Just Be Who You Are

Vi hör det överallt, vi ser det överallt, vi får det överallt. Budskapet. Budskapet om att vara sig själv. Men vi alla vet ju hur fucking jävla svårt något så enkelt faktiskt är! Det är ingen majoritet av världens befolkning som verkligen är den de är, har den självkänslan och självförtroendet att vara den de är, men DE FINNS!



Jag har ett antal kompisar som är precis så där, att de vågar vara sig själv, rakt upp och ner. Ni tycker antagligen jag är helt jävla dum i huvudet nu, men handen på hjärtat, är du dig själv 100% of the time? 100%? För jag kan då inte svara ja på den frågan! Och jag tror väldigt få av er kan också. Man blir osäker from time to time, funderar på om man är "rätt", ändrar sina åsikter efter alla, håller med för att man inte orkar käfta emot, känner ni igen? Precis.

MEN, som sagt, det finns människor som verkligen är sig själva! Nu kan jag visserligen inte läsa tankar, men när man möter en sådan människa så märks det! Hela utstrålningen, känslan som personen sprider, tryggheten. Personen utstrålar ett sådant lugn, man är aldrig orolig! Dessutom är det en person som aldrig behöver hacka ner på någon annan, sprida elaka rykten eller använda hat. Man vet när en person är sådär ärlig, och jag lovar att du, just nu, ser någon eller några av dina vänner i huvudet. Det gör jag!

Det finns även kändisar som är så där, både här i Sverige och i Hollywood, och jag är ett stort fan av dem alla! Det gäller även mina vänner som ingår i denna kategori. Jag har sådan FRUKTANSVÄRD respekt för såna människor! I alla fall, exempel på kändisar är;


Darren Criss


Danny Saucedo


Adam Lambert


Tommy Joe Ratliff


Chris Colfer


Ola Salo


Fredrick Federley


Beyonce


Isabella Löwengrip


Andreas Lundstedt


Daniel Paris

Dessa människor är bra exempel på folk som är så trygga i sig själva, som har hittat sig själv på det sättet, som vågar vara sig själv! Danny tycker jag är det absolut bästa exemplet. Han är otroligt ödmjuk och trygg i sig själv, och... Ja, en typisk människa som vågar vara sig själv till 100%! Jag har en OTROLIG respekt för honom, och jag är SÅ glad att jag fick chansen att möta honom nu i somras! Precis lika underbar i verkligheten! (Fortfarande förbannad på mobiljäveln som lyckades göra så att bilden på Danny o mig raderades eller ngt i den stilen....)

De människor av ovanstående som jag träffat (Danny, Adam, Fredrick och Bella) utstrålar verkligen ett lugn, och det är så härligt! Jag kämpar som fan med mig själv och hoppas att jag når den punkten själv snart, jag också! Och jag hoppas ni gör det också :) För vem vill inte vara en sådan person?





























Ett sista tillägg; Nu menar jag inte att dessa människor är perfekta, även fast jag höjt dem till skyarna! Nej, det är just det som är grejen, de vet själv att de inte är perfekta, har aldrig sagt att de är perfekta, men de har accepterat sig själva för vem de är, och är bekväma i sig själv. De har accepterat spelreglerna och kör på med dem. De respekterar sig själva! Och det respekterar jag dem för!



Puss o Kram
Lina Lilja

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0