The Feelings U Hide Inside....



Puss o Kram
Lina Lilja

Fucking Perfect!

Jag måste erkänna, jag har jäääääääättedålig koll på P!nks sånger, framför allt nya! Är inget jättefan av hennes musik, utan har några favoriter. Var inne och kika på Andreas blogg och hittade en jättefin låt och video gjord av henne! Grinade och rös hela tiden! Ungen som ligger och jäser i magen just nu kommer få en helt underbar morsa, det lovar jag er!



Puss o Kram
Lina Lilja

Videoblogg!

Fråga inte varför jag kör på tummen upp hela tiden ;) Haha, enjoy!



Puss o Kram
Lina Lilja

Lack of Inspiration

Jag saknar inspiration just nu. I livet, på bloggen. Noll motivation till att plugga, till att göra någonting. Och när man dessutom är sjuk och känner sig svag.... Yey. Jaja, någon som är sjukt inspirerande är i alla fall denna unga tjej;

http://perezhilton.com/2011-01-25-high-school-senior-comes-out-to-her-peers-during-assembly

Ibland önskar man det fanns fler som henne, the world would be a better place....

Puss o Kram
Lina Lilja

Sick

Solen skiner, himlen är blå, termometern visar +4 grader, och jag sitter inomhus.. *Suck* Jaja, antar att det kommer fler sådana här underbara väderdagar! Här sitter jag och dricker hemagjord apelsinjuice och ser näsdukshögen växa. Huvudet värker och röst har jag inte. Hatar att vara sjuk. Plugga borde jag göra dessutom, tror ni jag gör det? Näpp.

Okej, cheer up! Ska försöka roa mig själv nu, och göra lite mer apelsinjuice också. Lunch kanske? What to eat... Vet inte, jaja, hörs senare!!

Puss o Kram
Lina Lilja

Idol!

Var ju på Idolturnén när den var i Gävle igår! Hade så jävla sjukt kul!!! De är verkligen jättejätteduktiga och showen var AMAZING!! Är jättetrött och jättesjuk så tänkte inte skriva så jättemycket nu, ni får höra mer en annan gång..

Dreaming People - Amazing.
All I Need Is You - Så kul att få höra den Live LIVE!
Keep Going - Linda Varg sjöng sin egna låt som hon sjöng på audition och som jag har ääääääälskat ever since men inte lyckats hitta, förrän nu x) Finns på YT nu tydligen! Blev jätteglad över att hon sjöng den!!



Favoriter;
Minnah var precis lika vacker och underbar irl. Har haft en crush på henne sedan audition och jag tror verkligen att hon kan bli något!
Linda Varg var också grym och lika snygg i verkligheten!!
Elin är egentligen ingen favorit, men det slog mig hur lik Robyn hon är. Nästa svenska internationella artist, definitivt! Och japp, uttalet har hon övat på ;)

Minnah sjöng WWFM helt okej! Orginalet är ju alltid bäst såklart dock ;)

Mer får ni höra en annan gång, nu ska jag bädda ner mig och försöka bli frisk!

Puss o Kram
Lina Lilja

Idol Live! Turné

Imorse när jag vaknade upp kändes det som om någon hällt saltsyra i halsen och täppt igen näsan. Dunderförkyld med andra ord! Därför blev löpturen en kort promenad med stavar och jag har hela dagen fokuserat på att försöka bli frisk. Ikväll händer det nämligen grejer!!



Ikväll är Idolgänget i Gävle och naturligtvis ska jag dit och kika! Det blir inte bara jag utan hela familjen + syrrans pojkväns familj + hans mormor o farmor + kusin och familj. Ett helt gäng blir vi med andra ord! Är sjut taggad och tycker det ska bli skitkul!! Någon mer som ska dit?



Puss o Kram
Lina Lilja

Make Someone SMILE Today!

Vet ni vad jag gör när jag är nere och vill peppa upp mig själv? Jag försöker få någon annan att LE! Det bästa som finns är att överraska någon annan och få den att bli glad, det gör mig så varm inuti! Har ni provat någon gång? Allt från att bara le till människan du möter på stan till att ge en fin present till en kompis bara för att. Ge någon en kram idag och få den personen att le, jag lovar att du kommer må jättebra av det!



Puss o Kram
Lina Lilja

Equality is Cool!

Jag tror helt ärligt att världen är på väg mot en av de största revolutionerna någonsin, och jag är så sjukt glad över att vara en del av den! 2010 var det stora året när alla kämpade för equality, och 2011 verkar inte bli sämre! Folk börjar inse att det här är något som är viktigt att kämpa för och framför allt i det stora landet i väst verkar de börja inse det. Först har vi ju kampanjer som "It Gets Better" och "NOH8".







Men sedan börjar det också sprida sig som en trend bland kändisar att det här är något att kämpa för. Inte bara gör de #NOH8-bilder utan budskapet har börjat sprida sig bland låtar och musikvideosar. Till exempel Adam Lamberts "If I Had You" och Katy Perrys "Firework" som jag båda pratat om tidigare.





Det har spridit sig i olika tacktal och liknande...



För att inte tala om www.afer.org som för några dagar sedan hade en privat Elton John konsert och som arbetar för att alla ska få gifta sig med vem man vill. På plats fanns många kändisar...



Bland annat Jason Mraz som i den här intervjun säger typ det gulligaste jag någonsin hört.



Jason Mraz har alltså gått ut och sagt att han inte kommer gifta sig med sin fästmö innan alla har samma rätt att gifta sig. Den grabben är typ SÅ COOL!

Men den låten som jag nu lyssnar på om och om igen är Ricky Martins come back. "The Best Thing About Me Is You" heter den och är skriven av bland annat Andreas Carlsson. Ricky Martin kommer tillbaka som en helt ny artist och den här låten och videon kramar verkligen mitt hjärta för den känns så ärlig, så riktig. This is the real Ricky Martin, och det känner man verkligen. Han känns så himla lycklig nu och jag är otroligt glad och aningens stolt över honom när jag ser den här videon. Senaste året har han verkligen tagit ett jättekliv framåt i livet och jag är verkligen superglad för honom. Way to go Ricky!!!! Ser ni svenska orden i videon btw? :)



Åh, jag blir verkligen jättelycklig av att se den videon! Jag har alltid tyckt jättemycket om Ricky och hans låtar gick alltid på repeat in till skolan när jag gick typ i lågstadiet och han var stor. Men aldrig, aldrig, har jag sett honom så lycklig som nu!! Keep up the good work säger jag bara!



Och det gäller inte bara Mr. Martin, utan alla kändisar och ovannämnda kampanjer! Är det bara jag, eller tror ni också att världen är på väg mot någonting stort?

Puss o Kram
Lina Lilja

Bones!

Om 8 minuter kommer hela Sverige gå till tv:n och slå på fyran, alla utom jag som kommer klicka på trean. Go Bones!!!



Puss o Kram
Lina Lilja

Hatar Att Jag Älskar Dig



Jag har hört att du träffat nån
Jag har hört att han är allt jag inte var
Och jag hör att du är säker nu, jag vaknar med den tanken varje dag
Och jag hör att han är den rätte
Ja dom säger att du verkligen menar det
Och jag hatar att jag älskar dig
Och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig

Och jag skäms för att be och jag skäms för att gråta
Mitt hjärta är ditt att förstöra, låt din vän få veta
Och jag skäms för att säga att du är kvar i mig
Skratta åt det, för då kommer jag kanske över det
Hur kunde du falla när han sa,
Jag älskar dig, jag älskar dig så mycket att jag hatar mig

Mina vänner säger: "Vakna upp
Och sluta tänk på det"
Men vad vet dom? Nu är nån annan än jag närmare
Livet innan det kunde jag, utan och innan
Jag kunde haft det så för alltid
Men jag föll för dig och du förtjänade en nominering för rollen du spelade

Det kommer alltid finnas en hand för dig nånstans
Du kan sluta dina ögon och aldrig känna dig ensam
Och alla vill väl ha dig nu
Dom har ju väntat på det här
Och jag hatar att jag älskar dig
Och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig

Det var en gång, det var en fest
Och jag gick med nån för hon påminde om dig
Men sen kom gryningen, jag reste mig, gick ut genom dörren
Och jag gick genom den tidiga morgonen
Den rena, tidiga morgonen

Och jag visste inte varför jag gjorde så
Åh, jag visste inte varför

Jag har hört att du träffat nån
Och den här gången är du riktigt säker
Och jag hatar att jag älskar dig
Älskar dig så mycket att jag hatar mig



Puss o Kram
Lina Lilja

Hockey!

Dags att åka in till Läkerolen för att se Brynäs spela! Älskar att titta på hockey, så jävla fun! :D

Puss o Kram
Lina Lilja

Såld

Min mamma köpte mig idag. Yepp, it's true! Bara några minuter efter att jag postat förra inlägget så kom hon med plånboken i näven.
"Okej Lina... Du får 20 dollar att skänka till den där vattengrejen om du hjälper mig med lite saker."
Om jag tvekade? Inte en sekund! Så nu är mitt rum städat, gardiner uppsatta, handdukar och dukar strukna samt tvättstugan fixad. Snacka win-win situation, alla glada! :D

Puss o Kram
Lina Lilja

Charity: Water

Adam Lambert har de bästa fansen i världen, på riktigt! Han fyller 29 år den 29:de januari och i födelsedagspresent önskade han sig att hans fans skulle skänka totalt 29 000 dollar till http://mycharitywater.org/adamlambert till den 29:de. Denna info gick ut till fansen vid ett-tiden i natt svensk tid. Fem och en halv timma senare så fanns där 29 000 dollar skänkta. Det tog alltså bara drygt FEM TIMMAR att samla ihop till målet!! I skrivande stund är vi uppe i ca. 40 000 dollar, och det nya målet till födelsedagen är 290 000 dollar. Om vi kommer lyckas? Ja, jag är inte förvånad om vi gör det! Glamberts ROCK!



Puss o Kram
Lina Lilja

This is a GOOD day!!

Hög på socker och på livet har jag i timmar dansat runt i huset till hög partymusik. De enda som är hemma är katterna (och tur är väl det) och deras "What the fuck?!"-blickar var så jävla roliga! :D
Tog bussen hem efter idrotten (12.00!) hem eftersom det enda som var kvar efter det var ett Naturkunskapsprov, och jag har redan läst Naturkunskap! Snön glittrade, solen sken och himlen var blå! Och det är FREDAG!!! Det känns bara så JÄVLA BRA just nu!!!



Dessutom var en ny klassmedlem och hälsade på på idrotten. Utbytesstudenten från Australien! :D Det lilla jag han prata med henne så verkade hon jättesnäll och gullig och det ska verkligen bli jätteroligt att ha henne i klassen! Vet ju vad hon går igenom också, så det är kul att vara "den andra" och kunna ta med mig mina erfarenheter från USA :)



Nä, livet är verkligen jävligt bra at the moment, så nu ska jag bara njuuuuuuuuuuta och le! Ikväll blir det godis, chips och let's dance! Let's bli snuskig nu Weise! I believe in u<3



Puss o Kram
Lina Lilja

Yttrandefrihet

"Jag gillar inte dina åsikter, men jag är beredd att dö för din rätt att ha dem" ~Voltaire

Det citatet fick vi diskutera på historian idag och jag kan inte annat än att hålla med till punkt och pricka. Vi valde spelet demokrati, åsikts- och yttrandefrihet är några av spelreglerna, antingen följer vi dem eller så får vi välja ett annat spel. Inga konstigheter, inga genvägar. Punkt och slut.

Puss o Kram
Lina Lilja

NOH8

Hade en diskussion i skolan idag på samhällslektionen om hat, och jag påstod att nej, det är inte okej att hata under några omständigheter. Att hata är samma sak som att döma en annan människa, och det finns INGET tillfälle när det är okej, inte ens när människan har tagit andra människors liv! Några som generellt sett är ganska bra på det där med att inte hata är minoritetsgrupper. Dag efter dag är det hatade men aldrig hatar de tillbaka, kanske för att de vet hur de känns att vara hatad, på riktigt? Jag vet inte, men en grupp som är väldigt utsatt i dagens samhälle i hela världen är HBT-personer, och de är experter på att ta emot hat och ge kärlek! En av alla kampanjer som cirkulerar är #NOH8-kampanjen. Take a look.



Did u get the message?

Puss o Kram
Lina Lilja

Alot Going On

Det är så sjukt mycket som händer för tillfället, därav så få uppdateringar. Just nu försöker jag mest hålla mig på banan och go with the flow, förhoppningsvis lugnar det ner sig snart. Nya klassen älskar jag i alla fall, och även om det ännu bara gått två dagar så tror jag definitivt att jag kommer trivas! Liksom med alla lärare och lektioner (tyskan är undantag, där får jag det nog ganska kämpigt, men det löser vi). Min samhälls/historialärare/mentor var stolt över mig när jag fick MVG++ på läxan han gav mig igår. Fem klasskompisars namn som jag inte redan kunde. Om jag klarade det? Jag kunde ALLA klasskompisars namn! Efter EN dag! *Stolt*



Livet går verkligen åt rätt håll just nu och jag känner mig glad och positiv! Efter en down-period i mitt liv så känner jag mig nu starkare än någonsin, tack vare goda vänner från världens alla hörn samt Olof Röhlanders röst som hela tiden höll modet uppe! 2011 är MITT år, I just know it!!

Puss o Kram
Lina Lilja

First Day Of School

Första dan på nya skolan idag och det kändes riktigt bra! Såklart kommer det ta tid att lära känna alla och komma in i rutinerna, men jag tror jag kommer trivas riktigt bra och jag är glad att jag tog detta steget. Det är definitivt ett steg i rätt riktning!



Dessutom kommer det en tjej från Australien på fredag som kommer bo här i Sverige i tio månader och gå i våran klass, precis som jag gjorde när jag åkte till USA! Och det känns sjukt kul faktiskt, jag vet ju hur det känns för henne och hur hon har det! Ska bli sjukt spännande att lära känna henne :)



Det har varit en intensiv dag så nu tänkte jag pallra mig i säng innan jag gör som mannen ovan. Kommer ramla ihop snart och då har veckan och terminen bara börjat! Men, men, med lite rutiner så blir det nog snart bra igen :)



"If you only knew what the future holds, After a hurricane comes a rainbow"
~Firework by Katy Perry



Puss o Kram
Lina Lilja

Nervös!

Imorgon är första dagen på nya skolan och jag är nog mer nervös än jag borde vara. Grejen är att jag har hoppat runt på så många ställen på senaste tiden men nu MÅSTE jag liksom stanna här. Eller måste och måste, men byter jag igen så är det ju något allvarligt fel... Nä men jag har höga förväntningar och jag är rädd för att det inte kommer bli så bra som jag hoppas. Vad fan har jag gjort liksom?



Äsch det blir nog bra! Lite nervös antar jag att det är bra, får försöka hålla nerverna i chack :) Vi hörs imorgon kväll efter ridningen! (Har börjat rida på måndagar istället för tisdagar nu...)

Puss o Kram
Lina Lilja

Firework

Do u understand?



Puss o Kram
Lina Lilja

Fuck "Lagom"

Ordet "lagom" finns bara i ett enda språk, svenskan. Det finns inget annat språk in the world som har en översättning på det. Eller ja, det är diskuterbart.. Men orkar inte tjafsa utan nu säger vi så, det finns i alla fall inget annat språk som har en direkt översättning (bortsett från norskan, men det är ju fan samma språk).



Grejen är att ordet lagom så bra representerar den svenska mentaliteten. En mentalitet som SUCKS! Varför vara lagom för? Varför tvinga andra till att vara lagom? Varför vara jante-lagsstyrt? Nä det är så jävulskt sjukt denna mentalitet. Det gör att de som faktiskt ÄR något, som inte vill gå runt och vara som alla andra, blir "underliga" och "annorlunda". WHYYYYYYYYYYYYYYY!?!?!?!?!??!

Ordet lagom gör att Sverige känns litet och trångt. Ordet lagom gör att Sverige inte är ett land för alla. Ordet lagom är anledningen till att jag så fort jag får chansen tar mitt pick och pack och rymmer. Ordet lagom gör Sverige till ett land som inte är humant.

Tänk på det nästa gång!

Puss o Kram
Lina Lilja

Secrets

Var ute och red med två kompisar idag, varav den ena jag red mycket med på den tiden jag fortfarande hade Happy. Det här var typ tre år sedan och vi hade verkligen sjukt kul ihop, bland annat brukade vi köra "hemlighetsmaraton" vilka gick ut på att en sa en hemlighet, sedan var det nästas tur osv. Vi trappade hela tiden upp nivån på hemligheterna och för varje gång blev det lite jobbigare.



Det må låta töntigt och du må rynka på pannan men dels hade vi sjukt kul, och dels var det bättre än någon terapi i hela världen. Vi visste allt om varandra och jag litade på henne till 100%. Det finns väldigt många saker som hon var den första att veta om mig, och även om jag idag är betydligt mer öppen som person så finns det fortfarande en hel del saker som bara hon vet om mig. Dessutom tror jag hon förstår sig på mig mycket bättre än de flesta andra gör än idag, för hon var där när det hände och hon vet hela historien. Det är synd att vi gled ifrån varandra, men jag är otroligt glad att jag fortfarande kan räkna henne som en av mina vänner.

Puss o Kram
Lina Lilja

This is just awesome!!



Puss o Kram
Lina Lilja

No Tears for Queers

Det var med sorg i hjärtat jag igår återlämnade boken "No Tears for Queers" av Johan Hilton. Efter tre månader i min bokhylla tillät biblan inte fler omlån. Det var egentligen en ren slump att jag lånade boken. Jag har tagit fram den ur hyllan många gånger men stoppat tillbaka den lika fort eftersom jag inte tyckt den ser specielllt intressant ut, jag läste aldrig baksidan. Men en dag strosade jag runt på biblioteket i väntan på bussen eller något i den stilen, hittade boken och läste för första gången baksidan. Jag var fast, innan jag ens öppnat den.



Så fort jag kunde började jag läsa den. Sida efter sida plöjde jag med blandade känslor. Allt från illamående, rädsla, obehag till rena tårar. Ibland fick jag till och med slå ihop boken och lägga ifrån mig den för att smälta det jag läst innan jag återigen kunde ta upp den och läsa vidare. Den var hemsk, fruktansvärd, men ack så bra!



Jag vet inte mycket om Johan Hilton, men efter denna bok så vet jag inte bara att jag älskar honom, men att han måste vara en oerhört stark man. För mig var det en jättejobbig berg-o-dalbana av känslor bara av att läsa boken, att skriva boken, göra alla intervjuer och forskningar som behövdes, jag hade aldrig klarat av det. Ska livet behöva vara så här? Är livet verkligen så här? Svar nej, livet borde inte vara så här, men ja, för ganska många människor är det en vardag.



Boken blev även dramatiserad och turnerade med Riksteatern runt om i Sverige hösten 2009 till våren 2010. Eftersom jag var så seg med att läsa boken så fick jag aldrig se den, något jag samtidigt är ganska glad över. Jag klarade knappt av boken, hur skulle jag då överleva en pjäs?



Det var denna bok jag baserade hela mitt samhällsarbete om hatbrott som jag gjorde i höstas. Ett arbete som jag är glad att jag fick chansen att göra eftersom det var en naturlig vidareutveckling efter alla tankar jag hade efter att ha läst boken. Jag ska inte tjata mer om detta nu utan säger bara en sak;

LÄS!!!!!!!!!



Puss o Kram
Lina Lilja

Svar på tal

Tänkte passa på att svara på era kommentarer innan jag kryper i säng..

hej hej hallå!; Well, skulle kunna kanske... Är för lat för att ta bilder på mig själv ;) Vet inte varför ni skulle vilja ha det dock, men visst visst, eran vilja min lag^^ Dock får ni nog vänta tills iPhonen är tillbaka, en kamera är ju bara fööööööör jobbig!

anna; Ska börja på Sam med inriktning Internationell. Ett program med många samhällskunskapsämnen med internationell prägling, så som internationella konflikter och liknande :)
Största anledningen till bytet är att jag inte fick det stöd som jag förväntat mig av skolan. Jag säger inte att det är en dålig skola, men den passar nog inte mig. Man måste nog vara lite mera "normal" och lite mera "medelmåtta" och "svensson" för att passa på den skolan, det är inte riktigt jag... (Döda mig inte för de där uttrycken nu vänner)

Nu blire sängen nästa!

Puss o Kram
Lina Lilja

The Start of something GREAT!!

Så här är det med Let's Dance, det är svintråkigt, egentligen. Att titta på när massa folk dansar? Näää, konceptet är inte vinnande egentligen. Let's Dance är ett utdöende program, face it. Den dagen Tony Irving bestämmer sig för att sluta är det kört, finish, over. Hela programmet LEVER på hans snuskskämt!



Laila och Niclas säsong var den bästa nååågonsin! För att inte glömma Magnus som också bidrog med en hel del och som dessutom drog hem vinsten det året. Men sedan hände något... Jag trodde Let's Dance skulle dö efter förra säsongen för i första programmet fanns det ett par hyfsade sexskämt av Tony, sedan fick han världens utskällning och... Nada. Den tråkigaste säsongen EVER! Tur det alltid finns en hel del ögongodis i programmet, annars hade man ju dött av tristess! (Inga namn nämnda...)


Apropå ögongodis.... Nya jurymedlemen.... MUMS<3

I år var förväntningarna låga men förhoppningarna stora. Men ack så bra det blev! Gulliga Bagge, snabbkäftade Andreas (HAN är det programet kommer leva på i år!) och till och med blyga Helena! Det här kommer nog bli en SJUKT bra säsong, vi kör på det här! Längtar redan till nästa veckas avsnitt!



Puss o Kram
Lina Lilja

Let's Dance

Vem hejar ni på? :)



Puss o Kram
Lina Lilja

Ny skola

Japp, nu har jag släppt bomben och gjort det officielt efter allt jag hymlat om. Jag kommer inte att gå tillbaka till Thorén efter jul utan börjar på en ny skola med start måndag. Idag blev alla papper påskrivna och jag fick träffa min nya klassföreståndare (som jag förövrigt känner sedan innan vilket känns jättebra) så nu när allt är klart vågar jag berätta för er alla!

Sa ju att det skulle bli många förändringar framöver i mitt liv, och det här är kanske den största. Varför jag byter? Ja det har många olika förklaringar men det känns som ett otroligt bra beslut och jag är nöjd. Tror jag kommer trivas mycket bättre på Vasaskolan än på Thorén. Det känns som ett stort steg i rätt riktning!

Jag har träffat många underbara människor på Thorén, både klasskompisar och lärare, och visst har jag haft mycket kul med dem alla också! Men det blir trots allt ett Tack och Bock men hejdå. Nu får ni följa mig till ett helt nytt ställe och som förhoppningsvis tar mig till en helt ny plats i livet!

Puss o Kram
Lina Lilja


Allt och Inget

Gav upp idén om att designa om, at least for now. Det gick inte så bra så tillslut orkade jag inte mer utan gick tillbaka till vad jag hade. Ni får nöja er med detta tills vidare...

Har haft en lugn dag. Satt uppe inatt och tittade på hockeyfinalen, vilken blev otroligt underlig! Låg och slumra första och andra perioden och efter andra tänkte jag gå och lägga mig, men orkade inte så stannade i soffan. Det var tur, för tredje hände det massor! Kul för Ryssland, inte så kul för Kanada ;)

Har behövt de här två dagarna till att andas. Nu framöver kommer det bli snabba vändningar i mitt liv så att stanna upp i två dagar och få tänka lite, få andas lite, innan det blir full fart framåt på ett helt nytt spår var ett smart drag. Exakt vad det är som händer får ni reda på imorgon! :)

Nu ska jag iväg och titta på Brynäs-Frölunda. Hörs sen!

Puss o Kram
Lina Lilja

Nytt utseende

Började så här på kvällskvisten i väntan på hockeyfinalen mixtra lite med kodmallen... Gick sådär... Well, därför får bloggen se lite underlig ut nu ett tag, förhoppningsvis får vi ordning på det snart!

Puss o Kram
Lina Lilja

Circus

Asså, jag vet, jag har bloggat om den här låten tidigare. Men jag kan bara inte släppa den! Den spelas om och om igen och för varje gång så säger den något nytt, för varje gång så känns den lite närmare hjärtat. Just so beautiful!



Silence please 'cos i've got something to say
And i'm going round in circles every day
The more i shout the more i hesitate
Now that you're gone
Now that you're gone

Stand up please til i'm done losing my mind
And i've thanked you all just one too many times
The more we fall the harder we must climb
Now that you're gone
Now that you're gone

Cos' everybody loves a circus show
But i'm the only clown you'll ever know
And now you can applaud my best mistake
I love you was too many words to say, to say

Silence please 'cos i've got something to say
And before the music takes you all away
I never thought I'd leave it all so late
Now that you're gone, Oh you're gone

Yeah, everybody loves a circus show
But i'm the only clown you'll ever know
And now you can applaud my best mistake
I love you was too many words to say
I love you was too many words to say, to say

I never thought I'd leave it all so late
Now that you're gone, Oh you're gone

Yeah, everybody loves a circus show
But i'm the only clown you'll ever know
And now you can applaud my best mistake
I love you was too many words to say
I love you was too many words to say, to say


Puss o Kram
Lina Lilja

Live to Win!

Jepp, det var boken jag högg in på idag efter att ha läst ut Jessica Anderssons självbiografi. Jag har ännu bara hunnit läsa ett par kapitel men jag älskade den från första ord! Redan i förorden inser jag hur många likheter det finns mellan Andreas och mig och när han sedan i kapitel 1 kallar sig själv för tjuren Ferdinand brast jag ut i asgarv, är han säker på att boken inte handlar om mig!?



Nej jag är helt kär i boken och väntar spänt på fortsättningen. Det är en positiv och mentalt motiverande bok, och trots det en självbiografi! Det är en bok som sticker ut, precis som Mr. Carlsson själv gör i det annars så "Lagom" och Jantelags-styrda Sverige. Andreas är en man som jag älskar mer och mer för var dag och jag hoppas att jag en dag får chansen att möta honom, en dag snart!



Puss o Kram
Lina Lilja

Rikslarm efter rymling från rättspsyk

Yep så står det när jag öppnar aftonbladet.se. Det står även att han inte är "farligt akut" men att det kan finnas en "risk med personen över längre tid". Vad fan det betyder vet jag inte, men om han sitter på ett tåg så är det inte många timmar hit.... Jag håller mig inomhus ikväll, det är en sak som är säker!
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article8372860.ab

Puss o Kram
Lina Lilja

What a mess

.....

Puss o Kram
Lina Lilja

Power of the Word

Att jag är duktig på att skriva, det vet jag. Det har jag alltid varit. Men trots det så kan jag öppna ett gammalt dokument och förvånas över HUR bra jag faktiskt är! Jag ser fram emot att få en dag få släppa min första roman, tills dess får ni nöja er med insändaren jag skrev efter valet i september och som jag fick mycket bra feedback på, både från bekanta och okända människor. 


Jag blir så arg, rent utsagt förbannad! Jag besökte manifestationen på Rådhustorget i tisdags för att visa mitt stöd, men istället för att känna en stark gemenskap så kände jag bara ilska. Jag känner ilska över att man drar upp blockpolitiken, över att man gnäller på Reinfeldt och regeringen, påstår att de är skyldiga till vad som hänt. Jag är arg över att RödGröna lägger över allt ansvar på Alliansen, och att Alliansen försöker skjuta tillbaka ansvaret på Miljöpartiet. ALLA är vi skyldiga och ALLA är vi ansvariga! Nu gäller det att glömma blockpolitiken och få folk att förstå att alla är lika mycket värda och att mångfald är vackert. Det gäller att inse att det inte är det faktum att det sitter 20 SD politiker i Riksdagen som är problemet, utan problemet är att mer än 5% av Sveriges röstberättigade satte dem där. Det är Sossarnas fel, för det är de som byggt upp Sverige, det är Regeringens fel för att de inte gjort mer dessa fyra år, det är alla de nuvarande riksdagspartiernas fel för att de hanterat situationen på fel sätt och nu inte vill ta ansvar. Det är ditt fel för att du inte röstade, för att du inte tog debatten, för att du inte försökte. Det är mitt fel för att jag inte försökte, för att jag inte kampanjade tillräckligt bra, för att jag underskattade SD och för att jag var naiv och trodde svenska folket såg värdet i alla individer. I söndags bröt vi ihop, men nu är det dags att bita ihop. Det är dags att sluta se tillbaka på allt som gått fel och istället titta framåt till allt som kan gå rätt. Det är dags att gå ihop och samarbeta – för Sveriges skull och alla dess invånare. Det här är inte slutet på valrörelsen 2010, det är början på valrörelsen 2014.

/Lina Landström, Partipolitisk Ungdomsförbundare


Puss o Kram
Lina Lilja

Extra-/Sommarjobb Sökes!

Okej, jag är i STORT behov av lite cash! Sitter du där och behöver anställa? Känner du någon som behöver anställa? Nämen kika hit då! Jag söker ett extrajobb i Gävle där jag kan jobba efter skoltid samt ett sommarjobb, wherever in the world!

Vad kan jag erbjuda? Jag är otroligt lättlärd och ambitiös! Otroligt serviceinriktad och har erfarenhet från butiksarbete, restaurang, stall, samt en del lättare ekonomi. Är van vid djur, har hållt på med hästar i många år. Talar svenska och engelska flytande samt lite tyska.

Nackdelen är att jag är 17 år, fyller inte år förrän i november vilket jag har upptäckt kan skapa problem.

Har ni ett jobb som kan passa mig? Tveka inte höra av er! Allt är av intresse!!! Mejla till [email protected]

Puss o Kram
Lina Lilja

Goodnight!

Är för trött för att ens säga något. Vi hörs imorgon...



Puss o Kram
Lina Lilja

Hoppträning dag 2

Idag har jag så fruktansvärt mycket träningsvärk, i hela kroppen! Hade redan när jag satt upp igår ont i benen från skidåkningen i lördags, och idag kan jag knappt gå! Benen, rumpa, mage, rygg, axlar... CRAZY!!! Jaja, det är bra att kroppen blir tränad i alla fall ;)

Ska dra in till stallet nu för hoppträning dag 2. Ska kika lite på de andra grupperna och sedan rider jag vid fyratiden. Banhoppning idag! Sjukt kul! Är så himla nöjd med gårdagen så det ska bli kul att se om det håller i sig! Hoppas bara att hästen kan hålla sig på banan, lite pigg.... Men det blir nog bra!

Puss o Kram
Lina Lilja

Boktips!

Beställde böcker häromdan från CDON.com och idag dök de upp! De ligger här bredvid mig och bara väntar på att bli lästa, har lite svårt att veta vilken jag ska börja med... Först ska jag läsa ut Jessica Anderssons självbiografi När Kalla Nätter Plågar Mig Med Minnen Av Hur Det Var.



Riktigt bra faktiskt! Lättläst också, passar alla! Böckerna jag har köpt är Andreas Carlssons Dandy och Live to Win - Låtarna Som Skrev Mitt Liv.





Önskade mig båda dessa böcker i julklapp som mamma tänkte köpa men på grund av ett litet missförstånd så blev det inte så.. Har viljat läsa båda länge, Dandy har jag varit och klämt och känt på hela hösten men tänkte vänta på tomten. Längtar tills jag ska få sticka näsan i den!

Även denna bok kom i paketet, En Flick Fotografs Bekännelser av Bingo Rimér.



Har hört mycket gott om den så jag hoppas den är lika bra som folk säger! Är ni lässugna så finns det en till bok som jag bara MÅSTE tipsa om också, en som jag satt klistrad i från pärm till pärm i somras, nämligen Magdalena Graafs självbiografi Det ska bli ett sant nöje att döda dig. Läskig men en av de bästa böcker jag någonsin läst!



Och ja, jag är svag för biografier.... Nu väntar sängen!

Puss o Kram
Lina Lilja

DÅLIGT!!!

Spelar man så där kasst så förtjänar man fan inte ens att vinna! Vart fan tog grabbarna från Canada-matchen vägen? Vart tog motivationen, tigrarna, pang-på-spelet vägen? NÄR blev ni tänkande, passande, dribblande seniorer istället för juniorer som tar varje chans att gå på mål de får!?



Visst kom de tillbaka i tredje perioden, visst skärpte de sig, och visst förlorade de matchen på de första två perioderna. Självklart hade jag inte tackat nej till en vinst, men seriöst grabbar, SPELA BÄTTRE!!

Nu gäller det trots allt att ladda om och få tillbaka den positiva energin från gruppspelet. En bronspeng är inte helt fel den heller, men ni får fan spela bättre om ni ska slå vem det än blir ni får möta. PANG PÅ!!!!

Puss o Kram
Lina Lilja


Vi ska vinna, vi ska ta dem!

Kom igen nu grabbar, nu kör vi så det ryker!



Puss o Kram
Lina Lilja

Minnen<3











Puss o Kram
Lina Lilja

Hoppträning!

Har kickstartat det nya året ordentligt! Eller egentligen har jag hållit på sedan julafton med olika träningsformer. Senaste veckan har jag hunnit med två promenader (en med stavar), två längdskidsturer, en tennistimme, en dag simmade jag, samt en dag slalomåkning. Igår tog jag det lite lugnt för att kroppen skulle få ta igen sig, men idag är det pang på igen! Hoppträning både idag och imorgon, osså blir det ju lite bära bommar och så också jue ;)

Vi hörs senare!

Puss o Kram
Lina Lilja


Baksidan med politiken...

Det finns en stor nackdel med att vara politiskt aktiv, något som jag återigen får känna på idag... Hela valrörelsen fick jag stå och försvara Jan Björklund och hans konstiga uttalanden och konstiga åsikter. För en röst på Centern är en röst på Alliansen och där ingår FP och Mr. Björklund. Jag tappade snabbt räkningen på hur många gånger man fick börja förklara för dem att vi är fortfarande Centern, och att hans åsikter är hans åsikter, det representerar inte oss. Men trots det så fick jag höra folk som sa "Aldrig Centern, de samarbetar med Björklund" och ja, deras röst, inte min....

Nu har Stefan Hanna, kommunalråd för Centerpartiet i Uppsala, uttalat sig om att han anser att man feta borde få betala högre skatt. Jag menar, WTF!? Det är absolut inga åsikter som jag ställer mig bakom, tvärt om anser jag att han har HELT FEL! Trots det så har jag börjat få påhopp från kompisar som säger "Aldrig Centern" och "Hur kan du tycka så". Får så är det i politiken. Tycker en politiker så så blir det helt plötsligt HELA partiet som tycker så, vilket inte stämmer!

Det här är EN Centerpartist som tycker så här, inte hela partiet. I mina ögon går dessa åsikter inte alls ihop med partiets ideologi, och nej, jag håller inte med honom för fem öre. Kan vi lämna det här nu? Det är alltså Stefan som tycker så här, då får han försvara sig. Jag håller inte med honom och bara för att vi tillhör samma parti så kan jag inte ställa mig bakom honom. Punkt och slut.

Läs hela artikeln här;
http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article8357190.ab

Puss o Kram
Lina Lilja

Angels

Be an angel to someone else whenever you can, as a way of thanking God for the help your angel has given you.



Puss o Kram
Lina Lilja

Coz Baby U Are A Fiiiiirewooork!!!



Puss o Kram
Lina Lilja

Patrik 1,5

Det alla snackar om på FaceBook just nu är om filmen som just gick på tv. Patrik 1,5 - antagligen den bästa filmen som någonsin gjorts!



Jag såg filmen första gången när den gick på bio sensommaren/hösten 2008. Älskade den redan då, men sedan har jag inte sett den sedan dess, av någon anledning! Ikväll gick den på SVT1 och naturligtvis tittade jag och spelade även in den. Denna gången berörde filmen mig ännu mer än den gjort förra gången!



Filmen berörde mig verkligen, i hjärtat, från början till slut. Delar fick mitt hjärta att blöda och skrika av sorg och ilska, andra delar kramade mitt hjärta mjukt och ömt, fick det att svämma över av kärlek och välbehag. Har ni inte sett filmen så se den! Jag lovar, ni kommer inte ångra er!!!



Puss o Kram
Lina Lilja

This Year

Det här är vad hela år 2011 kommer handla om;

"I'm not concerned with your liking or disliking me... All I ask is that you respect me as a human being." ~Jackie Robinson



Jag vill inte bli accepterad för den jag är, jag vill bli respekterad. Do u understand? Peace and love<3

Puss o Kram
Lina Lilja

RSS 2.0