Week 5!

Nu har en tredjedel av terminen gått, HELT. JÄDRA. GALET!! Tiden går verkligen i rasande fart, det är fullt upp hela tiden, och på tisdag har jag varit här i två månader. Det är så mycket som jag vill berätta om, samtidigt som jag inte vet vad jag har sagt och inte sagt, eller vad som hände när. Den här veckan har jag haft praktik på Project HOPE som vanligt, och det är roligare för varje gång eftersom att jag får ta mer och mer ansvar hela tiden. På måndag ska jag inleda klubbmötet och annordna en "ice-breaker". Kul!!
 
I tisdags blev jag kvar sent på biblan, precis som jag sa. Samma natt blev det bråk på gatan utanför våran lägenhet, och i sömnen (jag var endast halvt medveten) började jag analysera allt som hände utefter det jag lärt mig i självförsvarsklassen, kommunicationsklassen, och sociologiklassen. När jag sen vaknade var jag TOTALT utmattad efter att hjärnan hade arbetat på högvarv hela tiden, istället för att sova. Tecken på att man pluggar lite väl mycket kanske? Hehe...
 
I onsdags blev jag kvar på skolan ganska länge också. Hade praktik, sen ett möte med transfer academy. Satte mig i biblioteket och skulle plugga, men det gick verkligen inte alls. Det var så trögt! Vid sex gav jag upp och insåg att jag inte kom någonstans. Mina kompisar hade lektion, liksom min rumskompis. Jag hade ingen lust att vara kvar i skolan, och heller ingen lust att åka hem. Vad jag gjorde? Stack till mataffären! Där vandrade jag runt i en timma och bara tittade på allt, lärde mig om mat. Tycker det är SÅ mysigt att vandra omkring i amerikanska mataffärer, speciellt när det är lite mörkt och halvkyligt utanför. Mys<3
 
Igår var det en låååååång dag i skolan. Kom hit vid åtta på morgonen, åkte hem strax efter nio på kvällen. Lektioner och workshops i ett, hade en essay som skulle vara inlämnad idag. På kvällen hade jag sociologi, och jag kände hur jag äntligen förstod min lärare. Så jädra nice! Kändes verkligen jättebra! Fick dessutom tillbaka provet vi gjorde förra veckan, ett prov jag tyckte var både svårt och långt. Därför är det med stolthet som jag säger att jag fick 90% på det, det vill säga ett A! Average i klassen var 73%, så jag var oerhört stolt och glad över resultatet :)
 
Idag har jag haft engelska, skrivit klart och lämnat in essayn. Vågar inte säga för mycket, men det kändes väldigt bra i alla fall. Hoppas läraren känner samma sak! Nu ska jag sitta här på biblan och bara ta det lugnt en stund, sen har jag klubbmöte. I eftermiddag ska jag införskaffa ett gymmedlemsskap, träna, och i helgen ska jag även köpa en ryggsäck då rygg, axlar, och min stackars Ung Cancer-väska, alla börjar tröttna på att släpa runt på en massa böcker. Utöver det blir det plugg och slappande. Nästa vecka är lika fullt upp som denna, fatta att vi går in i oktober på måndag!
 
Hoppas allt är bra där hemma :)
 
Puss o Kram
Lina Lilja

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0