Tough Week

Det har varit en jobbig, jobbig vecka. Alldeles många hejdån har fått sägas, och tårarna har runnit längs med mina kinder hela veckan. I lördags var det dags för första farvälet, och sen har det fortsatt. I tisdags gick vi från att vara tre till att bli två, och då brast det fullständigt för oss alla. USCH vilken jobbig vecka! Nu sitter jag i alla fall, efter mycket om och men, på ett hotellrum i San Diego och väntar på att mamma och syrran ska kliva in genom dörren. Det ska verkligen bli superroligt att se dem igen, men samtidigt känns det mest bara tomt just nu. Intressant hur nära man kan komma människor på bara några månader, och hur mycket man kan komma att sakna dem efter bara ett par dagar ifrån varandra. 
 
 
 
 
Dagen har inkluderat en lååång tågresa (herregud så långsamt det gick - ska aldrig mera klaga på SJ!), en nästan-kidnappad-av-svarttaxi-incident, en nog-lurad-av-taxi-incident, problem att checka in, en otroligt god middag på hotellrummet, roomservice, massa väntan, och massa saknad. Dagen har gått oerhört långsamt, minst sagt, just like yesterday. 
 
 
 
Nej, senaste veckan har verkligen varit konstig, jobbig, lång, och.... Trög. Men jag ser nu fram emot två händelserika veckor med familjen, sen några ensamma veckor i januari innan vännerna kommer tillbaka och vårterminen drar igång. 2013 kommer bli ett grymt bra år, det känner jag i hela kroppen!
 
 
Puss o Kram
Lina Lilja

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0