Fenomenet Flashback

Har ni någonsin satt eran fot på Flashback? Gissar på att de allra flesta som läser det här faktiskt har gjort det, och så även jag - mååånga gånger! Men vad är Flashback egentligen? Är det verkligen så himla positivt? Varför går man in på Flashback? Helt enkelt, i det här inlägget ska vi snacka Flashback!



"Yttrandefrihet på riktigt" - så lyder Flashbacks slogan, och det ger nog en ganska bra bild av sidan. Det är alla A-, B-, C- och Ö-kändisars värsta mardröm, medan det är oss "vanliga", nyfikna, stalkande svensson-svenskars dream come true. Sidan har forum med teman om allt från Vetenskap till Sex, men de flikar jag hänger allra mest på, och som jag misstänker att de allra flesta hänger på oftast, är Aktuella Brott och Kriminalfall samt Kändisskvaller. Att säga att jag skulle vara inne på sidan av en annan anledning än att ta reda på allt snaskigt skvaller om alla andra vore att ljuga, för det är precis varför jag hänger på sidan.



Och nog kan man få reda på det mesta på Flashback. Allt om vem som ligger med vem till vilken kändisen som blivit anmäld för våldtäkt är. Visst ska man ta allt med en nypa salt eftersom alla källor är anonyma, men ändå. Rätt mycket fakta visar sig i slutändan stämma... Är detta då så himla positivt? Ja, i min mening är det det. Jag förstår alla kändisars rädsla och obehag inför siten, men jag ser ingen anledning till att den inte skulle få finnas, egentligen. Jag ser de negativa delarna, men det är inget olagligt, inget farligt. Jag förstår mycket väl om folk väljer att inte använda siten på moraliska och etiska grunder, men jag tänker fortsätta snaska i kändisskvaller!



Puss o Kram
Lina Lilja

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0