Träning, Plugg och AIDS-walk!

Livet rullar på här borta! Har äntligen kommit igång med träningen och det känns SÅ skönt! Igår var jag på en utomhus träning på morgonen. En timme PURE HELL! Men ack så nöjd man känner sig efteråt! 
 
 
Bara det att efter det skulle jag gå en mil.... Ja vänner, en svensk mil. AIDS-walk var vad det var, den 22 i ordningen, men första för mig! Kul var det, men hängde inte kvar länge eftersom att jag stack direkt för att möta upp några kompisar för lunch. Men att ha kört ett stenhårt träningspass OCH gått en mil innan klockan slagit tolv en lördagsförmiddag är väl inte helt fel?
 
 
Fortsatte lördagen i samma anda; Att ta hand om mig själv. Lunch med kompisar, Starbucks, 60 minuters helkroppsmassage (ack så ont men ack så skönt!) och därefter ett biobesök. MYS! Hade sen rummet för mig själv HELA NATTEN! Åh vilken bra lördag det var igår! Idag började jag med ett yogapass, sen har jag suttit här på skolbiblioteket med böckerna framför mig. Tror jag börjar få någon ordning och reda på allt kaos i alla fall, det känns som det lugnar ner sig lite just nu. Senare idag ska jag till mataffären för att veckohandla, och sen tänkte jag göra matlådor för veckan! Duktiga jag :)
 
Ha en bra vecka kära ni!
 
Puss o Kram
Lina Lilja

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0