I'm back!

Den senaste månaden har varit lång, händelserik - och samtidigt gått jädrigt fort. Minst sagt kan man säga att den har varit fullspäckad. Jobb, födelsedagsfirande med släkten, otaliga hundpromenader, möten, och massa annat. Det känns som att jag inte har haft en ledig dag på hela månaden, även om det såklart inte är riktigt sant. Däremot har hjärnan varit på högvarv nästan varenda vaken timme hela tiden, och inte minst har det ständigt varit en massa måsten hängandes över mig. 
 
 
Så ikväll kändes det plötsligt som att jag bara kunde ta ett djupt andetag. Livet kändes plötsligt lite lättare. Det var till och med så att det blev ett glädjeskutt i duggregnet, kylan och mörkret på kvällspromenaden med Mio. För även om det är så att jag fortfarande ligger i djup ekonomisk kris, inte riktigt trivs i min jobbsituation och är superstressad för att jag inte riktigt vet vart jag ska ta mitt liv - så har jag mycket att vara glad för. Saker som jag liksom har glömt i stressen och ångesten den senaste månaden. 
 
 
Till exempel har jag världens bästa vänner, som är noga med att påminna mig om det goda i livet när jag själv inte ser det. Ni vet vilka ni är, och jag älskar er<3
 
Jag har ett underbart och fantastiskt år bakom mig, som har lämnat efter sig fina minnen och erfarenheter som jag alltid kommer att bära med mig. Ju mer jag får distans till det hela, och ju mer jag tänker på det, desto gladare är jag att jag åkte och fick uppleva alla de där sakerna. 
 
Inte minst har jag mig själv - med alla de fantastiska egenskaper som det för med sig. Jag har många saker att vara glad över. Jag kan innerligt säga att jag älskar mig själv. Every bit of me. 
 
Och så har jag ju Mio. Min fina, fina Mio<3 Vad skulle jag gjort utan dig? Idag firar vi en månad tillsammans! Kan ni tänka er att för ganska exakt en månad sedan när jag skriver det här, öppnade sig dörrarna på Arlanda och ut klev min nya livskamrat. Åh vilken spännande stund det var!
 
 
Nu ska jag och Mio gå och lägga oss, och samla oss in för en ny, lång och spännande vecka. Imorgon ska jag jobba på ett dagis hela dagen. Mysigt! Men innan jag lämnar er vill jag bara dela med mig av den Youtube-film som jag just nu spelar om, och om, och om igen. Det finns väl inte så mycket att säga om den? Han är bara bäst helt enkelt! HEJA RAPP!!! (By the way så har jag nu gjort det till mitt mission att para ihop Erik Rapp med min kompis Eric. Bortsett från att de är typ made for eachother så skulle de dessutom bli nya Eva och Evfa. Erik och Eric. Mys!)
 
 
Puss o Kram
Lina Lilja

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0