Uppdatering från Almedalen

Tänkte att jag börjar med att köra en snabb uppdatering härifrån, och sen sätter jag mig och börjar fila på de två utlovade inläggen. Nu när jag ändå kommer ihåg det, pratade precis med ett gäng från Ung Cancer så har det färskt i minnet, jag pratade ju tidigare om att jag skulle köra en "1 krona metern" kampanj under midnattsloppet - och skänka pengarna till Ung Cancer. Jag kontaktade dem om detta i maj, och de berättade att de inom kort skulle få upp en insamlingsfunktion på deras hemsida, så det är den jag har väntat på. När jag pratade med dem igen härom dagen så berättade de att denna funktion skulle ha kommit upp för någon vecka sedan, men när de skulle lägga upp den insåg de att de inte var riktigt nöjda, så nu jobbar de på den igen och funktionen kommer att komma upp först i september. Med andra ord: Ingen insamling till midnattsloppet (lite tajt med tid för att försöka dra igång något nytt nu), MEN detta innebär ju att jag måste göra något annat spännande till vintern och samla in pengar då istället. Halvmara? Triathlon? Vasalopp? Who knows! Så fort jag tagit mig igenom detta lopp som ligger framför mig så lovar jag att återkomma med mitt nya mål :)
 
Efter senaste inlägget stack jag på en föreläsning om barnfattigdom med Fryshuset. Jävla bra alltså! Väckte också lite tankar i huvudet på mig, så nu har jag nog ett nytt projekt på gång... Mer om det senare, när det inte bara är en vision!
 
Embedded image permalink
 
På samma ställe hade även Skandia, tillsammans med Twitch, en hälsoundersökning man kunde göra. Spännande! Blodtrycket låg på normalt, min kondition låg på normal mot hög (lite missvisande resultat, då träningen imorse lurar systemet lite...) - och så sen, den roligaste biten, fettprocenten!! Här fanns ju verkligen chansen att se om träningen givit resultat. Att konditionen blivit bättre är ju uppenbart, och det visar ju även konditionstestet jag gjorde, men hur ser kroppsuppbyggnaden ut?
 
Well, resultatet är som följer. Jag, 19 år gammal, är 168 cm lång och väger 69 kilo. Min fettprocent ligger på 29%, vilket är normalt. Han var väldigt noga med att pointera att jag inte ska försöka få ner procenten i dagsläget, då jag fortfarande är väldigt ung och min kropp ännu förändras, därför behöver kroppen fettet. Allra roligast var dock att få reda på att jag har en muskelmassaprocent på 32.9 - vilket är hög. Wohoo! Dessutom ligger min bukfett (det farliga fettet) på 4, man ska ha 1-9 för att det ska vara bra. Fick väldigt mycket beröm för hur min hälsa såg ut, och att jag skulle fortsätta arbeta som jag gör idag. SJUKT roligt!! Det känns som att det är en viktig del i att försöka få tillbaka den där träningsmotivationen som jag tappat lite!
 
Om en liten stund ska jag möta upp mamma, och sen ska vi båda iväg på två olika väldigt intressanta seminarium som tyvärr krockar. Hon ska på ett seminarium med en massa höjdare, där de diskuterar hur man ska skapa innanförskap, och jag ska på ett seminarium om vad som händer med pojkar som blir slagna i hemmet. Spännande!
 
Puss o Kram
Lina Lilja

Kommentarer
Postat av: Nitha

:-) bra jobbat även där...med hälsan alltså ...

2013-07-05 @ 12:32:32
Postat av: anna

Vasaloppet för tusan!!! Klart du ska åka det.

2013-07-05 @ 15:23:03
Postat av: anna

Vasaloppet för tusan!!! Klart du ska åka det.

2013-07-05 @ 16:00:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0