Säpoträning

Goooooooooooooooooood förmiddag! 60 minuter STENHÅRD träning och en mycket god frukost senare sitter jag nu på plats vid bloggplatsen på Wisby Strand. Säpo har träning varje morgon 7.30 i Almedalsparken, och alla är välkomna. Idag var vi ett litet gäng på, förutom säpo, bland annat Moderaternas pressekreterare och en Expressen journalist. Det var galet jobbigt, började med 1500 meter löpning som "uppvärmning". För er som inte har varit innanför murarna i Visby kan jag berätta att det är väldigt brant. Och det finns ett gäng galet jobbiga trappor... Lite kyla i luften och det blev väldigt lätt att skylla på att jag glömt astmamedicinen hemma. Visserligen var det sant - men jag får aldrig, aldrig, skylla på min sjukdom igen. Bortförklaringar kommer man alltid att kunna hitta, men de kommer aldrig någonsin att hjälpa en. Positiv inställning och att aldrig ge upp - det är vad som gäller.
 
Efter uppvärmningen blev det kettlebell träning. Jag har aldrig kört ett helt pass kettlebell förut, men jag gillar redskapet som blir mer och mer populär just för att den arbetar flera muskler samtidigt och inte isolerar på samma sätt som till exempel hantlar gör. Sjukt jobbigt, men galet roligt! Stack till Expressen efteråt och käkade frukost och läste tidningen, bytte om och fräschade till mig, och nu sitter jag här. Klockan 10 ska jag på ett seminarium om barnfattigdom med Fryshuset.
 
Igår var det som sagt en fullspäckad dag. Så fullspäckad att det till slut bara blev för mycket, så skippade nåt seminarium och istället för att gå på Allians mingel stack jag och käkade med mamma. Såg talet, satt i Debatt-studion och såg debatt, därefter stack vi hem. Denna livsstil jag levt i den senaste dryga veckan börjar slita på kroppen, mingel och fester är ändå inte riktigt min grej, så jag tycker det är skönt att det blivit tidig kväll nu två dagar i rad.
 
Idag har jag ett par intressanta seminarium på gång, och sen ikväll efter talet är det ett seminarium om Eurovision och om det gynnade Sverige eller om det bara kostade pengar. Ska SÅKLART gås på! Dessutom ryktas det om att Robin Stjernberg ska dyka upp och göra en hemlig spelning... (Som inte är så hemlig längre med tanke på att Expressen skrev om det i deras tidning idag.)
 
Tänkte att jag skulle skriva ett separat inlägg om Säpo, men det får nog bli lite senare. Och ja, jag ska också blogga om konstutställningen - så fort jag får tid! Vi hörs lite senare :)
 
Puss o Kram
Lina Lilja

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0