Hemma igen!

Har haft några riktigt underbara dagar i Madrid, men nu är jag hemma igen! Sitter och tittar på Melodifestivalen från i lördags och uppdaterar mig på hur helgen har varit här hemma i Sverige (= vad Adam har gjort, gör och hittar på). Hittade bland annat den här bilden, vilken ju inte är helt fel! Två favoriter på samma bild<3 Snacka om att man hade viljat vara en fluga på väggen vid det mötet!
Bilden är tagen idag och Anton la upp den på sin twitter, det är därifrån jag tagit den. Adam uppträder nämligen på GayGalan idag, tydligen, och Anton kommer ju vinna priset som 'Årets Homo' där. (Det var väl ingen surprise, det har vi vetat i MÅNADER!!!) Hade gärna gått men bortprioriterade det på grund av Madrid-resan, men sen fick jag ju reda på att Adam skulle uppträda där, idag när jag anlände på Arlanda, och hade jag vetat det lite tidigare hade jag definitivt gått i alla fall! Men jag är trots allt ganska glad att vara nerbäddad i soffan ikväll, sjuuukt trött! Dessutom finns ju YouTube + att ett sammandrag sänds senare i veckan på tv.
Gud vad jag babblar just nu! Som sagt, jag är vääääldigt trött! Imorgon är det ett par lektioner på förmiddagen, sedan ett telefonmöte klockan 13, lite träning kanske och så SOVA! Plus att jag måste komma ikapp livet också, med allt från plugg till jobb till framtiden och allt däremellan. Det löser sig!
Puss o Kram
Lina Lilja

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0