Last Day as a Teen

Jahapp. Imorgon är det tydligen 20 år sedan jag föddes - och plötsligt blir SL-korten dubbelt så dyra... Nej jag vet inte, men jag känner att jag antagligen borde vara mer taggad inför min 20-års dag än vad jag är. För ett år sedan satt jag och mös med två hundar framför Glee på andra sidan jorden - nu myser jag med finaste hunden i en stor mysig säng i ett kallt och regnigt Sverige samtidigt som jag lyssnar på jullåtar.... GUD vad deppigt det här inlägget började! 
 
 
Vad jag försöker säga är väl att jag kanske inte riktigt är där jag hade tänkt vara när jag fyller 20, men oh well. För ett år sedan var jag i Santa Barbara - vem vet var jag är nästa år?! That's the exciting part about life. Den här veckan har i alla fall varit riktigt bra - om man bortser från en dryg förkylning jag åkte på efter helgens kurs. Jag har varit i samma klass hela veckan, och lämnade jobbet gråtande idag när mitt uppdrag tog slut. Fina ungarna! MEN, sen ringde de mig och vill ha tillbaka mig imorgon också! Wehoo! Så imorgon blir det jobb som vanligt, sen kommer mamma ner och ska vara hundvakt medan jag ska ut med pappa och den sidan av släkten och fira min födelsedag. Fira med mamma ska jag göra på lördag - vi ska på Ladies Night i Globen!! Kul kul!
 
 
Ikväll har jag sett ett antal avsnitt av Modern Family, tagit ett långt varmt bad samt just avslutat en underbart god kopp varm mjölk. Nu ska jag krypa i säng så jag orkar resten av veckan! Men först, by this time next year vill jag:
  • Vara utbildad PT
  • Kunna försörja mig som PT
  • Ha haft minst en veckas semester utomlands - som jag betalat med egna pengar
  • Ha åkt till ett ställe jag aldrig varit till tidigare
 
Puss o Kram
Lina Lilja
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0