Semester!

Åh, det finns såååååå mycket att blogga om! Min dag i Stockholm, golfen, midsommar, bra artister, Alcazar som lägger ned eller New York som nu tillåter samkönade äktenskap. Meeeen, jag har semester! Jag ligger och njuter dagarna i ända i solstolen med en god bok i handen. När regnet kommer så lovar jag att uppdatera er igen, men tills dess ska jag bara njuta av sommaren!



Puss o Kram
Lina Lilja

Watch Out Darren!

Den här ungen måste ju vara sötast på planeten! Har ett stort aaaaaaaawwwwwwwwww ansikte varje gång jag ser honom och jag hoppas det kommer fler videor snart!
Puss o Kram
Lina Lilja

Grattis på bröllopsdagen!

Bomullsbröllop firar idag Kronprinsessan Victoria och Prins Daniel. GRATTIS!!!
Satinbröllop firar idag min kära mamma och pappa!
Korallbröllop firar idag Drottningen och Kungen! :D
Puss o Kram
Lina Lilja

Beautiful Raja!

Puss o Kram
Lina Lilja

Tack för allt, Maud!

Idag meddelar Maud att hon avgår som partiledare för Centerpartiet i höst. Ett mycket klokt beslut anser jag, då partiet genomgår mycket förnyingsarbete, och då behövs även en ny ledare. Maud har varit en mycket bra ledare för partiet och gjort mycket bra, bland annat drivit partiet till två valvinster. Hon avgår med flaggan i topp, något som alla människor önskar göra i sin karriär. Tack för allt Maud, och lycka till med framtiden och svampplockandet!
Nu då? Vad händer nu? Vem tar över? Personligen anser jag att Annie Johansson vore en perfekt efterträdare. Hon är en smart kvinna i sina bästa år, och det är precis vad vi behöver. Fridolin sänker idag genomsnittsåldern på partiledarna rejält, och vi måste ha någon som kan matcha honom. Vi måste ha någon som kan driva den nya politiken framåt, och inte fastna i det gamla. Vi måste ha någon som Annie helt enkelt!
Det kommer bli en mycket spännande sommar och höst, det är en sak som är säker!!
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13189951.ab
Puss o Kram
Lina Lilja

Good days!

I förrgår kväll var jag hos en kompis och hade grillkväll. Asmysigt! Igår cyklade jag in till stan och gjorde lite ärenden, hämtade min dator på skolan, lämnade tillbaka filmer samt åkte en sväng till biblioteket. Sa ju tidigare att jag inte läst så många av Camilla Läckbergs böcker, well... Det visade sig att jag inte läst en enda... ILLA! *skäms*. Jag har dock sett några av filmatiseringarna, men det räknas liksom inte riktigt.. Och eftersom lagom inte finns i min värld så lånade jag alla samtidigt igår. Eller så här, har sprungit runt i månader och letat Läckberg på biblan, men inte hittat vilket jag tyckt varit konstigt, tills jag igår insåg att de har en deckare-avdelning där hon såklart finns. Tyvärr var två av böckerna utlånade, men lånade fem av dem iaf :)
Efter det cyklade jag till pappas jobb där jag väntade på att han skulle sluta, sedan åkte vi till golfbanan och slog lite. Gick asbra! :D Sedan hem, dusch, middag, tv, osv...
Imorse (förmiddags...) vaknade jag vid strax efter elva av att syrran kom med frukost på sängen. Mys! Sedan låg vi där och myste till halv ett när vi klev upp. Och nu sitter jag här! Tänkte börja med Isprinsessan nu :) Bokrecension kommer självklart senare! :D
Så ja, det här sommarlovet verkar bli ganska bra trots allt!!
Puss o Kram
Lina Lilja

Dagens Citat

"Du är inte helt värdelös, du kan fortfarande användas som ett dåligt exempel."



Puss o Kram
Lina Lilja

Mitt Liv I Bilder

Ska jag berätta lite vad som hänt i mitt liv på senaste tiden? I fredags var det skolavslutning först..



På kvällen middag och skoj med tjejkompisarna!







Sen har det varit lugnt, lite läsning, lite film, lite sommar, och massa förkylning! Igår vaknade jag upp med svullet, kladdigt, rött öga så det blev Hälsocentralen nästa, och där.... Ja, där är det ju som det är. Idag var det besök på sjukhuset. Ögonkliniken. Är det något jag avskyr så är det ögonläkare! Jaja, kom därifrån tillslut i alla fall. Så här ser mitt öga ut just nu...



Och här är ett urval av alla mediciner jag äter för tillfället på grund av hosta, snuva, allergi?, ögat, halsont, m.m. Livet är bra nu!



Och avslutningsvis.... En reg. skylt från en Volvo som jag smygfotade på sjukhusparkeringen :p



Puss o Kram
Lina Lilja

At The Hospital

Är på ögonavdelningen på sjukhuset och väntar på jour-läkaren. Krångel med ögat.... Har varit alldeles för mycket i sjukvårdens våld på senaste tiden! Hoppas det löser sig snart i alla fall... Hör av mig när jag kommer hem igen!! Puss o Kram Lina Lilja

Johannes 6:35

Jesus svarade: »Jag är livets bröd. Den som kommer till mig, han skall aldrig hungra, och den som tror på mig, han skall aldrig törsta.

När vi konfirmerades så hade prästerna klistrat in en vers som de tyckte passade in på oss, var och en hade fått en varsin vers. Kom och tänka på det här om dan så gick och letade upp min bibel för att kolla upp vilken vers de hade valt till mig. Johannes 6:35 var det, och citatet ser ni ovan. Så fint, och det passar så bra! Så rätt de hade, min präst och mina ledare :)

Idag har varit en jobbig dag, vaknade med ögat rött, svullet och ont som fan. En tur till HC som.... Okej, vi lämnar det, men har i alla fall fortfarane ont och ska till ögon på sjukhuset imorn. Igen. Har hamnat i sjukvårdens våld. Igen. Japp......

Jaja, vi hörs, ses, nånting. Om jag är pigg och positiv? Jodå, väldigt ;)



Puss o Kram
Lina Lilja

Awesomeness<3

Hahahahahahahah, ÄLSKAR hennes humor! Videon är underbar!



Puss o Kram
Lina Lilja

Grattis Studentare!

Konstaterade igår hur fasligt många -92or jag känner. Fan, ALLA tog ju studenten! Jaja, jag kommer aldrig hinna/orka säga grattis till var och en av er, så nu säger jag gemensamt till er alla;



Och ja, jag är jävligt avis på er också ;) Nästa år kommer bli hemskt! Men men, min dag är här snart den också :)



Puss o Kram
Lina Lilja

They need to be happy! :)

Snälla, kolla in denna sida, och snälla, gör något fint för en ung kille eller tjej som har ett tufft liv! Jag vet att det är en Engelsk sida, men det gör väl inget? Sätter du på rätt frimärke kommer posten fram ändå ;)

http://www.postpals.co.uk/



Puss o Kram
Lina Lilja


They say time heals everything, but I'm still waiting....



Puss o Kram
Lina Lilja

Feel Like Crap

Ugh, jag mår riktigt, riktigt dåligt. Har sovit jättedåligt i natt. Imorse vid halv sex vaknade jag av att jag svettades som en gris, varmt som satan! Kissnödig var jag också, och halsen värkte. Magen mådde inte heller så bra... Gick upp på toa, tog en halstablett och kröp sedan ner i sängen igen. Fortfarande varm som satan. Drog ur täcket ur påslakanet och tillslut la jag mig på golvet för att det var svalare där.



Så småningom hamnade jag i sängen igen, när den svalnat igen. Lyckades somna till och sedan är det lite dimmigt fram tills tio i åtta då syrran frågade om jag inte skulle gå upp nu? Pallrade mig upp, allt gick jävligt trögt, försökte käka lite frukost, fick inte i mig så mycket. La mig på soffan ett tag, men nej, måste till skolan! Så jag borstade tänderna.. Och tillslut insåg jag att det funkade inte. Hamnade i mamma och pappas säng tillslut, pratade med pappa i telefon och sa att jag blev kvar hemma. Vände och vred på mig och grinade för jag hade så ont i magen tills jag somnade av utmattning. En timma senare vaknade jag av att mamma ringde.



Mådde lite bättre då men inte bra. Åt lite banan, ätit lite magtabletter, och fortfarande lika varm. Ute är det högsommarvärme, vilket iofs är härligt, men det hjälper ju inte! Ställde mig i kylen, och nu har jag proppat en handduk med is och lagt i nacken. Magen känns bättre, men har rejäl huvudvärk. Jag som hade massor att göra i skolan och grejer! Suck. What have I done?



Jaja, det gäller att försöka göra sig vän med kroppen igen antar jag, och bli frisk tills imorn i alla fall. Njut av värmen vänner!

Puss o Kram
Lina Lilja

Lycka till Hanna!

Grattis Hanna Wagenius till ordförandeposten i världens bästa ungdomsförbund! Vi kommer ha sååå kul tillsammans! Lycka till :)



Puss o Kram
Lina Lilja


Tack för allt Magnus!!

Tack för din tid som förbundsordförande i världens bästa ungdomsförbund. Vi kommer sakna dig!



Puss o Kram
Lina Lilja

Ibland Bara Måste Man

Här om dan var jag på biblan, strosade runt, lyfte, vände och vred på böcker för att få tiden att gå, och sprang då på ungdomsavdelningen in i en bok som var tillräckligt intressant för att jag ska öppna den och börja läsa. Det ångrar jag inte en sekund! Det är den underligaste, konstigaste, men samtidigt underbaraste, boken jag läst på länge, om någonsin!



Paul har det inte lätt just nu. Hans bästa vän Joni har dumpat honom och hela gänget för den där Chuck! Och Tony, hans andra bästa vän, är inspärrad i huset av sina hysteriska föräldrar för att omvändas. Och Noah sedan. Noah med de grönaste gröna ögon vill inte se honom längre eftersom han råkade kyssa sitt ex Kyle i skolans städskrubb.

Rörigt värre! Och mitt i alltihop ska han hinna förbereda Glada änkans fest med döden-tema.

Med vass humor och ett språk som trollbinder berättar David Levithan en historia utan motsvarighet i svensk litteratur för unga. I USA har boken bland annat tilldelats ALA Best Books for Young Adults. Ibland bara måste man är en humoristisk, galen och ofantligt romantisk bok.

Ibland Bara Måste Man (org. titel Boy Meets Boy) är skriven av David Levithan år 2003. Jag vet att år 2003 känns som igår, men det är inte igår. Det är trots allt 8 år sedan, och världen såg bra mycket annorlunda ut för åtta år sedan. Trots det har boken, som skriver om hbtq-människor och ungdomar på ett helt nytt sätt, mottagits bra som jag har förstått det. Den liknar ingen bok som jag läst förut, på ett bra sätt. Det är en bok som jag saknat!



Önskar dock lite att jag hade läst den på engelska, en bok är alltid bättre på orginalspråket, framför allt när en översättare har försökt översätta high school till gymnasium osv. Det är trots allt en bok som jag rekomenderar mer än varmt, och jag hoppas att ni alla springer rakt till närmsta bibliotek för att rycka tag i den, oavsett om det blir amerikanska eller svenska versionen!



David Levithan har även skrivit böcker som Are We There Yet?, Wide Awake och Naomi and Ely's No Kiss List, flera av dem med gay-tema, alla med kärleks-tema. Check them out! :)

Puss o Kram
Lina Lilja

Gefle Brygga

Här kommer ni se mig hänga i sommar! Det är nämligen mig ni får gnälla på om tallrikarna är smutsiga! Igår var det VIP-invigning, jättemysigt! Blir nog en superhärlig sommar på bryggan :)



Läs allt om det i dagens Gefle Dagblad, eller på webben;
http://gd.se/nyheter/gavle/1.3356515-smygpremiar-for-ny-restaurang
http://geflebrygga.se/

Hoppas vi ses!

Puss o Kram
Lina Lilja

Busy Times

Oh herregud vad livet går! Torsdag vare hästtävling hela dan, på kvällen åkte jag in och spela lite golf. Fredag (igår) blev det golf på förmiddagen, jobb på eftermiddagen. Idag var det golf hela dan, hem och vila lite, nu ska jag slänga i mig lite middag och sedan in till jobbet. Imorn är det lugn dag, sedan måndag är vi på't igen! Jobb, skola, skola, skolavslutning, jobb, jobb, skolavslutning, student. Hej vare går! Men vi ses väl när vi ses, ska försöka hinna blogga lite imorn, om jag inte ligger ute i solen och myser hela dan. Eller i sängen ;)

Puss o Kram
Lina Lilja

24-timmars fastan

Så hur gick det då, med fastan? Jag överlevde! Ett dygn med bara vatten + en kopp kaffe. Fysiskt mådde jag riktigt, riktigt bra, enda negativa konsekvenserna var att jag blev darrhänt några timmar mitt på dagen, och hungrig var jag förstås. Psykiskt? Det gick skit. Nog överlevde jag 24 timmar utan mat, och jag blev varken trött eller grinig. Men FAN vad sugen jag var på mat! Och suget försvann inte. Vid sextiden fick jag ÄNTLIGEN kasta i mig lite frukt och när jag kom hem blev det middag med jordgubbar till efterrätt och chips och läsk på det. Hur jag mår i natt? Återstår att se...



Jag kommer definitivt att prova det här igen, då jag inser att jag måste bli av med mitt mat- och sockerberoende innan det går illa. Visst var (och blir) det tufft, men utmaningar är till för att övervinnas, berg till för att bestigas, right? Fysiskt mådde jag ju toppen! Så jag ser inga hinder till att inte fortsätta :)

Ska följa med kompis på hopptävling imorgon som hästskötare. Får tack och lov sovmorgon, tävlingen börjar sent så de hämtar mig inte förrän 9.15, men jag kanske borde se till att vara utvilad i alla fall ;)



Hörs! Gonatt :)

Puss o Kram
Lina Lilja

No Breakfast

Jahapp, drar nu in till skolan utan att ha ätit frukost. Är något hungrig, men inte så fasligt. Mår riktigt bra också, känner mig inget konstig än i alla fall!

Idag blir det skola, frissan och så måste jag köpa byxor att ha på jobbet. Hörs!

Puss o Kram
Lina Lilja

RSS 2.0