Lyssna på mig i SR!

Jag skissar fortfarande på mina två utlovade inlägg, och ja, de kommer! Men ni måste förstå hur galet fullt upp det är här borta - men inkorg svämmar över av mejl jag borde ha svarat på för länge sen, och själv vill jag helst bara hem och käka hemlagat och sova. Det blir min sista dag i Almedagen för i år idag, och jag har verkligen haft några sjukt roliga och lärorika dagar, både här och på Bråvalla, men min säng lockar något oerhört just nu. Tänker satsa stenhårt och köra rakt in i kaklet idag här på Centerpartiets dag - och sen imorgon ska jag bara sova heeeela hemresan! 
 
Men som sagt, vi har denna dag kvar först, våran dag. Hade tänkt träna med Säpo imorse, men kände att jag behövde sovmorgon, så åkte istället in först vid nio för att lyssna på Annie Lööf på TV4. Hann höra Hanna Wagenius lite i Aftonbladet TV också, och sen satt jag och lyssnade en stund på ett seminarium om företagarutbildningar. Så hamnade jag här på bloggplatsen igen. Ska snart iväg på fler seminarium, ska försöka lyssna in lite vad folk, och Annie, säger idag, för att 14.30 kan ni höra mig i SR prata om vad vi i ungdomsförbundet förväntar oss av talet, och sen efter talet återkommer jag med en analys. Spännande! 
 
Gårkvällen var verkligen sjukt rolig! Var på ett seminarium om Eurovision, och sen uppträdde Robin Stjernberg för oss. Han var så galet bra!! Efter den obligatoriska "jag mötte en kändis"-bilden var vi förbi och köpte den obligatoriska, svindyra Visby-glassen innan vi tog en taxi hem och dök i säng. Hade verkligen en übertrevlig kväll, precis min arena! Är fortfarande lite bitter över att jag missade hela kalaset i Malmö, men men... Det får bli nästa år i Danmark istället!
 
 
 
 
 
Vi hörs lite senare! Och som sagt - 14.30 på Sveriges Radio om ni är intresserade! 
 
Puss o Kram
Lina Lilja
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0