Vecka 24 i Bilder

Halloj allihopa!

Nu är jag återigen hemma i lägenheten efter en fullspäckad vecka på vägarna! Tänkte jag skulle börja denna vecka med att lägga ut alla bilder från förra veckan och berätta om helgen, precis som jag länge lovat! 


Från i tisdags kväll då jag kikade på fotboll hos TV4


Från träffen med andra SBCC-studenter på onsdagen.


I fredags åkte vi direkt till Bio Rio för att se fotboll!


Vi hamnade längst fram!


Jag ska naturligtvis alltid ha bild med allt och alla, och de var snälla och ställde upp! Pops var jättestressad men tog sig ändå tid, snällt va? :) Där ser ni också mitt linne som jag köpte i onsdags, så himla nöjd!!

Blev lite förvånad under sändningen för det var Pops som skötte typ alltihopa. Vem som skulle säga vad och vara i bild när, det var han som hade koll på allt sådant! Proffsig och cool kille!


Bild från hotellrummet i Stockholm. Trots regn bar det av till Gröna Lund! Har dock inga bilder därifrån eftersom jag var fullt upptagen med att åka berg-o-dalbanor!!

Efter Grönan bar det av mot Karlstad och på söndagen var det dags för Gladiatorerna! Missade tyvärr gladiatorerna, så fick ingen bild med dem, men här kommer lite bilder från arenan och så. Mycket mer kan jag inte berätta, vill inte avslöja något förrän det sänds om några månader! Vad jag kan säga är i alla fall att inspelningarna var jätteroliga att se, allt sköttes jätteproffsigt och gick väldigt smidigt. Att se Gry jobba är jätteroligt, hon vet verkligen vad hon gör!











Efter inspelningarna åkte vi raka vägen hemåt, och var hemma precis i tid för avsparken i fotbollen klockan 20.45. Veckan blev verkligen underbart rolig och jag har fått vara med om så mycket!! Denna veckan blir lite lugnare med en del träningar, lite jobb, midsommarfirande, CUF-träff och så börjar jag den med att träffa en kompis som kommer när som helst! 


Min nyinköpta klänning är dagens outfit! Bär egentligen ALDRIG blommigt, men den här var så snygg så det blev ett undantag!


Size Me-tröjan jag fick av Egoboost!

Ha en bra dag vänner!

Puss o Kram
Lina Lilja

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0