This Is A Good Day!

Jag är på sjukt bra humör! Det här har verkligen varit en bra dag, just nu är ALLT möjligt! Jag känner att det är dags för en sådan här;



Åkte in till skolan till klockan tio för att ha en timme företagsekonomi. Tycker verkligen att skolan blir bättre och bättre för varje dag, det blir lättare att fokusera på det som är bra och försöka ta sig igenom svårigheter! Dessutom så trivs jag bättre i klassen, gillade den inte alls till en början (sorry alla classmates som läser det här!), men nu tycker jag faktiskt om den!

I alla fall så gick jag därefter till gymmet (ca. 400 meters promis), gymmade omkring en halvtimma på Crosstrainer + Löpband. Är fortfarande lite förkyld så alla krafter finns inte riktigt där än, höll på att dö efter fem minuter på crosstrainern! Gav därför upp den efter en kvart och varvade ner med löpbandet, dock var jag lite snurrig, haha! Imorgon blir det träning i lugnare form - yoga!

Därefter gick jag tillbaka till skolan, eller ja, gick till en restaurang bara två kvarter därifrån och åt lunch med papsen. Var då helt slut efter gympass + 800 meters promis (totalt) + att kroppen fortfarande var slut efter gårdagens pass! Efter lunchen gick jag tillbaks till stan och shoppade, har ångest över hur tomt mitt konto är! *Snyft*

Är dock riktigt nöjd med vad jag hittade! Var först inne i Second Hand - butiken. Har faktiskt aldrig varit i den förut, *skäms lite*, utan bara på Röda Korsets som jag inte alls är speciellt förtjust i. Men jag blev sjukt överraskad, och det positivt! Hittade en klänning och en väst som jag köpte, sedan drog jag mig själv ut därifrån innan jag skulle köpa upp hela butiken!

Därefter HM där jag köpte en jättesnygg lila stickad tröja, som jag såklart ska ha imorgon! (Ni har väl inte missat att ni ska klä er i lila imorgon?), och en ansiktsmask som jag redan använt. Den var jättebra bortsett från att jag lyckades få lite i håret som verkligen inte går bort x) Sedan fick jag dra mig ur även den butiken, det är konstigt det där, när man inte har pengar, då är allt snyggt!

Skoaffären nästa, där blev det ett par jättesnygga högklackade skor! Även en sväng förbi Åhlens där jag köpte Clear-Up Strips. Tycker verkligen det är jättebra och jag använder det alldeles för sällan! Tyvärr är det ju ganska dyrt (framför allt om man är en snål djävul som jag..). Fick dessutom betala hos stans snyggaste kassör, dock är jag tyvärr ganska säker på att han plays for the other team....

Känner mig i alla fall som värsta shopaholicen! Jag är verkligen ingen som älskar att gå och shoppa, men idag så bara slant pengarna iväg! Hade jag haft mer pengar hade jag köpt upp halva stan! Men jag bestämde att det här fick bli min födelsedagspresent till mig själv, en månad i förväg. =)



Har bokat en klipptid också! Välbehövligt! Tyvärr fick jag inte frissan jag brukar gå till =/
Var upp dit mitt i lunchtid (dumma jag) så det var inte så många frissor inne. Frissan jag brukar gå till var precis på väg ut (eller in?) men hon stannade upp och tog min beställning. Ville ha en tid för klippning+färgning, helst fredag om det fanns, varpå hon sa att ja, men då fanns det bara tid hos en annan frissa, var det okej?
Jag; *Sad face* Snabb överläggning med mig själv "Måste ha en klipptid innan konserten med Adam, helst igår, borta hela nästa vecka, kan typ inte resten av den här veckan, orkar inte vänta till måndag vecka 45" Så okejdå, det fick gå med en annan frissa.

Men det innebär alltså att jag måste ha en plan, hur fasiken ska jag klippa/färga mig!? Vill ha förändring, give me inspiration! Plz!


Vad sägs om en sån här frisyr?

Nu ska jag avsluta denna underbara dag med en tur till stallet och ridlektion! Hörs!

Puss o Kram
Lina Lilja

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0