Jag är inte orolig!

Igår pratade jag betyg med min mattelärare. Jag har tidigare pratat med honom och bestämt att jag ska tenta av matte A kursen innan dess slut då jag har väldigt lätt för matte och tyckte kursen var för enkel. Jag sa naturligtvis att jag siktade på MVG varpå han svarade; "Och ändå tentar du av kursen i förväg?" Självklart svarade jag! Vadå ändå? "Ja men, vad händer om du inte får MVG då?" Och mitt svar blev att jag är inte orolig för det, i så fall får jag väl se till att skaffa MVG i matte B då!


Jag är INTE orolig!

Samma sak var det när jag var hos studievägledaren. "VARFÖR vill du tenta av kurser i förväg!?" *Arg blick* Mitt svar blev; Ja men, varför ska jag läsa saker jag redan kan? Det är väl bättre att istället läsa kurser jag inte kan så jag lär mig något nytt? Då smälte hon och blev mycket vänligare.

Hörrni, sanningen är att man går inte gymnasiet för att få betyg. Man går gymnasiet för att lära sig nya saker. Right? Visst, jag vill läsa till jurist. Ja, jag vill vinna nobelpriset, och det är sant, karriären betyder mycket för mig. MEN det enda som är viktigt är att jag blir lycklig!



Det må låta klyschigt, men det är sanningen. Det spelar ingen roll om jag har alla pengar i världen och bor på en strand i Miami Beach eller om jag sitter fattig och utmärglad, arbetslös i en liten lägenhet kvar här i stan, så länge jag är omringad av kärlek och blir lycklig så spelar resten ingen större roll!



Puss o Kram
Lina Lilja

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0