Kollar Daniel Paris pungen?

Efter senaste inlägget gick jag till Almedalsparken där det är idrottens dag. Riksidrottsförbundet (tror jag det är?) har ställt upp en massa "prova på" stationer i alla möjliga olika sporter och träningsformer. Själv provade jag på Thaiboxning (galet roligt!) samt fick en snabbkurs i dart/pilkastning. Så nu ska jag nog kunna slå både släkten och PRO nästa gång jag står inför en pilkastartävling ;)
 
Efter det sprang jag iväg till ett seminarium om magsjukdomen IBD samt vårdköer och liknande. Låter inte direkt som ett seminarium jag skulle gå på va? Nej precis, det hade jag inte tänkt heller. Meeeen, min stora idol Daniel Paris skulle vara med där, det enda seminariet på hela veckan han ska delta i, så... Jag kunde inte låta bli. Och seminariet var faktiskt sjukt intressant! Det trodde jag inte! Galet bra arrangerat och en väldigt intressant diskussion. Önskar bara att de hade låtit publiken få ställa frågor, hade en hel hög på lager. Ni kan läsa mer om organisationen och kampanjen här: http://magotarm.se/ibd
 
Och ja, efter mycket om och men vågade jag mig fram för att hälsa på Mr. Paris. Det var ju liksom nu eller aldrig. Galet starstruck blev jag! Men han var mycket snäll och trevlig, dessutom långt ifrån den personen man ser i media (mycket mer annorlunda än vad jag trodde han skulle vara, även om jag fattat att Daniel Paris i media såklart är ett skådespel). Tyvärr vågade jag inte fråga om en bild, så det får ni ingen, men jag är glad att jag fick en liten pratstund med honom i alla fall - och att jag dessutom tack vare honom fick gå på ett sådan intressant seminarium! Tack Daniel :)
 
Sedan gick jag därifrån mot Ung Cancers mingel och seminarium om kampanjen Kolla Pungen. På vägen stötte jag ihop med en något vilsen Elisabet Höglund som jag hjälpte hitta rätt bland Visbys gator - även hon var mycket trevlig! Hon mumlade något om "tänk att det ska krävas en centerpartist" när hon gick iväg, kanske lyckades jag även värva en röst...?
 
Så var det då dags för Ung Cancers mingel. När jag i dörren angav mitt namn för att bli avprickad på listan fick jag ett "Jaha, ja men dig har jag hört mycket om!" Jag: "?" "Jo men det var ju du som anordnade föreläsningen i Gävle med Cimon och Julia, eller hur?" "Jooo, det var det". Det var ju fasen över ett år sedan, inte visste jag att jag var så mycket kändis hos Ung Cancer ;) 
 
Seminariet var übertrevligt, om än i en något kall utomhuslokal. Först och främst hade de ju Almedalens bästa mat! Ost och kex samt färsk frukt - MUMS! Sen var det även en massa roligt folk som jag hann snacka massor med. De hade en liten fotoutställning samt att man kunde köpa lite saker ur deras shop. Jag tog matpengarna jag fått från mamma och köpte mig två armband... (Hon blev inte jätteglad, nej. Får betala tillbaka henne om några år när jag är känd och rik.)
 
Embedded image permalink
 
Embedded image permalink
 
Embedded image permalink
 
Embedded image permalink
 
Därefter gick jag och mötte upp mamma, tog en kaffe samtidigt som jag hörde statsministern prata hos Aftonbladet, gick mot bloggplatsen och passade då även på att få en guidad tur på en konstutställning som finns för att uppmärksamma och stoppa förföljelserna i Kina. Tänker prata MASSOR om det lite senare - det förtjänar ett eget inlägg - men vill tipsa alla på Almedalen att gå förbi där! Ligger i Wisby Strand, ingång från sidan mot havet.
 
Embedded image permalink
Fick de här fina lotusblommorna efteråt!
 
Nu ska jag till LSU mingel, därefter är det tal och SVT Debatt, sen får vi se vad som händer ikväll. Måste även försöka lista ut morgondagen, alldeles för många superspännande seminarium samtidigt!
 
Embedded image permalink
Hjälp?
 
Puss o Kram
Lina Lilja

Kommentarer
Postat av: Nitha

Du är flitig du :-)
Jag gillar Elisabeth Höglund :-)

2013-07-03 @ 17:36:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0