One foot in front of the other

Det var otroligt tufft att kliva upp imorse, men det gör inte så mycket. Jag tog mig till skolan, var med på en och en halv lektion och satte mig sedan på bussen hem igen. Låg ett tag och sedan blev det en kort promenad och en dusch, nu sitter jag här. Tänkte försöka plugga lite, har två uppsatser att skriva så tänkte försöka börja lite i alla fall.



Har fortfarande inte fått någon tid till sjukhuset vilket känns lite jobbigt, vill helst träffa läkaren och sjukgymnasten så snart som möjligt, men det löser sig nog. Pratade med en stallkompis igår som varit/är med om samma sak som jag är nu, men lite värre. Hon gav mig massa tips och råd vilket känns mycket bra. Tar verkligen till vara på sådant! Bland annat så tipsade hon att jag skulle köpa "Svenskdroppar" att lägga som omslag runt nacken som jag har haft jätteont i. Har googlat lite och tydligen så är det någon örtblandning som ska bota ALLT! Ända nackdelen är att det innehåller 40%-ig alkohol ;) Men inte alls speciellt dyr och det kan väl knappast skada att prova?



Tack till alla för erat stöd en tid som denna! Jag är positiv inför framtiden och som jag sa så kommer jag vara fit for fight innan ni vet ordet av, oavsett vad det är jag har drabbats av! Kärlek till er alla<3



Apropå kärlek.... Brolle hade en hit med denna låt för några år sedan och jag ääääälskade den, men sedan har jag glömt bort den lite! Hörde den igen när han var i Så Ska Det Låta i fredags och sedan dess har den gått på repeat. Fatta älska någon så mycket! Har Du gjort det någon gång? Inte jag, än, men jag hoppas och tror att jag får uppleva den kärleken en dag och att den då även är besvarad ;)



Puss o Kram
Lina Lilja

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0