Förbannad!

Var på manifestation i Gävle igår, mot rasismen. Men det var inge roligt, jag blev bara förbannad. Varför? Jo för att det hela tiden tas upp blockpolitik! Man gnäller på regeringen, ifrågasätter Reinfeldt, säger att en RödGrön regering skulle gjort det bättre. Man säger att det är regeringens fel att SD kom in, och MP säger att man aldrig skulle kunna samarbete med moderaterna som skickar iväg flyktingar till länder där de inte är välkomna utan riskeras att dödas och bla, bla, bla....



Jag säger bara en sak;
LÄGG AV! Det handlar inte längre om det! Vi är alla ansvariga, RödGröna har iprincip i alla år suttit på makten och det är de som har byggt upp hela Sveriges system. Alliansen hade FYRA ÅR på sig och då hinner man inte göra jävligt mycket. Alla sju riksdagspartierna är samtidigt skyldiga för att invandrarfrågan inte har blivit prioriterad. Du som inte tog debatten är skyldig för att du inte gjorde det, jag som kampanjade för ett parti som står för allas lika rätt och värde gjorde det inte tillräckligt bra, du som av okunskap röstade på SD är skyldig för att du inte läste på bättre, jag som inte stod upp för människors lika rätt och värde på rätt sätt är skyldig. Det var som någon sa igår, det är bra med alla dessa manifestationer - MEN DE SKULLE HA GJORTS TIDIGARE! INNAN de kom in i Riksdagen. Nu körde de flesta med taktiken att "ignorera ut dem", och jag säger inte att det är fel, men det funkade inte. Nu kör vi en ny metod!



I söndags bröt vi ihop, och det är viktigt att göra det också. Men nu gäller det att bita ihop och stå upp för mångfalden. Det här är inte slutet på valrörelsen 2010, det är början på valrörelsen 2014. Nu kör vi!

Puss o Kram
Lina Lilja

Kommentarer
Postat av: Anonym

"Man säger att det är regeringens fel att SD kom in"



Stödet för SD har ökat sedan Alliansen kom till makten, vilket blocks fel är det tror du?



"RödGröna har iprincip i alla år suttit på makten och det är de som har byggt upp hela Sveriges system."



Ja, vänstern har byggt upp Sverige till det välfärdslandet det är idag.



"Alliansen hade FYRA ÅR på sig och då hinner man inte göra jävligt mycket."



HEJ VERKLIGHETSFRÅNVÄND! Ni har hunnit göra jävligt mycket: totalförstört sjukförsäkringen (du är väl dessutom medveten om att det finns utföräkrade som har tagit livet av sig? Och att de som "fuskar" bara var 0,5%?), öppnat upp dörren för SD, sabba A-kassan, slängt iväg MILJARDER på resturangmomsen som gav typ max 3000 jobb, ni har kört med era äckliga skattesänkningar istället för att anställa fler i offentlig sektor.



Fattigdomen har ökat i Sverige sedan Alliansen fick makten och många invandrare lever i fattigdom vilket ofta leder till kriminalitet = Alliansen hade kunnat förhindra SD:s intåg i riksdagen. Men det gjorde ni inte.



Det är erat fel.

2012-06-02 @ 18:26:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0