Hemkommen

Så tidigt igår bar det av hemåt. Sov nästan hela båtresan över, sen blev det tåg upp till Gävle. Satte mig så fort jag kom hem och jobbade lite, sen stack jag och syrran och badade och tog en båttur med syrrans kille och en kompis. Mys! Tacos till middag, och sen slocknade jag på soffan. Gud så skönt! Nu har jag varit uppe i en dryg timma, jobbat lite och käkat frukost, och nu ska jag packa ihop lite grejer för om en timme kommer pappa och hämtar mig. Planen var en båttur, sol och grilla, men som vädret ser ut just nu känns det inte speciellt lovande...
 
Sista eftermiddagen i Almedalen var superrolig! Var lite nervös att prata i radio, det var första gången för mig som del i en "expertpanel", med hörlurar och hela köret. Jag kände mig SÅ proffsig! Men det var grymt roligt, och jag fick beröm efteråt, så jag tror det gick bra. Visst ser jag galet cool ut? 
 
 
Är för övrigt supernöjd med Annies tal. Hon var grymt duktig, det var ett klart och tydligt tal med klara besked. Nästa år kommer vi att gå till val på jobb, landsbygd, och miljö! 
 
 
På eftermiddagen/kvällen hängde jag med lite CUFare, men orkade tyvärr inte vara med så länge utan var hemma tidigt och slocknade vid nio. Är minst sagt sliten efter 1,5 vecka on the road! Och på onsdag åker jag på meditiationskurs. Läskigt men spännande! Nu ska jag i alla fall sätta fart med dagen, packa tills pappa kommer, och fortsätta skriva på mina inlägg jag lovat er. Hörs!
 
 
Puss o Kram
Lina Lilja

Kommentarer
Postat av: Nitha

Kunde tyvärr inte lyssna. Undrar om det finns att höra någonstans nu i efterhand?

Svar: Har försökt kika runt lite om jag hittar det, men har ännu inte lyckats hitta något. Programmet heter "Alltid Nyheter" och det sändes vid kvart i tre i lördags. och sen igen ungefär en timme senare. Säg gärna till om du skulle hitta något!
Lina Lilja

2013-07-08 @ 09:41:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0