Tänkt

Okej, jag har funderat på en sak. Det slog mig för ett tag sedan, och jag har inte riktigt kunnat släppa det liksom. Vill också börja med att säga att jag inte menar något illa, jag diskriminerar ingen, så släpp det på en gång. Hade jag haft aningen fler läsare hade jag antagligen hängts ut för allt möjligt efter ett sådant här inlägg, men jag menar inget illa, jag konstaterar bara fakta. Tänk efter lite istället.



Tjejer generellt gillar att kramas och pussas. Man kramas när man möts, och har man lite alkohol i kroppen så blir det även en del pussar och småhångel. ALLA gör inte detta, men generellt är kvinnan sån. Männen är inte så. Det är "grabbkramar" som gäller, det är en machostil som används och grina gör man inte! Pussa finns inte ens.

Okej? Tänk er nu i ett sportsammanhang, typ fotboll eller ishockey. Stämningen är liiiiite annorlunda. Pussarna kommer kanske inte, men kramas gör man definitivt, och gråter mer än man trodde var möjligt! Det är som att i ett sportevenemang så gäller inte "killreglerna" som gäller alla andra dagarna.



Tycker bara det är lite kul att det är så noga om dagarna hur en kille ska vara, men när det är sport som gäller, då spelar det absolut ingen roll! Och glöm inte att detta är en grov generallisering, killarna i CUF t.ex., de kramas och gosas jämt =D

Puss o Kram
Lina Lilja

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0