Spännande möten!

Det bästa med att vara ute på festivaler, framför allt med att stå i en monter, är att man möter så många spännande människor. På pride mötte jag allt från gamla CUFare från tiden innan jag var aktiv, kompisgäng från Schweiz som hade besökt pridefestivaler i hela världen och berättade att Stockholm Pride var en av de absolut största och bästa - till ett underbart gulligt par som jag nu springer runt och berättar om för allt och alla som visar något som helst intresse av att lyssna. 
 
Den ena är från Brasilien. Den andre från Sverige. En dag för ca 7 år hände det sig att båda befann sig på en strand i Brasilien - dit ingen av dem hade tänkt gå den där dagen. Det var kärlek vid första ögonkastet och sedan dess har de hållt ihop - trots att de fortfarande idag bor på varsin sida jordklotet. Båda har ett jobb som gör att det blir många långa resor, och nu senast hade en av dem spenderat flera månader i Korea. När jag fascinerat frågade hur de får allt att gå ihop så sa de att det var viktigt att stötta varandra och låta varandra få ha sin karriär och sitt liv, kärleken var så stark att den skulle överleva ändå. 
 
När jag tänker tillbaka på vårat möte blir jag alldeles varm i hela kroppen och själen. Om jag någon gång tvekat på kärleken så var det här verkligen beviset på att kärleken verkligen övervinner allt!
 
 
Puss o Kram
Lina Lilja

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0