Deppigt värre

Snälla vänner, gör mig på bättre humör! Den här teatergrejen som varit i Gävle nu den här veckan, som jag fortfarande inte fattar riktigt vad det är för något, är tydligen värsta grejen och verkar superkul! Men det var det ju ingen som sa så jag har ju missat hela skiten... Hörde att Johan Hilton, som skrivit boken No Tears For Queers (remember?), var här på festivalen, så visst önskade jag i hemlighet att jag skulle springa in i honom i någon gränd, men som att det hände. De enda jag sprungit in i är förvirrade Stockholmare med VIP-band runt halsen.



Fick i alla fall reda på idag, när jag låg halvdö på soffan, jättedeppig redan, att dramatiseringen av No Tears For Queers går på Gävle Teater idag, TVÅ gånger! Den går inte längre, den slutade gå för länge sedan, utan det är typ special föreställningar, your only chance liksom! OCH JAG ÄR INTE DÄR!!!! Hur kan jag ha missat det? Det går till och med i Gävle!



Dessutom släpps en nyutgåva av boken i sommar, och min budget har inte det minsta lilla öre över. Det vill säga, jag får inte ens ställa boken i bokhyllan! Men ni som får se dramatiseringen i Gävle idag, ha så kul! Och ni som har råd att köpa boken; GÖR DET! Ni som inte har råd att köpa boken; Låna på biblan och läs! Sedan kan vi sitta här tillsammans och deppa över att vi inte får ha ett ex i bokhyllan....

Ska gå och ta en dusch nu, sen kommer jag tillbaka och samanfattar torsdagens Eurovision!

Puss o Kram
Lina Lilja

Kommentarer
Postat av: Johan Hilton

Hej Lina.



Läste just ditt inlägg. Har några extra exemplar av nyutgåvan av NTFQ och skickar gärna ett till dig, om du vill. Min mejladress: [email protected].



Allt gott,

J

2011-05-17 @ 16:32:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0