Danny Saucedo<3

Satt och tittade på The Voice till frukosten och såg Danny komma in på en spontan-intervju med mackan i högsta hugg innan Anders Timell kom och hämtade honom och tog honom till Mix Megapol-studion där han egentligen skulle vara, haha! Åh vad jag älskar den grabben, härligt skön och spontan, och samtidigt vågar han säga ifrån och säga vad han tycker! (Som att han inte gillar Kempe's låtar ;))



Satte naturligtvis på radion för att höra intervjun i Mix Megapol, och då sa han vilka han tyckte/trodde skulle komma på tredje, andra och första plats i finalen imorgon. Han tippade;

3. Sverige
2. Storbritannien
1. Danmark

Adam Alsing tyckte att Frankrike skulle vinna. Intressant, tycker jag, att ingen av dem nämnde Finland! Men härligt att de toppade Storbritannien, inte bara jag som tycker om dem, hehe. Tydligen ska deras röster inte vara de bästa live dock... Vi får väl se!

Förra året var det den härliga killen Saade som redovisade Sveriges röster, i år tävlar han själv och då får istället härliga Danny läsa upp våra poäng! Tune in imorgon kväll för att se honom live i rutan! Men redan nu kan ni lyssna in hans nya, härliga singel 'Tonight'. Låten är en riktig club-hit, precis som 'In The Club'. What do you think? :)



Han drar förresten ut på sommarturné snart och den avslutas i Furuviksparken i Gävle den 14:de augusti, and I'll be there!!

Puss o Kram
Lina Lilja

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0