Sista sommardagen!

Übermysigt! Är och köper pizza med vännerna. Mums! Det här är verkligen en PERFEKT fredagkväll! Sommarvärme ute dessutom, sitter i t-shirt. Det här är livet, på riktigt! *Lycklig* :D

Puss o Kram
Lina Lilja


Myskväll

Sitter och myser hemma hos en kompis. Pizza, godis och filmer! (Eller tja, Simpsons ser vi just nu..) Übermysigt! :)

Puss o Kram
Lina Lilja


Hockeykväll!

Haft en halvbra dag idag, som gått både upp och ner. Tror humöret har haft mycket att göra med att jag varit väldigt trött - trots att jag gick och la mig kvart över nio igår! Varit mycket i huvudet på senaste tiden, mycket att plugga och so on, så jag tror det spelar in.

Nu ligger jag i alla fall och tittar på hockey på tv'n, halvsover i soffan. Har massor att plugga men idag skiter jag i allt! Får ta tag i det i helgen, nu måste jag vila. Välbehövligt kan jag säga!

Imorgon är det först skola som gäller, sedan filmkväll med några kompisar. Lördag blir det plugg på fm, och em blir fylld med möten, kampanj, hockey och födelsedagsfirande. Söndag blir pluggdag, till 100%!

Vad händer i era liv? :)

Puss o Kram
Lina Lilja


I Am Unicorn!

“You know what they call a unicorn without a horn? A friggin’ horse.” -Burt Hummel (Glee)

Puss o Kram
Lina Lilja


ÄNTLIGEN!!!

Har väntat LÄNGE på denna dagen, men nu är den äntligen här! Nu finns blogg.se ÄNTLIGEN som app och det här är mitt första inlägg med appen! Me like, me like :D

Puss o Kram
Lina Lilja


Bara SÅ fel!

Saknar ord för att beskriva vad jag känner inför nedanstående artikel. Ni får läsa och bedöma själva, men personligen känns det bara jävligt fel!

http://www.aftonbladet.se/resa/flyg/article13688684.ab

Jag är ett stort fan av Leisha Hailey och jag hoppas verkligen att hon och hennes flickvän får en enorm ursäkt av flygbolaget! Och for the record; Jag kommer ALDRIG att flyga med Southwest Airlines, någonsin!



Läs också;
http://www.aftonbladet.se/resa/flyg/article13578601.ab
http://www.aftonbladet.se/resa/flyg/article12172899.ab

Puss o Kram
Lina Lilja

Aha-upplevelse!

Det gick så SJUKT bra att rida idag! Eller ja, själva huvudövningen gick väl sådär, men vi alla fick kämpa med den så det kändes okej, men uppvärmningen, själva dressyrdelen, WOW! Kämpade massor och tillslut bara lossnade det! Hästen gick där den skulle, och jag kunde mer eller mindre bara sitta och njuta. Vilken känsla! Wow så bra det kändes! Avslutar tränaren med att säga att "Nu får du gå hem och sova gott" då vet man att man har gjort något bra! :D



(Att jag sen åkte hem med kompisens bilnyckeln i fickan = fick avbryta morsan mitt i middagen och ta en extra tur till stallet är en annan historia....)

Haft en jävligt bra dag idag alltså! Och jävligt duktig har jag varit också! Nu blir det lite CSI innan jag jag med gott samvete kan gå och lägga mig och sova gott!

Puss o Kram
Lina Lilja


Duktig tjej!

Känner mig så jävla duktig nu alltså! Har pluggat MASSOR idag, och är såå stolt och nöjd över mig själv! BRA JOBBAT Lina! :D



Nu ska jag byta om och åka till stallet, dags för ridlektion! :)

Puss o Kram
Lina Lilja

Pluggdag!

Har suttit och pluggat kemi hela förmiddagen, och nu är jag i slutet på min "lunchrast" då jag, bortsett från att slänga i mig mat, tittar på Vad Hände Med, ringer lite samtal, läser lite bloggar och svarar på mejl. Snart ska jag fortsätta plugga igen! Känner mig sjukt produktiv idag :) Ikväll blir det ridning också! Myyyysdag :D

Ha det gött!

Puss o Kram
Lina Lilja

Westlife<3

Har sagt det förut, många gånger, men jag säger det igen. FAN vad jag älskar Westlife!


Nicky Byrne<3


Kian Egan<3


Mark Feehily<3


Shane Filan<3

Det här framträdandet har jag sett en miljon gånger, och jag kan se det miljontals gånger till. Jag ÄLSKAR det! (Bortsett från Jihdes dåliga engelska...) Det är så SEXIGT och GULLIGT och bara... UNDERBART!!! De flesta tycker Shane är snyggast, men personligen har jag en thing för Nicky, framför allt i detta klipp. Men alla är så sexiga, så snygga, så gulliga! Sättet de håller micken, sättet de står, deras röster (tillsammans också! Perfect match!), kläder, skor, hur de rynkar pannan, Nicky hur han sjunger med där i slutet innan han kastar sig över micken..... Jag dööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööör!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Puss o Kram
Lina Lilja

Plugg, plugg, plugg.

Den här hösten kommer, som jag sagt tidigare, bli tuff, framför allt när det gäller skolan. Jag har bestämt mig för att tenta av Naturkunskap B samt Engelska B, plus att jag har rest kvar från Historia A och Idrott&Hälsa A från förra året som jag måste göra. Utöver detta har jag mitt vanliga schema, som bland annat innehåller Ma C där jag inte kan vara närvarande 100%. Mycket att göra hemma med andra ord...



Hela den här helgen har jag läst boken Fish, som i och för sig är ganska kul, som jag ska ha en muntlig redovisning om i Engelska B. (Bokrecension på den kommer senare, GRYM bok!) Imorse blev det lite övningskörning (körkortet ska ju hinnas tas också!) och nu har jag suttit och skrivit klart en uppsats till Naturkunskapen. Tänkte även hinna med att göra två hemma experiment denna helg och skriva labrapport på det, men jag tror att jag lägger av för idag nu och satsar på att hinna med det imorgon istället (studiedag). Behöver vila också!



Imorgon blir det som sagt plugg, och sedan ridning. Resten av veckan är fylld av skola, plugg, idrott (måste börja ta igen den nu), möten samt födelsedagsfirande. Tänk att det är mindre än en vecka kvar till oktober - holy shiet! Tiden går så sjukt fort, men det känns bra ändå, som att jag har kontroll. Det här blir nog bra det :)



Puss o Kram
Lina Lilja

If I Die Young

En av de finaste låtarna ever<3 Så sorglig, men samtidigt fin och upplyftande. ÄLSKAR den!



Puss o Kram
Lina Lilja

ANTM All Stars!

Wille tipsade för ett tag sedan på sin blogg om att det nu börjat sändas en ny säsong av Americas Next Top Model i USA, nämligen cycle 17. Denna gång är det en All Stars-season, dvs gamla favoriter får komma tillbaka och tävla om BIG prizes! Idag har jag äntligen fått tid att sätta mig ner och titta, så nu har jag sett de två avsnitt som kommit ut, och det är så kul att titta på! Min favorit genom alla säsonger är Kayla Ferrel från säsong 15, och hon är med! :)



En annan favorit är Isis, som föddes i en manskropp. SÅ inspirerande!! Tycker hon är jättecool och jag var ledsen när hon fick lämna säsong 11 tidigt...



Det är också kul att se vad som hänt med alla sedan deras säsong! Dominique tyckte jag till exempel inte alls om säsong 10, men två barn senare ÄLSKAR jag henne!



De andra deltagarna är;


Shannon Stewart, säsong 1


Camille McDonald, säsong 2


Brittany Brower, säsong 4


Lisa D'Amato, säsong 5


Brittany "Bre" Scullark, säsong 5


Bianca Golden, säsong 9


Sheena Sakai, säsong 11


Allison Harvard, säsong 12


Laura Kirkpatrick, säsong 13


Angelea Preston, säsong 14


Alexandria Everett, säsong 16

Har dock inte sett säsong 16 vilket jag nog måste göra för att hänga med ordentligt. Får ta och titta på den säsongen också då! När jag får tid vill säga...

Puss o Kram
Lina Lilja

Hey There Delilah!

Love this song<333 Har inte hört den på länge men en vän la upp den på FB, så nu spelas den flitigt igen!



Puss o Kram
Lina Lilja


Grattis Annie!

Igår fick vi en ny partiledare. Det här kommer bli såååå bra!!



Puss o Kram
Lina Lilja

We Will Fight For You Jamey!

We miss you<3



http://nyheter24.se/nyheter/utrikes/613891-14-arig-pojke-hittad-dod-efter-att-ha-blivit-homomobbad

Puss o Kram
Lina Lilja

RIP Jamey<3

Sticks and stones may break my bones, but words will never hurt me......

Önskar att ovannämnda ordspråk var sant, men tyvärr, ord kan göra väldigt, väldigt ont. RIP Jamey, du saknas oss alla. Hoppas du inte känner någon mer smärta, vart du än är någonstans.



Du finns för alltid i våra hjärtan, vackra ängel. Vi älskar dig, och vi saknar dig. <3

http://www.qx.se/samhalle/18945/mobbad-14aring-tog-sitt-liv

Puss o Kram
Lina Lilja

I LOVE you Perez!! - Video av Darren Criss!

Found it! Det stora Glee-fanet Perez Hilton går att lita på som vanligt! Klicka på länken nedan så ser ni Darrens performance! (Och jag rekommenderar er verkligen att se det!!)

http://perezhilton.com/tv/GLEE_Darren_Criss_Performs_Its_Not_Unusual_By_Tom_Jones/?ptvid=70c13f159f2bb

Puss o Kram
Lina Lilja


Oh my GOD Darren Criss!!

Såg just det senaste avsnittet av Glee, nämligen det första från season 3, och jag säger bara en sak; OH MY GOD!!! Darren Criss är SÅ JÄVLA SNYGG!!! Finns tyvärr ingen video på youtube än, men är har ni en stillbild från hans performance. Oh my GOD säger jag bara!!!



Längtar, längtar, LÄNGTAR till nästa avsnitt!!!



Här får ni höra hans underbara röst i alla fall. Hittar ni en video på YT så LÄNKA så lägger jag upp den på en gång! Så fort jag får tag i en video så ska ni få se, SÅ DAMN HOT!!!



Puss o Kram
Lina Lilja

Some Crazy New Shit!

Vill börja med att länka till underbara Willes blogg som nu är i full uppdatering igen! Och i vanlig ordning är det även därifrån jag snott en del av bilderna....



Jag vet att jag bloggar mycket idag, efter att knappt ha bloggat alls på flera månader, men förut hände det alldeles för mycket grejer i livet för att jag skulle hinna blogga, och nu händer det så himla mycket grejer som jag måste hinna blogga om! Jag vet att jag har lovat bildbomb från sommaren och veckan med tysk, och jag ska försöka hinna det ikväll (men måste även plugga, se Glee season 3 som ÄNTLIGEN dragit igång! och gå på hockey :)), kan inte lägga upp bilder från mobil/kamera genom skoldatorn.



Det är dags att satsa på livet nu! Hösten är FULL av spännande aktiviteter och det är ett evigt pusslande för att försöka få ihop familj, skola, politik, vänner och stall, samt allt det andra! Är upptagen mer eller mindre varje helg fram till min födelsedag i slutet på november, och med så mycket att göra tror jag den här hösten kommer gå FORT! Min gulliga, gulliga, historialärare är väldigt orolig för mig och att jag ska bli sjuk och gå in i väggen igen, som i våras, och jag förstår hans oro, men jag tror jag kan hantera det den här gången!



Den här gången har jag nämligen full koll på saker och ting, än så länge i alla fall, och tänker inte låta livet fara iväg med mig som förra gången. Denna gång ska JAG fara iväg med livet! Jag har ett klart och tydligt mål som jag jobbar för, som fungerar som morot. Dessutom fyller jag 18 i november och kan skaffa körkort och allt det andra som gör mig till en FRI människa!


Ni vet nog vid det här laget att jag är en människa som inte säger saker och ting innan det är 100% klart och bestämt, inte heller denna gång. Mina närmaste vänner och min familj vet vad som pågår, men det är knappt, för denna gången är det helt och hållet mitt beslut eftersom mina 18 år gör att ingen kan stoppa mig!



Jag har valt vägen Crazy New Shit och är väldigt nöjd med mitt beslut. Framtiden ligger i mina händer och jag är otroligt hoppfull!



Puss o Kram
Lina Lilja

DADT is GONE!!

http://perezhilton.com/tv/Military_Man_Tells_His_Father_Hes_Gay/?ptvid=2248741caed07

Klicka på länken, titta på videon, och ni fattar själv.

Puss o Kram
Lina Lilja

Me on TV



Från gårdagens mattestuga. Fick superbra hjälp! :D

Puss o Kram
Lina Lilja

Friends With Benefits

Var på filmen Friends With Benefits i söndags tillsammans med två kompisar och våra tyskar, jättemysigt! FWB är en romantisk komedi, ni vet en sån där film som alla är likadana och som jag bara äääääääälskar!!! Men den här tyckte jag faktiskt var riktigt bra, och inte alls lika förutsägbar som sådana filmer kan vara (men ja, lite förutsägbar var den). Dessutom grinade jag till slutet.... Ursäkta, men ja, jag är väldigt svag för romantik!



Den är i alla fall sjukt bra, SE DEN!!

Puss o Kram
Lina Lilja

They're gone!

Borta, gone! De har åkt nu, tyskarna. Den här veckan gick så SJUKT fort! Herregud alltså! Jag saknar dem redan :( Men vi har gjort massor av roliga saker, bilder kommer senare (sitter på skoldator).

Idag är dock en lång dag, så ingen vila här inte! Nu sitter jag och väntar på min bokade tid med SYV (SUCK!!!), sen har jag 90 min Historia A (eller 1b som det nu mera kallas...). Slutar 16 och då blir det en sväng hem till farmor och farfar innan jag ska tillbaka till fem-tiden för lite läxhjälp ( http://www.mattecentrum.se/index.php/gavle ) Har räddat min värld! Hoppas det är riktigt bra, för det kan jag behöva!

Sen blir det hem till mat och sova. Så jävla slut! Har varit en intensiv vecka.... Nä, nu ska jag springa iväg till SYV. Hörs!

Puss o Kram
Lina Lilja

Rullar på!

Min tysk är jättetrevlig och snäll! Engelskan är väl så där, men kommunikationen funkar med hjälp av lite tyska. Vi har varit och bowlat och sett massa filmer hemma hos både mig och en annan kompis som också har tysk. Idag är de i Uppsala och tittar, men jag valde att stanna hemma för att plugga, men ikväll blir det middag på restaurang för att fira mamma som fyller 47 idag! :)

Imorgon har vi en oplanerad dag så då blir det lite sightseeing runt i byn, en tur på sjön, lite shopping samt ett besök på IKEA och på kvällen blir det nog bio. På måndag kväll är det avskedsmiddag och på tisdag åker de hem. Shit vad fort den här veckan har gått! Men det är grymt kul och vi kommer jättebra överrens!

Puss o Kram
Lina Lilja

Dags för tysk!

Nu ska jag bli med tysk för en vecka. Om tjugo min ska jag och pappa åka och hämta den tyska utbytesstudenten som ska sova hos oss i en veckas tid. Sååå spännande!! :D

Puss o Kram
Lina Lilja

RIP Stefan Liv

Även om jag inte har hunnit blogga om det så har jag naturligtvis sörjt Stefan de senaste dagarna också. Dessa bilder och texter från aftonbladet gav mig tårar, så de får tala för mig också.
http://www.aftonbladet.se/sportbladet/kronikorer/wennerholm/article13604537.ab
http://www.aftonbladet.se/sportbladet/hockey/internationellt/khl/article13604625.ab
Puss o Kram
Lina Lilja

Tio År Sedan

Sitter och framför TV'n medans jag städar mitt rum. Tio år sedan 9/11 är det idag, och det är fortfarande så fruktansvärt ofattbart vad som verkligen hände. Jag var vid tidpunkten 7 år gammal, och jag minns inte mycket. Det jag kommer ihåg var att mamma inte tillät mig att se nyheterna först, men så småningom fick jag göra det, och jag minns att jag såg flygplanen som små flugor flyga in i tornen, och jag fattade verkligen inte vad som hände. Och inte förstår jag mycket mer idag.....
Elfte september 2001 är en dag som ingen av oss någonsin kommer glömma. En dag som världen aldrig kommer glömma. Låt oss hoppas på att vi aldrig kommer behöva genomlida något liknande igen, någonsin.
RIP alla ni som miste livet i samband med attacken. You'll always be in our hearts.
http://www.aftonbladet.se/kultur/article13599557.ab
http://www.aftonbladet.se/nyheter/11September10ar/article13597854.ab
http://www.aftonbladet.se/nyheter/terrordadetinorge/article13603193.ab
http://www.aftonbladet.se/ledare/article13604775.ab
Puss o Kram
Lina Lilja

Kilroy LIVE!

Imorgon ska jag ta med mig min kompis Julia och så ska vi bege oss till Stockholm. Bussen går 8.30 från Gävle och vid halv elva är vi framme i Stockholm. Sen blir det eventuellt lite shopping, lite lunch och därefter ska vi gå på Kilroy LIVE! :D Tror det kommer bli skitkul och väldigt spännande :)



Just nu sitter jag och väntar på att mina kära klasskompisar ska bli klara med matten så vi kan gå och äääääta!! Såååå hungrig! Sen blir det svenska och tyska och i eftermiddag ska jag till en sjukgymnast som ska fixa inlägg till skorna och så. Hoppas på att bli av med smärta i ben, fötter, knän och höfter snart! (Har dragits med det i tio år liksom...)

Igår lyckades jag för övrigt hälla diesel över hela mig när jag skulle tanka. SKITÄCKLIGT!! En dusch tog bort lukten från mig i alla fall, men mina byxor luktar fortfarande diesel efter tvätt. Trist... Och så köpte jag en ny jacka igår! Har saknat en höst/vårjacka i flera år nu! Hittar tyvärr ingen bild på den på nätet - ni får se sen!

Och så köpte jag nytt skrivbord i fredags, så jag håller på att rensa hemma. Hittar massa spännande! Så igår var vi till IKEA och köpte lite pennhållare, underlägg, papperskorg och så :) Bra eftermiddag var det!

Nä, nu ska jag gå och se om mina kompisar är klara snart.... See ya!

Puss o Kram
Lina Lilja

Känner du en svensk hjälte?

Nu är det dags igen! Dags att nominera dina hjältar, dags att låta tårarna rinna till underbara historier. Och om 100 dagar är det dags för galan! Jag tänker nominera en person i år, en person som är en riktig hjälte! Känner du några hjältar? Nominera dem redan nu! :)



http://www.aftonbladet.se/svenskahjaltar/

Puss o Kram
Lina Lilja

Kort eller långt finger?

Jag kan tycka det här med "hokus-pokus-forskning" kan vara rätt kul, och många gånger stämmer det ganska bra. Med hokuspokus-forskning menar jag saker som inte kan bevisas, utan mer är någonting mitt emellan tro och forskning. Till exempel hur du blir som person beroende på hur många syskon du har, och om du är äldst osv. Just det stämmer väldigt bra in på mig och många i min omgivning, och jag tror det stämmer rätt bra in i verkligheten, däremot hittade jag den här artikeln;

http://www.aftonbladet.se/halsa/article13578977.ab

och för mig stämmer det inte för fem öre! Hur stämmer det för er?

Puss o Kram
Lina Lilja

Hösten är här!

Idag är det ett ordentligt höstrusk här i Gävle, men istället för att deppa ihop tycker jag det bara är mysigt! Tända ljus, varm choklad, te, MYS! Jag tror det här kan bli en riktigt mysig höst, det är MASSOR som sker! Är upptagen nästan varje helg! Nästa vecka har jag en tysk utbytesstudent, Franzi, sen är det möten i Stockholm, CUF-möten, födelsedagar, kurser och helt plötsligt är det min 18-års dag och sen är det jullov! Herregud, den här hösten kommer nog att gå fort!



Puss o Kram
Lina Lilja


Idol 2011

Nu har Idol 2011 dragit igång! Visst har det varit härligt och gulligt med snälla människorna i True Talent, men det ska bli skönt med lite hårda tag och lite elaka ord också! Även om jag har lite svårt för Bard.... Det blir nog bra i alla fall! Får se hur det känns jämfört med mysteven nu då, vad jag föredrar :)
Puss o Kram
Lina Lilja

Melodifestivalen 2012

Nu har spektaklet dragit igång igen! Dags att skicka in låtar vänner! Datum och arenor är klara också. Åh, längtar redan till februari! Ska försöka hitta pengar och möjlighet att få åka till Globen nästa år också. Så JÄVLA kul det vore! Någon som vill hänga med? :)



http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/melodifestivalen2011/article13559834.ab

Puss o Kram
Lina Lilja

RSS 2.0