med, därefter körde de We Are The Champions som extra nummer, då stod hela publiken upp, sjöng med och med armarna i luften, grymt! Därefter tackade de, ljusen tändes och showen var slut.

Sakta började publiken gå ut samtidigt som de klappade i We Will Rock You-takt. Jag ser att ena ljuskillen precis ska gå ner när han hör något i örat, sätter sig till rätta igen, lamporna släcks, och de kör ett oplanerat extra nummer, nämligen We Are The Champions en gång till. Jag ryser bara jag tänker på det, stämningen var så grym!!

Det bar av i taxi till hotellet igen efteråt. Pratade med en kompis mellan akterna, som var på eftervalskonferensen med CUF som jag missade pga att jag skulle fira min farbror. Bestämde dock att jag skulle åka endast dag två istället, dvs. söndagen. Så jag gick och la mig på en gång när vi kom till hotellet, för att jag skulle hinna sova något. Klockan var strax före tolv när jag kröp i säng. Kvart över sju klev jag upp på morgonen, en snabb hotellfrukost (det var jag och två pers till där när frukosten öppnade halv åtta!), innan det bar av mot City. Tog bussen till Slussen och virrade mig sedan mot Gamla Stan där jag hängde på eftervalskonderensen hela dagen. Tog tåget hem halv fem, var tillbaka i stan vid sex. Åkte och handlade ärtsoppa (mums!) som jag satte mig framför bingolotto (och Linda Bengtzing :P) och åt. Gick och la mig tidigt, vid halv tio.

Imorse var jag hos naprapaten, nu sitter jag i skolan. Hörs senare!

Puss o Kram
Lina Lilja


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0