Underbar födelsedag!

Hade en superbra 18-års dag igår! Började med att jag blev väckt av skönsång och paket från familjens sida. Fick massor med bra saker! Kläder, Glee säsong 1 och 2, handskar, handsfree till iPhonen (någon har tappat bort de andra...), Mel C's senaste skiva och, kanske det bästa av allt, nu har jag hand om min egen ekonomi! Inte för att det är speciellt många kronor än, men någon dag ;)



Efter lite frukost bar det av till skolan och Stockholm. När jag kom till skolan fick jag massa grattis och kramar, och när vi senare började rulla mot Stockholm sjöng de alla för mig. Otroligt pinsamt men väldigt gulligt, som sagt. Väl i Stockholm var det Medeltidsmuseumet som var först. Väldigt intressant faktiskt! Hade dessutom en jättebra guide. Efter muséet hade vi en kort rast då vi gick och strosade lite på stan innan det var dags för riksdagen.





På riksdagen har jag ju varit ett antal gånger förut, så jag har ju sett det mesta redan. Men det var intressant med lite småtjafs med sossen som guidade oss runt, samt att det var första gången jag inte var i riksdagen den veckan som alla politiker är ute och åker på andra ställen. Alltid lika kul att var där! 

Efter det gick vi och fikade för att fira min födelsedag. Gick på ett supermysigt café i Gamla Stan och stötte dessutom ihop med två CUF'are. Mys!



Vi strosade runt lite i Gamla Stan, jag visade CUF's Riksorganisation och så, innan vi gick tillbaka till bussen och åkte hemåt igen. Strax före halv sju var vi tillbaka i stan där mamma hämtade upp mig så åkte vi hem och åt raklett till middag. Supergott! Tårta till efterrätt också såklart!



Efter en mysig dag och kväll gick jag och la mig med Glee på tv'n. Tack för alla gratulationer, både här på bloggen, på twitter, på facebook och i verkligheten! Tack alla för att ni bidrog till en helt underbar dag :)



Puss o Kram
Lina Lilja


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0