Juni?!

Alltså herregud vad denna vår har gått fort! En dryg vecka kvar, och sen är det skolavslutning, min syrra tar studenten, och jag är fattig och arbetslös. Har sökt lite sommarjobb, men just nu ser det mörkt ut. Ska försöka njuta av den lediga sommaren istället för att ha allt för mycket ångest, men med tanke på att jag inte har någon aning om vad jag vill/ska göra i höst heller lär det bli svårt att hålla ångesten borta.
 
 
I stort sett, trots framtids- och ekonomiångesten, mår jag ändå bättre nu än för ett par veckor sedan. I början på maj blev det för mycket för mig och den berömda väggen närmade sig med stormsteg - det blev dags att dra i nödbromsen och dra ner på alla "måsten" ganska drastiskt. Jobbigt när det var mitt i en valrörelse och jag inte orkade mer än sitta hemma och sluka säsonger av Vänner, men hälsan måste komma först och jag ser redan resultat på att jag mår mycket bättre. Känns gött!
 
Nu ska jag njuta av sista skoldagarna med mina elever, och värmen. Ska försöka bli lite bättre på att blogga också! Vi hörs när vi hörs.
 
Puss o Kram
Lina Lilja

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0