Awesome artister på Världens Barn-galan!

Låg ju och tittade på Tillsammans För Världens Barn i fredags och tyckte verkligen att det var en jättebra gala! Dessutom var det många talangfulla artister som uppträdde, och jag tänkte lyfta fram mina favoriter lite extra.



Danny. Ja, jag har pratat om honom mer än en gång förut, och jag skulle kunna skriva ett helt inlägg till om honom här och nu. Jag älskar honom så fruktansvärt mycket och jag älskar hur bekväm han är i sig själv, och hur han älskar att leka med media, med fansen och med resten av befolkningen. Bortsett från att han är så fruktansvärd musikalisk, duktig dansare och kan förmedla en känsla så fint från scenen (och att han är en sådan miljökämpe att man får ångest) är han också en människa som tydligt gör vårat land, och världen, en bättre plats att leva i.



Jag har sett Danny live tre gånger i år (om man räknar mellon i Globen) och han har inte gjort mig besviken det minsta. Jag fick även chansen att träffa honom nu senast i Furuvik och hans personlighet... Jag är bara så överlycklig över att ha en människa som honom bland oss. Han utmanar normer på ett sätt som få vågar göra i dagens samhälle, framför allt på killsidan. Bögrykterna har florerat kraftigt runt honom, trots att han har flickvän sedan typ 7 år tillbaka, och det bemöter han genom att i mars pussas med Saade, i Furuvik i augusti flörta med bassisten Henrik samt sjunga en låt om/till honom (känns det igen från någon annan artist? ;)) och nu senast, bleka håret vitt. Han är.... Underbar. Jag har sagt det förut, nu har jag sagt det igen, men jag är verkligen så jävla glad över att han finns.

Nu går vi vidare innan inlägget faktiskt bara handlar om Danny. Nästa person till rakning;





Ulrik Munther. Även denna kille har jag fått chansen att både se live och träffa i år, och det är jag jätteglad över. Han är en grym talang och verkar också vara en riktigt gullig kille. Jag hoppas att verkligen honom all lycka och att han utvecklas och blir en världsstjärna. Han är ung, 17 år, och ny i kändisvärlden. Han har fortfarande en del att lära och jag hoppas att han tar artister som till exempel Danny till mentor för att lära honom om media, fans, musik och världen. Det här kan bli så jävla bra! Och jag älskar verkligen hans låtar, framför allt Sticks and Stones är helt, helt underbar, och han har ju redan börjat trampa på Dannys stig med hans första singel Boys Don't Cry. Keep going Munther!



Den sista personen jag vill lyfta fram är även det en kille, som också var med i galan i fredags, och jag var fruktansvärt ledsen över att se honom där! Han är ALLDELES FÖR BRA för att vara där han är! Jag har nämligen ingen egen video på honom från galan, han finns däremot med i alla tre jag redan postat. Naturligtvis pratar jag om körens medlem Martin Kagemark.



Ingen blev gladare än jag när Martin ställde upp och kom med i True Talent. Och ingen blev ledsnare än jag när han åkte ut, även om jag förstår beslutet. Nu står han återigen och körar, bland annat bakom hans mentor Danny, och jag blir så jävla förbannad!! Martin är en sådan sjukt duktig artist som oförtjänt har hamnat i skuggan av hans äkta man Christer Björkman. Martin måste sluta stå och köra bakom melodifestivalbidragen och istället ta klivet fram själv och vinna hela skiten, för det är han lätt kababel att göra, ge honom rätt låt bara!! Genom hans medverkan i True Talent bevisar han ju också att det är något han själv vill!



Martin är en snygg, talangfull karl och jag längtar som fan till vi hör hans första singel på radion, jag har hans första album i handen och hans karriär är i rampljuset. Först kommer jag vara nöjd.

Puss o Kram
Lina Lilja

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0