Oprah avgår som folkets bästa vän

Oprah Winfrey.... Alla har vi grinat till hennes program. Alla har vi skrattat till hennes program. Alla har vi känt igen oss. Kvinnan som tog inte bara Amerika, utan hela världen med storm, har nu gjort sitt sista avsnitt av den populära talk showen, och hon kommer bli saknad.



Oprah blev inte bara bästis med världen, den som stod upp för de svaga, hon som inte var rädd för sanningen, utan också kvinnan som bevisade att det är möjligt. Hon kom från en svår uppväxt i Mississippi som präglades av fattigdom och övergrepp, till att bli en av de rikaste och mest hyllade människorna i världen. Hon skänker dagligen pengar till välgörenhet av alla dess slag och bortsett från hennes egna talk show som har sänts i mer än 1000 avsnitt sedan -86 så har Oprah ett eget månadsmagasin, O – The Oprah Magazine, en välgörenhetsverksamhet, Oprah’s Angel Network, och en egen bokklubb, Oprah’s Books. Hon räknas till en av de 100 mest inflytelserika personerna i världen (Times Magazine) och blev enligt Wikipedia USA:s första mörkhyade miljardär.



Oprah är ett tydligt bevis på att allt är möjligt, och vi kommer alla sakna henne i tv-rutan. Men bara för att talk showen slutar sändas så behöver inte det betyda att karriären är över, istället frågar jag mig; Vad kommer här näst?









Oprah verkar vara en sådan fin och empatisk kvinna. Vem har inte drömt om att få vara med på hennes show liksom? Tack för allt Oprah, tack för allt<3



http://www.aftonbladet.se/debatt/debattamnen/medier/article13077068.ab

Oprah Winfrey Show sänds på TV3 varje vardag 13.05


Puss o Kram
Lina Lilja

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0