I gotta feeling

That this is gonna be a bad bad daaay! Vet inte ens varför jag är i skolan, det enda jag gör är att hänga på twitter.... Slutar i alla fall om en halvtimma så då blir det till att gå ut med hunden och sen ska jag åka hem och bädda ner mig. Livet är tufft just nu, men jag har massor med underbara människor runt omkring mig som stöttar mig och hjälper mig<3

TACK<33333

Puss o Kram
Lina Lilja

Självförtroendeboost!

Idag på idrotten hände en ganska kul grej, någonting som jag verkligen behövde också. Spelade basket och till att börja med kan jag väl tala om att jag är livrädd för basketbollar. Efter lite övningar så blev det dax för match och som tur var så var vi inte så många, vi spelade fyra mot fyra, men ändå... I alla fall, en tjej i mitt lag spelar basket så så fort jag fick bollen passade jag till henne, eller någon annan i laget. Så hamnade i alla fall hon och jag på varsin sida korgen, ganska långt ifrån stod vi båda två, och jag passar till henne, men hon säger "Nej SKJUT" och passar tillbaka bollen till mig. Jag utbrister i ett "Jag kan inte!!" samtidigt som jag kastar bollen mot korgen och.... DEN GÅR RÄTT I!!! Den rulla inte, studsa inte, ingenting!! Bara rätt i!! Visserligen var det den enda bollen jag satte på hela lektionen, men det gör inget, det var en självförtroendekick som var mer än nödvändig!!



Mycket som händer just nu, men förhoppningsvis så ska det hinna lugna ner sig till jullovet! Dock behöver jag alla moments jag kan få<3

Puss o Kram
Lina Lilja

Kvävas

Just nu kvävs jag bara. Det behövs stora förändringar i mitt liv, och det är snabbt, för att jag inte ska krypa in i ett mörkt hål.



Plz, help me!!!

Puss o Kram
Lina Lilja


Första Advent

När första ljuset brinner 
står julens dörr på glänt
och alla barnen glädjas
att fira få advent



Puss o Kram
Lina Lilja

Not Okay!!

Det här är verkligen inte okej!! AVSTÄNGNING säger jag bara!!!!
http://www.aftonbladet.se/sportbladet/hockey/sverige/elitserien/djurgarden/article8191335.ab

Det verkar ha varit en sjuhelvetes match igår, synd att man inte kunde vara där... Jaja, Brynäs vann i alla fall!

Puss o Kram
Lina Lilja


Bättre än porr!

Efter att ha sett det här klippet kommer ni aldrig vilja se en porrfilm igen. Någonsin! This is sooo much better....



Puss o Kram
Lina Lilja

Middag!

Om tjugo minuter kommer farmor o farfar, så jag ska gå och hjälpe till i köket nu. Ledsen för dålig uppdatering idag, men jag har haft en riktigt underbar dag! Hoppas ni också haft det! Massor av kärlek!<3



Puss o Kram
Lina Lilja

Mysdag!

Somnade omkring halv två framför tv:n igår. Vid två kom mamsen och papsen hem och väckte mig, så då gick jag och la mig i min egen säng. Sov som en stock tills pappa väckte mig imorse. Tittade på klockan och upptäckte att klockan var kvart i elva! "Oj, herrejävlar!" blev min kommentar på det, oavsett hur sent jag går och lägger mig så vaknar jag aldrig senare än typ nio! Jaja, det var skönt att få sova i alla fall =)

Har varit ute några timmar med pappa och satt upp massa ljusslingor och sånt ute. Jättemysigt men skitkallt var det! Skönt att komma in igen! Käkade precis lite lunch och nu tänkte jag krypa ner en stund framför tv:n. Farmor o farfar kommer över på middag ikväll, så måste vila lite så jag orkar det!



Puss o Kram
Lina Lilja

Just My Type<3

Det var en nervkittlande kväll. En kväll fylld av tårar och känslor. Och glädje. Självklart talar jag om IDOL!!!! Jag ÄLSKADE Minnah idag (gör jag iofs varje kväll)! Båda hennes låtar var grymma men favoriten var Just The Way You Are! Älskade att höra en tjej framföra den låten också, passar henne som handen i handsken! (Även om juryn inte tyckte det, och dessutom så har ju hennes röst krånglat eftersom hon är sjuk, men eftersom jag är tondöv är inte det något som jag behöver oroa mig över!)



Jag var HELT säker på att Minnah skulle åka ut, men jag är så FUCKING glad att hon inte gjorde det och jag är ÄNNU lyckligare över att hon fick chansen att komma tillbaka till tävlingen efter att hon åkt ut i början av fredagsfinalerna. Hon är så jävla söt! Hennes skratt is just adorable! Hon är just adorable! Så jävla snygg dessutom! Inget man skulle säga nej till direkt.... TOTALLY my type!

Nä, nu ska jag ta en dusch och fräscha lite. Vem gör det en ensam och mysig hemmakväll strax efter midnatt liksom? Jaja, jag är inte riktigt som alla andra, men det vet ni ju redan! Sedan ska jag sätta på Notting Hill och lägga mig i soffan och somna! En helt uuuuuuuunderbar kväll är vad jag har! LOVE<3

Minnahs blogg finner ni här och vill ni se Just The Way You Are en gång till så klickar ni här.
 
Puss o Kram
Lina Lilja

Fel Män!

Kom hem mycket senare än beräknat idag, men dagen blev också betydligt bättre än beräknat. Åkte först till min gamla högstadieskola där syrran mötte mig och hjälpte mig sätta upp affischer. Åkte vidare till stan och satte upp ett par till och gick sedan till kyrkan. Är alldeles för sällan där men gick in en stund i alla fall och bad för en vän som har en hjärntumör + lungcancer som sprider sig och som ska opereras på måndag.

Gick vidare till hunden som jag hade mycket roligt med. Vi busade massor i snön! Därefter lunch med papsen, hämtade ut en ny iPhone (yey!) och åkte därefter till Valbo för lite julshopping. Är mycket nöjd med mina köp, men än får ni inte höra vad det är!!

Åkte tillbaka till stan och när jag kliver av bussen så hamnar jag mitt uppe i en full (hög?) mans framfart. Han var på massa människor, bland annat mig, och sa massa obehagligheter. Gick världens omväg mot pappas kontor för att få av mig honom, vilket jag lyckades med, och går sedan mot pappas jobb. En bit där man går är ganska mörk och med väldigt lite trafik. Det är två vägar som går åt samma håll, men med en å emellan. Ser mannen på andra sidan ån och hör honom fortsätta vara obehaglig. Tar upp mobilen, redo att ringa polisen, men eftersom han ännu inte gjort något olagligt, mig vetandes, så väntade jag lite. För att komma till pappas jobb så måste jag korsa ån, så jag börjar gå över bron. Inser då att jag kommer komma fram till andra sidan samtidigt som gubben kommer att vara där. "FUCK" Framför mig går tre män i ca. 30-35 års åldern och jag tänker att jag följer efter dem tillbaka mot stan där det blir lite mer folk. I värsta fall får jag springa fram till dem och försöka få dem att göra mig sällskap.

När männen kommer över ån så ropar gubben på dem "Här kommer tre unga män! Er kan jag slå ner! Bla... Bla.. Bla..." Minns inte exakt vad han sa efter det, men han började i alla fall snacka om att slå ner dem och så. Männen börjar gå fram till honom och den ena tar ton;
"Du, du borde nog lugna ner dig lite! Det är tre poliser du talar med!" Ni skulle sett hur rädd gubben blev!!! Han höll upp händerna ovanför huvudet och tog två snabba steg bakåt. Männen gick fram och pratade lite med honom, och jag fortsatte mot pappas jobb, småskrattandes. Männen lämnade gubben efter bara någon minut, och han var då betydligt lugnare. Snacka om att packla på fel män!! Haha x)



Eftersom de tre männen kom från polishuset så skulle jag gissa på att de var poliser som precis slutat för dagen. En sak är dock säker, hade inte de varit där så hade JAG varit den som var screwed!!

Åkte i alla fall med pappa och handlade efter det och nu har jag en lugn hemmakväll ENSAM!!! Så SJUKT skönt!! Jag, Idol, Chips, Godis och Läsk är det som gäller, heeeeeeela kvällen! Morsan o farsan är på fest och syrran hos killen. Kanske borde börja med att äta middag förresten... Eller så gör jag det framför Idol om en kvart!!

Jaja, hörs väl kanske senare!

Puss o Kram
Lina Lilja

Bad Day

This day just sucks and gets worse for every minute. Allt går åt helvete. Håret ser fördjävligt ut, ansiktet med, sminkningen misslyckades jag med, och jeansen gick sönder när jag skulle dra på mig dem. Ska gå till bussen nu, med 20 minuters extra marginal, vill inte missa den också en dag som denna.

Jag som blivit så bra med positiva tankar, were the hell did that go!? Lyssnade på Röhlander idag, var länge sedan sist. Det gick inte så bra... Den skivan kommer få stå på repeat ikväll när jag kommer hem, men först har jag lite att ta itu med. Ska försöka få upp affischer om våran föreläsningskväll, ska bland annat förbi min gamla högstadieskola och sätta upp där, ta hand om hunden, hämta min iPhone, lämna tillbaka filmer, äta lunch kanske? Och kanske börja julhandla? Synd bara att jag inte har några pengar.....



Puss o Kram
Lina Lilja

Knarkarskola

Japp, en sådan går jag på tydligen! Det fick jag lära mig när jag läste tidningen idag. Att det är många som röker kom inte som en chock direkt, det vet jag redan, men att det är så många som knarkar och håller på, tja... Jag trodde liksom jag gick på en skola som var lite "präktig". En snofsskola som jag kallar det, men tydligen så är man snofsig om man knarkar, röker och dricker var och varannan dag, det var någonting nytt....



Läs hela artikeln här;
http://gd.se/nyheter/gavle/1.2526901--manga-sa-att-det-var-en-knarkskola-

Puss o Kram
Lina Lilja

Crying

Satte på filmen "Dear John" och det var ett STORT misstag! Inte för att den var dålig, tvärtom var det den bästa filmen jag sätt på läääänge!, däremot så grät jag i en och en halvtimme. Den var GRYM men så sjukt sorglig! Se den - men håll näsdukarna redo.



Nu ska jag försöka sova. Är så jävla sönderstressad så jag tror jag ska dö, men jag överlever nog. Kanske.

Puss o Kram
Lina Lilja


U have to see it!

Ni måste bara se den här videon på Ellens show på den gulligaste underbaraste pojken någonsin!!!

http://ellen.warnerbros.com/videos/?autoplay=true&mediaKey=c7d9cc8f-da9b-48c8-a791-0b3e53aab37a

Kom ihåg att älska varandra och vara tacksamma för vad ni har! Thanksgiving today! Love<3

Puss o Kram
Lina Lilja

När Kränkte DU Någon Senast?

Ja så står det på en massa affischer som någon beslutat att sätta upp i skolan. Med stor röd text står det tillsammans med en näve som pekar rakt mot dig.



Hittade ingen bättre näve, men den verkade typ, argare. I alla fall, vill inte vara självgod, men det är inte utan att jag drar tankarna tillbaka till samtalet jag och rektorn hade i fredags. Det fick honom minst sagt att tänka till, men om det är tack vare (på grund av?) det eller inte vet jag inte. En sak är säker i alla fall och det är att det finns snyggare affischer att sätta upp, de här är mest bara creepy och ja, jag vet inte. Underliga....

Puss o Kram
Lina Lilja

Nooooooooooooo!

Vill inte, vill inte, vill inte!!! I miss Arne :(



http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/tv/article8178478.ab

Puss o Kram
Lina Lilja

JA Tack!

Vem skulle tacka nej till en kalender med ett gäng lättklädda, vältränade män liksom? Inte jag i alla fall!!



http://www.aftonbladet.se/sportbladet/handboll/article8174981.ab

Puss o Kram
Lina Lilja

FB-konversation!

Har viljat lagt ut den här i flera dagar, men har inte vetat hur man gör. Tack vare en mycket vänlig kompis så får ni nu se detta, hehe...



Puss o Kram
Lina Lilja

En Månad!

Om en månad kommer han och hälsar på! Ååååhhh vad jag har julkänslor! Sitter här och har tänt en liten brasa, snön yr utanför och julmusiken kommer ur högtalarna. Det enda som saknas är glöggen, men den får vänta tills på söndag!



Kram på er alla från mig!!

Puss o Kram
Lina Lilja

Bögarnas Fel

Eftersom typ alla jag känner har postat den här på sin FB/Twitter/Blogg den senaste veckan så ska väl inte jag vara sämre själv. Sjukt rolig!!



Puss o Kram
Lina Lilja

Hjärta eller Hjärna?

Vad ska man välja? Just nu vet jag inte alls... Hjärta eller Hjärna? Hjärta eller Hjärna? Hjärta eller Hjärna???





Puss o Kram
Lina Lilja

Ridlektion!

Har inte ridit lektion på typ FOREVER!! Men nu är det äntligen dags! Om morsan kommer hem snart vill säga, så hon kan skjutsa mig.. Jaja, måste gå och byta om nu i alla fall. Höres!!



Puss o Kram
Lina Lilja

What to do?

Just nu vet jag varken ut eller in. Men det är mitt beslut och ett beslut som jag måste ta, ingen annan. Suck, det här är jobbigt....



Puss o Kram
Lina Lilja

In Lööööööööööv!!

Tittade just på Dobidoo från i fredags och jag var bara tvungen att berätta att jag just upptäckte en helt underbar människa! Eller ja, han verkar underbar i alla fall! Aldrig hört talas om människan förut, but now I'm in loooooove!!!


Peter Johansson...

Puss o Kram
Lina Lilja

Happy Bday!!

Ett år sedan idag!!!! LOVE<3333



Det är också ganska precis ett år sedan jag hörde talas om Adam första gången och även om jag inte blev head over heals för honom förrän på vårkanten så gjorde jag mitt första blogginlägg om honom den 25 november. Efter AMA's som btw sucked i år. Har visserligen inte sett det, men jag menar, what do u think? Dessutom pekar alla artiklar på det också. Det här är bäst;

Well, last year at the American Music Awards, Adam Lambert and his special friend Tommy swapped spit onstage and everyone died. That’s why this year nobody was alive to watch or care about the American Music Awards, which happened last night.

Läs hela artikeln här;
http://www.autostraddle.com/the-american-music-awards-2010-67635/

Nu ska jag käka frukost!!

Puss o Kram
Lina Lilja

Sova

Usch, är stressad, sjuk och allmänt bara bläääää. Men annars har det varit en bra födelsedag! Från och med imorgon kan vi PÅ RIKTIGT börja räkna ner! Just a year now!



Puss o Kram
Lina Lilja

Headache

Mitt huvud vill verkligen inte vara med mig idag! Tror seriöst det ska sprängas snart! Blir ingen idrott för mig idag, istället blir det till att åka hem och bädda ner mig.. Egentligen borde jag väl jobba med min företagsekonomin, men huvudet gör mig inte mer motiverad och fokuserad direkt *suck*



Snart är det över dock! Då blir det lite lunch, en hundpromenad, och sedan blir det mentorstid samt att jag ska åka och kika lite på när de andra svettas på idrotten. Suck, pallar inte mer nu. Önskar mig ett besök av denne man!



Synd bara att han alltid ger mig magont...

Puss o Kram
Lina Lilja

My Day Today!

Idag är det min dag!! =D



Och vet ni? Av alla presenter jag fick så var detta den bästa;



Del 2-7 kan ni se här.

Puss o Kram
Lina Lilja

I'm So Proud!

Har sett Gossip Girl nu, and what to say!? I'm just soooooooooo proud! Det är lite roligt det där, jag känner mig inte speciellt svensk, och så fort jag får chansen ska jag lämna det här landet. Jag kanske inte ens kommer bo här som vuxen! Men trots det så är man så stolt varje gång en svensk gör succé over there, eller om de pratar om Sverige. Någonting måste vi ju göra rätt för jämfört med landets storlek och antalet invånare så har vi många lyckade människor här! Och dessutom så hävdar sig Sverige ganska bra i världen på många sätt! GO SWEDEN!!


Det här är en av de vackraste låtarna någonsin!!

Puss o Kram
Lina Lilja

Söndagstradition!

Det har blivit lite av en tradition att följa med papsen in och kika på hans innebandy, och så även idag! Filmen jag såg var mycket bra, berättar mer om den senare. LOVE<3

Puss o Kram
Lina Lilja

Stress!

Jag har feber, huvudvärk och dessutom så börjar jag få tillbaka mina stress-symptom. Verkligen inte kul! Visst har det varit mycket på gång på senaste tiden, men det utan att jag har känt mig stressad, tycker jag har hanterat allt bra. Dock tycker tydligen inte kroppen det, och erfarenheter har lärt mig att lyssna på min kropp, så nu blir det soffan tillsammans med en film!



Vi får höras lite senare. Förhoppningsvis så hinner jag väl tänka ut något bra att skriva under tiden! LOVE<3

Puss o Kram
Lina Lilja


Trubbel i Paradiset

Nu har jag tittat klart på filmen. Tyckte den var riktigt bra! Det är ju riktiga stjärnskådespelare som är med i denna filmen, bland annat våran egna Malin Åkerman. De lyckas riktigt bra och jag tycker storyn är bra med. Tyvärr var den inte så rolig som jag hoppades och trodde på, men på något sätt så funkade den ändå! Om ni inte redan sett den; SE DEN!!!



Puss o Kram
Lina Lilja

Sleep

Filmen var bra, tror jag. Somnade innan den var slut och sov till klockan halv tio imorse, dvs. MÅÅÅÅNGA TIMMAR! Men det behövdes! Nu ska jag ner och se klart på filmen, en recension kommer efter det! =)

Puss o Kram
Lina Lilja

Kvällsmys!

Känner att mina blogginlägg på senaste tiden har varit väldigt händelserika, men det får ni stå ut med. Nu ska jag ner och mysa i soffan med päronen och se "Trubbel i Paradiset". Är i stort behov att ta igen mig efter allt som har hänt den här veckan. LOVE!

Puss o Kram
Lina Lilja

Alla förtjänar en andra chans!

Igår var han en succé, idag är han en disaster. Orden mot Jay är inte trevliga och många tycker han borde ha åkt ut. Det är "oproffsigt" av TV4 och man "markerar att droger är okej". Nej, så är det inte. Det är synd om Jay, och han har gått igenom en förjävlig resa. Ja, det han gjort är fruktansvärt, och ja, självklart ska det få konsekvenser. Men tänk en gång till, ni tror inte han kan bli en sjuhelvetes förebild för så många där ute!? Folk som är på botten, folk som är på väg att ge upp? Alla förtjänar en andra chans, ALLA!



http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/tv/idol2010/article8154364.ab

And btw, hans tolkning av Madonnas "Like A Prayer" igår var bland det bästa jag hört. Någonsin.

Puss o Kram
Lina Lilja

Stan

Åker till stan nu snart. Hörs sen! =D

Puss o Kram
Lina Lilja

Bad News

Nej till ridhus i Lervik. What to say? It's sad....
http://gd.se/nyheter/gavle/1.2511203-nej-till-ridhus-i-lervik

Puss o Kram
Lina Lilja

Kul besöksstatistik, dålig dag

Statistiken visar att intriger tydligen är intressanta, för besökarna var betydligt fler idag än de brukar vara, och det trots dåligt bloggande... Jaja, inget sätt jag tänker skapa mig mycket besökare på i alla fall, never worth it!

Haft en riktigt jävla skitdag idag. Det mesta har gått fel och jag har varit trött och grinig, tur att jag hade stunden med gulliga hunden, annars hade jag nog aldrig överlevt! Kom äntligen hem vid halv fem någonting och då gick jag sur, grinig och ledsen rakt och bäddade ner mig i sängen med kläderna på. Vaknade omkring två timmar senare och mådde lite bättre, en dusch senare så kändes det nästan bra. Sömn är bästa medicinen!

Imorgon har jag lite defusa planer, vet inte exakt vad jag ska hitta på, men det är mycket eventuellt. Något jag oavsett vad har planerat in är i alla fall sovmorgon, har inte blivit mycket sovande den här veckan! Bara sena kvällar och ja, gud vet vad. Nu vänder vi blad helt enkelt, tomorrow is a new day!

Puss o Kram
Lina Lilja

Förtydligande!

Jag menade inget illa mot någon i min klass när jag skrev inläggen jag skrev igår. Allt var skrivet med glimten i ögat och jag menar det när jag säger att jag inte tänker hindra 21 pers från att se en skräckfilm när en person inte vill, jag gör inte sånt! Majoriteten vinner liksom, demokrati! Det är mitt eget val att jag inte vill se skräckisar och då får jag skylla mig själv. Dessutom hade jag ganska kul här utanför och dessutom så kom tre tjejer till och gjorde mig sällskap halva filmen så större delen satt jag inte ens själv här ute. Och Frozen blev ju aldrig av heller.

Klassen försökte få mig att komma in och titta på filmen med dem, de försökte mer än väl. Att jag sedan inte gick in får ju jag skylla mig själv, ni kan ju inte göra mer än försöka! Så nej, jag är inte less, arg, sur eller så på någon, och inlägget "Utmobbad" skrevs DEFINITIVT med glimten i ögat för att alla tyckte tvärtemot som jag tyckte. Det gick vi ju liksom och skämtade om jättelänge IRL!

Nej, snälla sluta ta illa vid er. Jag vet att ni inte pratade skit om mig, det var ett SKÄMT!

Puss o Kram
Lina Lilja

Bäst igår

Ska berätta allt så småningom, men måste plugga nu om jag ska bli klar någon gång, men först, bäst igår! Ganska tidigt på kvällen satt vi ett gäng tjejer och pratade om snygga lärare, där alla tyckte våran mentor var snyggast, men jag rynkade på näsan och sa att i så fall är ju idrottsläraren snyggast. Det kommer ut en tjej ur klassrummet och jag ropar på henne och frågar henne vilken lärare hon tycker är snyggast på skolan. Hon funderar ett tag, säger sedan högt och ljudligt idrottslärarens namn, vänder sig om och vem står inte där om... Just det, idrottsläraren. Vi skrattade så jag trodde vi skulle dö! Jag tror inte han hörde allt, men ändå, sjukt kul var det =D

Puss o Kram
Lina Lilja

Frozen

Nu ska de tydligen se Frozen. Det är ingen skräckis, och de looooooooooovar att den inte är läskig. Jag såg trailern, det räckte gott och väl...



Jaja, när man ändå är så pigg kan man väl lika gärna sätta igång och försöka göra klart samhällsuppgiften? Är antagligen piggare nu än jag kommer vara imorgon (idag)... Usch, har lite ångest över den faktiskt. Jaja, det ordnar sig. Nu ska jag försöka roa mig med något, väntar på att videorna från dagens Glam Nation Show ska komma upp på YT, tydligen ska showen har varit något alldeles extraordinärt, vilket jag är sjukt glad över!! Han har haft en down period nu Adam, så det är skönt att se den vanliga Adam igen, har varit så orolig....

Nu pratar de nog skit om mig igen ;) Jaja, jag gör i alla fall inget mot min vilja, och det här är ju ett bevis på att jag kan stå emot grupptryck!

Puss o Kram
Lina Lilja

Yey - or not?

Läser glädjande nyheter på gd.se om att beslutet om att ta upp fallet med vårat ridhus är avslaget, det vill säga vi får bygga!

http://gd.se/nyheter/gavle/1.1197518-overklagande-om-ridanlaggning-avslogs

MEN dock så säger de också att det fortfarande går att överklaga av de hemska grannarna, vilket gör att jag utbrister i ett högt Nooooooooooooooooooooooooooooooo! :( Trodde vi äntligen hade fått ett lyckligt slut på detta! Men icke sa nicke.... Tur att ridmänniskor aldrig ger upp.

Puss o Kram
Lina Lilja

Skräckfilm

Mina klassisar bestämde till slut att de i alla fall skulle titta på skräckfilm. Så nu sitter alla där inne medans jag sitter här utanför och gör... ingenting. De har försökt övertyga mig att komma in, men är det något jag inte gör så är det att titta på skräckfilm, jag pallar helt enkelt inte sånt, och det tänker jag stå för. Men jag tänker inte hindra dem från att titta! Över 20 pers kan ju inte bara ändra sig för att en person inte vill se. Hoppas de vill göra något annat sen bara! Just nu sitter de där inne och pratar om hur konstig jag är (antagligen) but that's me, sorry girls! Ni behöver bara stå ut i tre år till, sen slipper ni mig.



Nu ska jag fortsätta göra ingenting, räkna med många trök-inlägg ikväll!

Puss o Kram
Lina Lilja

Utmobbad

Hela min klass vill se skräckfilm, de tycker Matte-Per är snyggaste läraren och deras musiksmak suger. Suck, det här blir bara värre....

Puss o Kram
Lina Lilja


Minnen!

Sitter här och pratar med lite klassisar och väntar på att alla andra ska komma. Ska ju sova över i skolan inatt! Tror det kommer bli kul faktiskt, ska bli skoj att lära känna alla lite bättre. Försöker få mina kompisar att vilja göra typ Sanning eller Konsekvens alternativt Jag har aldrig (fast utan alkohol då...) för att lära känna varandra bättre. Älskar sånt! Dock är de inte så på...

Satt i alla fall och tänkte på det och kom att tänka på något som hände mig för ett och ett halvt år sedan typ, eller hände och hände, något jag gjorde i alla fall. Jag småskrattar åt händelsen och när jag ser tillbaka på det så inser jag vilken jävla identitetskris jag hade då! Tur att sånt går över ;) Jaja, var bara tvungen att säga det i alla fall, hehe... Nä fan asså, nu kan jag inte sluta tänka på det! Har knappt tänkt på händelsen sedan det hände, har liksom glömt bort det. Nu kommer jag skratta åt det hela kvällen x)

Puss o Kram
Lina Lilja

Älska<3

Hur kan man inte älska den här mannen? LOVE<3333







Puss o Kram
Lina Lilja

Utvisad

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article8141933.ab

Det är inte mänskligt.

Puss o Kram
Lina Lilja


Trött!

Är helt uppe i samhällskunskapuppgiften nu, därför dåligt bloggande. Blir bättre till helgen - promise! Är sjukt trött just nu, var på RFSL igår och kom hem vid halv tio, och då stupade jag i säng tillsammans med ELLE. Nu rättskunskap - boooooooring! Ikväll är det övernattning i skolan, det är ju ganska kul i alla fall =) Nä, nu måste jag koncentrera mig! Hörs sen =)

Puss o Kram
Lina Lilja


Lärare

Jag har funderat på hurvida en lärare snokar på sina elever eller inte. Läser lärarna elevernas bloggar och facebook? Hoppas inte, för det står oooofta elaka saker om lärare eller i alla fall ämnen. Och jag hoppas verkligen att min tyskalärare inte läser detta. Vi skrattade gott när vi hittade detta klipp på honom! Och nej, han är inte ens hälften så cool som han vill verka...



Puss o Kram
Lina Lilja

Övergrepp

Har samhällskunskap och har precis fått höra om de svenska steriliseringslagarna som fanns på 1900-talet. Min lärare sa något i stil med att man ska vara glad att detta inte finns idag, men johooo då var jag tvungen att påpeka, alla som vill byta kön utsätts för detta. Man glömmer dem så lätt, transpersonerna. Det är sorgligt, för många av dem skulle nog bli underbara föräldrar.



Sorry för dåligt bloggande, men jag måste verkligen jobba med samhällsuppgiften. Hörs lite senare!

Puss o Kram
Lina Lilja

Gårdagen

Tänkte jag skulle berätta vad jag gjorde igår, som en förklaring till mitt dåliga bloggande. Åkte in med tjugo i elva bussen, gick direkt till hunden. Vi var ute och gick i typ en timma, i det vackra snöbelagda landskapet. Beautiful! Tog lite bilder, ni får se dem sen =)

Vid omkring halv ett gick jag därifrån och då gick jag till farmor och farfar för att hälsa på dem. De har varit bortresta några veckor så det var kul att träffa dem. Pappa kom och hämtade mig där så åkte vi för att äta lunch. Efter det gick jag till bibblan för att jobba lite på samhällsprojektet samt se om det kanske var något roligt som hände där. Jag lånade lite böcker och så därefter satte jag mig vid ett bord där föreläsningarna var. Dock missade jag typ allt, men jag fick i alla fall se den sista som var Kvinnojouren Blåklockan som berättade om sin verksamhet. Jag slog upp mina böcker och lyssnade lite samtidigt som jag jobbade. Detta var kring klockan två.

Ganska snabbt insåg jag att jag var tvungen att börja om med arbetet och göra om allt från början, jag skulle inte komma vidare så som jag hade gjort nu. Med papper och penna och lite böcker som inspiration sätter jag mig och börjar skissa. Pratar lite med en mycket trevlig gubbe som sitter vid bordet bredvid som berättar om sin son som numera jobbar på Korsnäs tydligen.

Satt där i drygt en timme, och då började jag inse hur mycket jobb det var. Vid omkring halv fyra bestämmer jag mig för att sitta kvar och arbeta samt titta på föreläsningen på kvällen, och istället skippa ridningen, så jag ringer stallet och för första gången säger jag ifrån ridlektionen på grund av plugg. Det kändes dock skönt.

Jag satt där med mina böcker, enda pausen jag fick var när jag gick för att hämta en ny bok. Helt plötsligt inser jag att klockan är tio i sju! Jag har inte ätit, jag har inte varit på toa, och föreläsningen börjar om tio minuter! Dessutom har jag suttit och jobbat i nästan fem timmar i sträck! Nöjd är jag, men långt ifrån klar när föreläsningen drar igång.



Tasso Stafilidis tar den handfull besökare som samlats på en resa bortom allt annat. Man slits mellan skratt och förtvivlan och sånginslagen som kommer med jämna mellanrum är bekväma eftersom man då får ett par minuter på sig att fundera på vad man nyss hört. Pennan går flitigt under den timmeslånga föreläsningen och efteråt går jag fram för att höra hans funderingar till hatbrott, eftersom det är det jag arbetar med. Det är en mycket trevlig man jag möter (trots att han är (fd)vänsterpartist), och han ställer mer än gärna upp på att diskutera hatbrottsfrågan litegrann. Full av tankar och känslor, hungrigare och kissnödigare än jag någonsin varit med en smärre magkatarr, springer jag till bussen. Hela bussresan hem fyller jag i luckor i mina anteckningar och när jag kommer hem slänger jag i mig mat samt gör ett toalettbesök innan jag vid niotiden återigen sitter framför datorn.

Knappt två timmar till sitter jag för att skriva ihop det jag varit med om under dagen till arbetet, innan jag stupar i säng. Ikväll ska jag förbi RFSL och intervjua lite folk, samt att jag har fått tag i numret till en kvinna som jobbar som polis på BIG och som tidigare har föreläst om just hatbrott i skolor. Jag ska även hinna med att göra tyskaläxan, ha tyskalektion samt utvecklingssamtal under dagen, fullspäckat med andra ord.

Om tio minuter börjar svenskan igen, så nu ska jag springa på toa och förhoppningsvis hinna göra lite tyska. Hörs!

Puss o Kram
Lina Lilja

Hon tar över i rutan!

Nöjesbladet går idag ut med uppgifter om vem nästa års programledare är för Melodifestivalen. Vem det är? Den här vackra kvinnan;



Jag är en trogen tittare av schlagerfestivalen och Marie är en mycket kompetent och duktig sångerska och programledare. Jag tror det kommer bli en myckte bra show med henne som ledare! Ni kan läsa mer på aftonbladets hemsida här;
http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/melodifestivalen2011/article8136527.ab

Puss o Kram
Lina Lilja

Sweet Dreams

Den här uppgiften tar livet av mig. Nu måste jag sova, hörs imorgon! Sorry för dålig bloggande...

Puss o Kram
Lina Lilja

Plugg!

Blev ingen ridning, bara massa plugg. Berättar mer senare, nu ännu mera plugg. Det kommer bli en låååååååååång kväll!

Puss o Kram
Lina Lilja


Vackert och Vitt!

Stoppar med mig kameran nu när jag beger mig in mot stan! Först blir det hundpromenad och sedan blir det nog en kort sväng förbi Biblioteket i alla fall! Om inte annat så kan det nog hjälpa mig i mitt skolarbete om hatbrott (har totalt kört fast!). Om någon skulle vilja yttra sig i den frågan säg bara till! Tar emot all hjälp jag kan få!



Får se när jag uppdaterar igen, vet inte riktigt hur dagen/kvällen ser ut än, hehe. Men hörs gör vi i alla fall!


Märker ni att jag har julstämning i kroppen? Hehe..

Puss o Kram
Lina Lilja

Internationella Toleransdagen

Japp idag är det ju då FN:s Internationella Toleransdag. Beautiful, isn't it? Och snö ligger det ute också, knastrande vit! Blir nog en mysig hundpromenad idag! Kanske ska stoppa med mig kameran till och med? Jaja, till att börja med ska jag i alla fall äta frukost!



Puss o Kram
Lina Lilja


Önskelista

Fyller ju år om en vecka och dessutom är det julafton om lite drygt en månad, så nu har jag skrivit en önskelista! Vill ni se? =D

Av syrran önskar jag mig;
*Ringar
*Kläder
*Pengar

Av morsan o farsan önskar jag mig;
*Westlife's nya CD
*Tröja med TommyJoe Ratliff-tryck
*FYE Tour Edition
*Infinity Earrings/Eye Of Horus Earrings (Adams Design)
*Kalender med TommyJoe Ratliff
*"On The Meaning Of Adam Lambert" - En bok som typ handlar om AL
*Saker från Adam Lamberts webshop (typ tröjor, handskar och iPhonefodral)
*Pengar!

Tror ni mina föräldrar är överlyckliga över att jag viger mitt liv till så bra saker eller? x) Jaja, jag fyller ju bara 17 s'att....

I alla fall, imorgon är en ny dag! Har ju ingen skola på tisdagar, däremot ridning vilket typ förstör mitt liv nu *SUCK* Och så jobbar jag jue! =D
Imorgon är det i alla fall "FN:s Internationella Toleransdag" eller något i den stilen, vilket gör att det är fullt med seminarier och föreläsningar och liknande på Biblioteket som jag vill gå på. DOCK så är the big finally klockan 19.00-20.30. Min ridning börjar 20.30 och helst hade jag ju viljat åka hem innan dess... Annars kanske jag går på föreläsningen, sätter mig långt bak och smiter ut lite tidigt så att jag hinner. OM jag har underbara föräldrar som är beredda att skjutsa <3 Men det får vi väl se.... Ni kan läsa mer om morgondagen här;

http://www.gavle.se/Uppleva--gora/Sok-evenemang/FNs-Internationella-Toleransdag-Vill-du-tolereras-eller-respekteras-/?currstartdate=2010.11.16

http://www.gavle.se/Uppleva--gora/Sok-evenemang/Karlekens-pris-Ar-Europa-ett-paradis-for-HBT-personer/?currstartdate=2010.11.16



Alla som befinner sig i Gävle borde gå! Jag tror det kan bli riktigt bra! =D
Nu ska jag göra mig lite varm O'boy och krypa ner i tv-soffan. Hörs sen!

Puss o Kram
Lina Lilja


Hinner inte

Hinner tyvärr inte blogga mer nu. Snart idrott, bloggar när jag kommer hem!

Puss o Kram
Lina Lilja

Snö!

Första dan på jobbet idag, och vad tror ni händer? Jodå, lagom till att jag kliver utanför skolporten så börjar snöslasket! Visserligen går det så småningom över till ren snö, men jag är trots det dyngsur nu... Hunden skötte sig i alla fall! Lite misstänksam till en början, men det gick över på bara ett par minuter. Skönt att vara ute med en väluppfostrad sak!<3

Nu sitter jag och tittar på när resten av klassen räknar matte, hehe! Snart mentorstid och därefter idrott. Återkommer snart med ett inlägg med lite underbara citat jag har hittat lite här och var på senaste tiden!

LOVE!!!

Puss o Kram
Lina Lilja

Let's Dance måste förnyas!

Juryn borde bytas ut helt, allt borde förändras och förnyas! Det säger Tony Irving till aftonbladet och jag kan inte annat än hålla med. Diskussionen kom efter att man utan motivering sparkat jurymedlemen Maria Öhrman men låtit de andra sitta kvar;
http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/tv/article8121060.ab



Hela anledningen till att man över huvudtaget tittar på det programmet är ju för att höra Irvings sexskämt och se kända svenskar förnedras. Ingen annan anledning finns det! Vi får väl se vad som händer, men detta kommer definitivt bli en följetong!

Puss o Kram
Lina Lilja


Företagsekonomi

Det är en bra kurs att gå, bra att kunna, men jag fattar fan ingenting! Jaja, bäst jag koncentrerar mig. Hörs sen!

Puss o Kram
Lina Lilja

Sweet Dreams

Kryper i säng efter en händelserik vecka. Nästa vecka blir det istället plugg, plugg, plugg!!



Puss o Kram
Lina Lilja

Mona Avgår

Mona Sahlin avgår. Hon kommer inte att ställa upp till omval vid nästa kongress. Förvånad någon? Känns som Socialdemokraterna bara sjunker längre ned under ytan...



Läs mer på aftonbladets hemsida;
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article8122996.ab

Puss o Kram
Lina Lilja


Samtal med Far

Hittade en artikel på qx.se jag bara var tvungen att länka till. LOVE IT! <3

http://www.qx.se/Xtra/liv/15908/samtal-pa-fars-dag



Puss o Kram
Lina Lilja


Inlämning på g

Japp, ska köra in till stan nu för att lämna in iPhone och Dator på lagning. Jag och teknik *SUCK* Tur att jag har skoldatorn så jag har något att använda i alla fall, men min iPhone kommer saknas rejält! Dock tror jag att det är något som de fixar ganska snabbt! Datorn är det värre med....

Puss o Kram
Lina Lilja

It Gets Better - Glamberts!

Jag är så sjuuuuukt stolt att vara en del av denna underbara rörelse! Nu har de gjort det igen, Adam Lambert - fans har gjort en It Gets Better - video, och avslutningsvis så finns även Adams crew där. BEAUTIFUL! Tyvärr går den inte att se utanför Nordamerika, men om ni följer instruktionerna nedan så funkar det!



Gå till http://hidingnow.com och enter http://youtu.be/YjHRrtlqpWE



Nu ska jag fira min far!

Puss o Kram
Lina Lilja

Godnatt!

Har haft en jättemysig kväll med god mat, roligt spel och trevligt sällskap. Syrrans kille kommer sova kvar, så de sitter nu fortfarande och spelar spel med mamsen och papsen. Killens mamma har åkt hem. Själv är jag sjukt trött så tänker krypa i säng nu, har fortfarande en hel del saker att ta itu med liksom, så behöver vila upp mig.

Hörs imorgon! Nu ska jag drömma söta drömmar om mannen jag ser härifrån! <3 (Tänker inte lägga upp någon bild eftersom jag har hört att folk trötnatt på att se den bilden over and over ;))

Puss o Kram
Lina Lilja


Happy B-day!

Idag fyller syrran byx-, moppe- och straffmyndig, och det ska självklart firas! Hennes kille är redan här och alldeles snart kommer killens morsa hit så ska vi fira med middag och tårta! (Brorsan och farsan är upptagen/bortrest) Så nu måste jag gå och byta om och fixa till mig, kanske dax att slänga Lambert-tröjan jag fortfarande har på mig i tvätten...



Det kommer bli en mysig kväll och avslutas nog med film eller kanske dansbandskampen! Imorgon ska jag lämna in dator och telefon på lagning, spännande... Men men, inte tänka på det nu! Nu fira syrran! =D



Puss o Kram
Lina Lilja

Brüno

Hyrde lite filmer igår, bland annat Brüno. Såg den på bio för ett och ett halvt år sedan men har liksom inte sett den sedan dess så det kändes som det var dags igen ;) Det är en ganska spännande film, minst sagt!



Jaja, vad jag ville komma till var detta;
I en scen i filmen, kanske filmens viktigaste scen, inser han att alla kända och lyckade män i världen är straight, därför måste han bli straight. Filmen är inspelad och utspelar sig år 2008, då funkade det. Nu skulle det inte funka att göra en sådan här film. Why? Because of him;



I don't have to say more. I just love him<3

Puss o Kram
Lina Lilja

På väggen!

Min iPhone och jag kom inte överrens... Först gick det, sedan la jag in det jag säkerhetskopierat, då gick det inte. Sedan provade jag ett annat sätt, då gick det, men alla kontakter försvann. Efter mycket skrik och lite tårar så kom kontakterna tillbaka i alla fall, men iTunes och Kameran försvann. Imorgon får jag åka in och lämna in den. *SUCK* Så jävla less!

Jaja, tänkte i alla fall visa bilderna från väggen i mitt rum! =D Det här är de fyra viktigaste sakerna som sitter uppsatt på min vägg, de fyra saker som jag kommer rycka med mig om huset skulle brinna upp!


Diplom för årets ombud 2010 som jag fick på stämman i våras. Sitter ovanför sängen vid huvudet!


Mina rosetter från hästtävlingar samt den signerade bilden på Adam jag vann i våras! Sitter också ovanför sängen fast på långsidan...


Och såklart bilden på mig och Adam! Sitter ovanför tv:n, bredvid dörren, men jag ser den från sängen iaf! =D

Nu ska jag torka tårarna och försöka lugna ner mig, och ta en dusch! Syrrans pojkvän och familj kommer över på middag ikväll för att fira hennes 15-års dag!

Puss o Kram
Lina Lilja

FB-bilder!

Håller just nu på att återställa min iPhone för att se om det ploppar fram en kameraapp, och medans jag gör det så gick jag in på min profil på FaceBook och klickade på "Bilder på mig", mest för att jag ville se vad för typ av människa jag framställdes som.

Ska jag vara ärlig så tycker jag det ligger bra bilder där. De 92 bilderna representerar nog ganska bra mig och mitt liv de senaste åren! Inga skämmiga fyllebilder eller liknande (kan ju visserligen bero på att jag aldrig varit full ;)). Visst, bikinibilder från när jag vägde som mest, men so what? Jag skäms inte för några bilder som ligger där, utan tycker tvärtom att de representerar mig och mitt liv så som jag vill att det ska representeras. Så vill ni veta mer om vem jag är, kika på bilderna på mig på FB!

Har btw satt upp bilden på mig och Adam på väggen nu, snart kommer bild på det! =D Ska bara försöka komma överrens med min phone först... Hoppas inget försvinner på vägen!

Puss o Kram
Lina Lilja

Filmer

Vi ska ha gäster ikväll, så idag är det städa som gäller, inte så mycket bloggande idag heller med andra ord! Men tills vidare så kan jag underhålla er med lite underbara klipp på min favoritman och hans band! =D




Tycker det är jättekul att de väljer att intervjua henne, annars brukar hon inte få synas så mycket - varken på eller utanför scenen...


Gårdagens Fever i Tyskland med en sjuuukt het kyss! Vill man reta sig själv ytterliggare lite så kan man alltid titta på filmen nedanför också, varnar lite...



Hörs senare!
Puss o Kram
Lina Lilja

Dålig Bloggerska!

I know, I suck! Ska käka födelsedagsfrukost med syrran nu, SEN I promise!!!

Puss o Kram
Lina Lilja

Away

Fastnade framför datorn liiite för länge, så hinner inte skriva något längre blogginlägg nu vänner. Ska iväg på en rättegång tillsammans med rättskunskapsklassen, obligatorisk närvaro. Hoppas det är något roligt brott som har begåtts! Ser fram emot det ganska mycket i alla fall eftersom jag länge har funderat på juristutbildningen...

Efter det ska jag hämta ut bilden på mig och Adam som jag beställde igår, samt köpa en ram till den så jag kan sätta upp den på väggen. Efter det blir det stallet, ska rida idag! Känns jätteunderligt men det ska bli skoj! =)

Vi hörs i eftermiddag/kväll!

Puss o Kram
Lina Lilja

Love!

Ska krypa i säng nu! Trots att jag har gjort mest ingenting idag så känns det som att det har hänt sjukt mycket! Imorgon ska jag tillsammans med min klass på en rättegång, obligatorisk närvaro, tillhör rättskunskapen. Ska faktiskt bli rätt kul! Hoppas det är en rolig rättegång bara....

Ska avsluta dagen med ett litet möte med mig själv, måste ha det oftare! Jag ÄR en karriärmänniska, och nu är det dags att ta reda på till vilket pris. Vi hörs imorgon vänner!

Puss o Kram
Lina Lilja

Stan

Mötet med mig själv går inte så bra med mig själv, fastnar återigen i videosar med Adam *SUCK* Måste verkligen uppfostra mig själv! Ska nu äta middag och ska sedan köra in till stan för att göra lite ärenden. Ska köra i mörker och på halt väglag, för första gången! Ni märker väl om jag överlever!

Åhhh, måste lägga in bilden, bara en gång till!



Puss o Kram
Lina Lilja

Ger Upp

Har försökt arbeta med samhällskunskapen, om hatbrott, men har totalt kört fast och det går åt helvete. Visst var det väl skönt att få sitta hemma idag (och gotta sig i Adam och tisdagen!) men jag skulle verkligen ha behövt hjälp av honom. Fan att han var sjuk alltså! Jaja, får prata med honom på måndag, det är trots allt inlämning nästa vecka! Suck... Hade i alla fall en kompis som ställde upp på en intervju via mejl så lite framåt kom jag i alla fall!


Åh, jag kan titta på den här hur många gånger som helst! Ska åka in och framkalla den om en liten stund! =D

Nä, nu ska jag sätta mig ner med mig själv och försöka motivera mig själv och planera min framtid. Vi hörs senare!

Puss o Kram
Lina Lilja

Bild!!

Nu har jag äntligen fått BILDBEVIS på att jag mötte Adam personligen! Iiiiihhhh!! Synd bara att det är helt omöjligt att bli snygg när man står bredvid en sådan underbart snygg man, dessutom ser man hur jädra nervös jag är också, men ändå, så jädra kul! Slänger in bilden på när han håller i presenten också! =D





Åhh, vad glad jag blev när jag såg dessa!! =D
Vill också passa på att tacka Sony och Nina tusen biljoners miljoners gånger!!! TACK!!!
Nina hittar ni här;
http://www.sonymusic.se/blogg/ninath

Hon har alltid massa skoj på gång och alltid den senaste informationen om alla artister. Dessutom jätteroliga tävlingar med sjukt bra priser! Ni borde absolut gå in där och kika!

Puss o Kram
Lina Lilja

Adam Lambert - The Concert!

Nu äntligen vänner ska jag berätta om min tisdag, innan jag går och gör vettigare grejer, hehe. Det här inlägget kommer bli långt, men det var det bästa dagen i hela mitt liv och jag vill verkligen ge er alla detaljer! Så ENJOY!!

Gick och la mig kring elva någonting på måndagskvällen. Innan dess hade jag sprungit runt som en yrhöna i hela huset, framför allt efter att jag fått reda på att jag verkligen skulle få träffa honom, men detta vet ni ju redan. Tog en stund att somna men sov trots det riktigt bra! Klockan sex klev jag upp och var då sjukt nervös! Yrade runt som tusan och trippelkollade att jag verkligen hade allt! Vid halv åtta bar det av, finally!

När vi körde in i Stockholm gick jag in på Twitter och såg då att även Adam närmade sig Stockholm, då blev jag nervös på riktigt. Nu var det nära!! Körde först till hotellet där jag checkade in och lämnade mina grejer...


Hotellrummet. Jag snodde dubbelsängen, pappa fick ta extrasängen ;)


Min outfit under dagen

Gick därefter till tunnelbanan, en sträcka på omkring 800 meter. Än så länge så flög det bara lite regn i luften, dock var det blåsigt och kallt, men jag överlevde. Var dock skönt att komma in till tunnelbanan! Väl på plats var det lite krångel att hitta en kassa där de tog kort, men tillslut fick jag i alla fall min rabattremsa och jag kunde springa till tunnelbanan. Hoppade av på T-Centralen och tog mig till Buttericks där jag köpte sprayglitter. När jag var klar där så funderade jag på vad fan jag skulle göra nu? Jag hade absolut inga pengar att shoppa för och alla jag känner jobbar/går i skolan.. Jaja, tänkte jag, jag kan ju åka förbi Medborgarplatsen och se hur det ser ut i alla fall, så jag hittar ikväll. (På vägen dit jag jag även förbi ICA och köpte lunch) Fan vad glad jag är att jag gjorde det! För när jag kom dit så satt det redan ett gäng där, vilket jag inte hade förväntat mig! Men joo då, de första hade suttit där sedan sju på morgonen! Gick fram och sa hej och efter två sekunder kändes det som vi alltid kännt varandra! Slog mig ned med dem och började prata lite.



Vi pratade verkligen om allt, och det kändes så grymt skönt att ha hittat folk med samma tankesätt och värderingar som en själv! Att dessutom kunna prata om alla intervjuer och uppträdanden med Adam tillsammans med någon som faktiskt lyssnar och tycker om samtalsämnet var också sjukt roligt! Vi pratade även om våra "Halleluja-moments" när vi fell in love with Adam! Så sjukt kul hade jag den dryga timmen jag satt där!

Strax efter tolv, när jag suttit där omkring en timma, kom en kille ut från Debaser och sa att vi skulle frysa ihjäl om vi väntade här till klockan sju, han tyckte inte det var riktigt humant, så han gav alla varsin kölapp med ett nummer på i den ordningen vi kommit och sa att vi skulle komma tillbaka till klockan sex så skulle vi få komma in först. Så jävla schysst! Även om det inte gällde mig riktigt så var det faktiskt jävligt bra gjort av dem (och bättre saker kommer!)!

Så jag tog tunnelbanan tillbaka till hotellet. Nu hade det börjat med snöblandat regn och slasket la sig på marken. La mig i sängen i hotellrummet och tittade på tv, men utan att riktigt kunna koncentrera mig. Efter att ha mött andra Sparkly Swedes och Glamberts så var huvudet proppfullt! Och dessutom närmade det ju sig konserten! I flera timmar så plattade jag håret, sminkade mig, klädde på mig, glittrade mig, om och om igen för att det skulle bli så perfekt som möjligt! Vid strax före halv fem gick jag återigen mot tunnelbanan. Nu var det ordentligt slaskigt ute och det var skitsvårt att gå i mina klackskor som absolut inte var gjord för detta väder! Dessutom så hade jag motvind så jag gick hukad för att håret och sminket inte skulle förstöras! Var ännu lyckligare när jag nådde tunnelbanan denna gången!

Inser dock på väg till tunnelbanan att jag kommer hamna mitt i rusningstrafiken - shit! Och visst var det sjukt trångt, framför allt när jag bytte på Slussen! Men jag kom fram, och nu snöade det på riktigt! När jag kom fram vid strax efter fem så hade det hunnit bli en liten kö i alla fall, trots vädret, och jag gick upp i trappan och ställde mig med gänget jag träffade tidigare under dagen och snackade med dem. Det var kallt, men stället var så fyllt med kärlek att man knappt tänkte på att man tappade känseln i fötterna!




Kön omkring kvart över fem. När klockan närmade sig sju så sträckte sig kön över hela torget för att sedan svänga och fortsätta en bra bit till!

När klockan närmade sig sex undrade jag var fan de jag skulle möta var? Då kommer de ut en tjej och hämtar de två som vann Rix FM-tävlingen och när hon vänder och går in igen så inser jag att det var ju samma människa som jag skulle möta - tror jag! Hade ju bara sett henne på bild tidigare, och sedan dess hade hon både färgat håret och klippt det! Försöker ringa henne men utan att få tag i henne så jag går in och ska försöka hitta henne bland 50 andra människor i ett smärre kaos. Börjar fråga runt lite men ingen vet ju vem det är, tillslut ser jag henne och går fram med orden;
"Är det du som är Marie?"
Hon tittar oförstående på mig;
"Ööhh, aa..?"
"Ja det är jag som är Lina" *Sträcker fram handen*
"Jaaahaaa" *Stort leende, stor kram!*

Efter lite kaos så får vi reda på att vi ska få träffa Adam efter VIP-människornas M&G som ska vara först. Det är alltså jag och Anna som jag tog med mig, Marie som gör svenska FB-sidan, Emelie som vann och skulle gå på Berns men som då inte hunnit fylla 18, Cecilia som sköter svenska Fanpagen samt de två Rix FM-vinnarna. Vi ser Adam göra M&G i trappan och medan detta kaos flyter på så hänger vi av oss jackorna, stämplar biljetten och kikar lite på alla saker som går att köpa. Shit, jag har ju inga cash! Tur att pappa skulle komma sen, hehe! Inser snart att jag glömde Glowsticken i den inlämnade väskan, så går och hämtar den. Kommer tillbaka till gänget och inser att jag även glömt kameran i väskan - shit! Så återigen går jag till garderoben och ber om att få titta i väskan, tror ni de skrattade gott eller? Men nu kanske ni förstår hur nervös jag faktiskt var! Från där vi står ser vi inte bara M&G utan också in i restaurangen där Tommy och de andra äter middag!

Tillslut får vi ta hissen upp till ett rum på övervåningen, eftersom M&G håller på för fullt i trappan. Väl på övervåningen finns det äntligen tillgång till toalett, jag som varit kissnödig så länge! Jag skakar av nervositet och tillslut kliver Adam in i rummet! Iiiihh!!!! Han hälsar på alla, börjar med Marie som träffat honom en gång tidigare i mars när han var här. När han hälsar så tittar han lite på henne och säger;
"Vi har möts förut, har vi inte?" Fattar ni att det var sju månader sedan, han har mött miljontals människor sedan dess, och ändå kommer han ihåg att han träffat henne! Jag vet att han har sagt att han är duktigt på att komma ihåg ansikten, men aldrig att jag trott på det så här! När han hälsar på Cecilia händer samma sak, även hon mötte honom i mars.
Jag fick en smärre tunghäfta där, så när han hälsar på mig är jag överlycklig över att jag faktiskt kommer ihåg vad jag heter och lyckas få ur mig det. Hans hand var STOR! och en aning torr minns jag, tänkte att han skulle behöva lite handcream ;)

För övrigt var han såklart längre än vad jag förväntat mig, men det var ingen överraskning, så brukar det vara. Däremot var han också BETYDLIGT smalare än vad jag trodde, han var ju fan skinny! Lukten minns jag inget av, var så grymt nervös! Nina säger att jag har någonting speciellt till honom och jag börjar nervöst och stakande berätta vad det är vi lämnar över till honom. Han bläddrar lite i den och tar lite kort med den, innan vi ska få ta enskilda med honom. Vi ställer upp oss på kö och när jag går fram till honom berömmer han mig för min fina väst! Iiiihhhh! Synd att man hade tunghäfta och inte fick ur sig så mycket alls *Host*
För övrigt så har jag inte fått dessa bilder än, men de borde komma under dagen, *Hoppas*

Han skrev lite autografer, dock hade jag inget med mig som han kunde signa. Hade tänkt ta med mig CD-boken men glömde det plus att jag vann ju hans autograf som jag har uppsatt på väggen i mitt rum. Hellre en kram och ett foto än en till autograf! När vi är klara säger han att han skulle gå och äta middag nu och vi undrar chockat om han inte gjort det än!? Näpp, säger han, bara jobb jobb jobb! Nina säger åt oss att det verkar som att de börjat insläppet så att vi ska skynda oss ner, så vi springer ner för trappan och in i lokalen och får se att de enda som har blivit insläppta är VIP-människorna samt de med kölapp. Jag hamnar på typ tredje raden och börjar prata med några jag pratade med ute medans folk sakta droppar in i lokalen. Detta går sjukt långsamt! Träffar även andra som varit med i presenten, alla är lika chockade när jag vet vem de är, men jag har ju sett dem på bild så jag hade en liten fördel ;) Dock ler alla stort när jag berättar vem jag är och om och om igen förklarar jag hur det gick till när han fick presenten och hur underbar han verkligen var i verkligheten, för det var han! Och tro mig, han är ännu sexigare i verkligheten än på bild (yepp, jag trodde också det var omöjligt!).







Efter ett tag rullar det på lite bättre med insläppet, och då börjar förbandet Victorius spela. Hans musik var okey, han var ganska snygg, men han var lite sliskig och tyckte nog själv han var lite för snygg, så då blev det bara jobbigt. Ville inte slösa massa bilder på honom, men en bild blev det i alla fall.



När han var slut hade fortfarande inte alla kommit in, så det var jättemånga som missade honom. Nu skulle i alla fall scenen byggas om, suck! Det tog en jävla tid och väldigt försenat var allt! Det spelades musik sålänge men tyvärr på ganska låg volym och till en början väldigt kassa låtar så det blev ju ingen partystämning direkt. Mot slutet blev det dock bättre låtar och när låtar som Single Ladies och I Gotta Feeling började spelas så steg stämningen! Som ni kanske ser på bilden så ser vi precis in i dörren de kom ifrån där vi stod, så vi höll noga koll och såg först av alla när de var på väg in!




De bygger om scenen.

Scenen var sjukt mycket mindre än de scener han brukar spela på så vi undrade hur fan det skulle gå för dansarna! De var ju tvungen att dansa helt annorlunda för att få plats! Tillslut ser vi i alla fall Tommy närma sig dörren och vi skriker ljudligt, han försvinner lite igen, sedan släcks lyset och allt börjar!



Det var en fantastisk stämning och bra miner! Tyvärr så blev det lite bråk just kring oss, mest pga av mig *host*, men vadå, jag ville ju också se liksom! Hamnade precis bakom en jättelång tjej så det är klart jag tränger mig för att se bättre, och mot mitten av showen så stod jag inklämd på andra raden, kunde knappt röra mig, men såg åtminstone mycket bättre! Skam den som ger sig ;) Sorry alla om ni fick blåmärken och så, men det är faktiskt en del av att gå på konsert! Hoppas ni inte blev allt för sura dock! Verkade i alla fall inte så!



Det var väldigt svårt att ta bilder, därav blev det mest filmer....








Jag ber tusen gånger om ursäkt för att min hemska röst hörs bättre än Adams här!





Sa för övrigt innan showen att jag inte brukar skrika, men nog blev det mycket fjortisskrik. Hade knappt någon röst kvar den kvällen, men den återhämtade sig förvånansvärt fort! Däremot så har öronen fortfarande inte återhämtat sig....

Mitt i showen så är det ett litet break när bandet spelar och Adam byter om. Då kom det personal från Debaser med vatten till oss längst fram. Återigen, så jävla bra lokal! Trodde dock att shit, jag som bråkat så mycket här framme lär väl inte få något vatten, men jo då, de var snälla och bjöd med sig! Dock tror jag det är få människor som skulle gjort som vi gjorde, dela vattenglas med människor man aldrig mött förut, men jag menar, vi lever ju i en sekt med Adam som pastor, och han delar ju tunga med allt och alla så... ;)

När allt var slut var man mer eller mindre gråtfärdig, nu då?? Stod och snackade med lite folk bra länge, och funderade på att hitta något ställe att gå ut på, men allt har typ 23 års gräns så det var svårt... 18 kanske jag hade kommit in på, men 23? Så jag beslutade mig för att leta reda på pappa. Jag sa hejdå och gick mot den lååååånga kön till garderoben. Dock var det ganska enkelt att smita före lite, hehe... När jag står där ser jag pappa sitta utanför i bilen så jag vinkar in honom och får trehundra spänn. Hämtar jacka och väska och går sedan till shopen, åh vad jag önskar att jag hade haft mer pengar! Det fanns ju hanskar, iPhone-fodral, och tusen olika skitsnygga tröjor! Hade ju bara pengar så det räckte till en grej... =( Men, men, det blev i alla fall en tröja!



Älskar den och inte helt förvånande är att jag bar den hela gårdagen och även nu!
Tog i alla fall bilen tillbaks till hotellet, lycklig men deppig. Nu insåg jag hur svettig jag var, och hungrig! Det enda jag fått i mig sedan frukost var lite av salladen jag köpte, en snackbar samt en banan. Dock var jag smart och drack mycket vatten, det räddade nog mig! Dessutom gick jag ju runt i ett par sjukt snygga klackskor, men ack så ont i fötterna det gjorde! Beställde en macka på hotellet som jag åt och la mig sedan och slötittade på tv på hotellrummet. Tillslut insåg jag att nu måste jag sova, imorgon är en ny dag. Suck... Ville helst inte vakna igen, ville bara tillbaka till himlen, till Debaser! Sov jättedåligt den natten, och vaknade tidigt. Låg hela förmiddagen på hotellrummet, bortsett från när jag åt frukost. Som tur var fick pappa sluta vid lunch så vi åt lunch vid Sollentuna Centrum och åkte sedan hem. Fortfarande lika depp...

Visst är det trist att det är över, jävligt trist. Men det gäller att hålla huvudet högt och se framåt! SNART får vi se honom igen, det ska jag se till!

Det här inlägget blev jävligt långt och tog en jävla tid att skriva, hoppas ni orkade läsa! Nu måste jag sätta igång med pluggandet...

Puss o Kram
Lina Lilja

No School!

Har ingen skola idag! Fast har ändå massor att göra hemifrån, både i och utanför skolan... Jag tänker idag sätta mig ner och diskutera hur jag vill att mitt liv ska se ut och vad jag behöver för att nå dit. Det må låta konstigt, hälften av alla jag känner i min ålder vet inte vad de ska göra imorgon liksom, men jag är en karriär människa och det enda som hindrat mig från att göra karriär ännu är min låga ålder. Ni anar inte hur åldersdiskrimineringen i landet ser ut! Jaja, om en och en halv vecka fyller jag sjutton år, sedan börjar nedräkningen till 18-årsdagen, min vuxendag. När jag fyller 18 vill jag kunna försörja mig själv och inte behöva leva på studiebidraget. När jag tar studenten ska jag ha någonstans att ta vägen. Det är dags att staka ut mål och delmål, det är dags att drömma stort men framför allt, att jobba hårt. Motivationen är nu stor och jag vill verkligen ta mig någonstans härifrån. Nu ska någonting hända!

Lovar att konsertinlägget kommer snart, väldigt snart! Har lite krångel med att få upp sista videon bara. But it's on it's way!!

Puss o Kram
Lina Lilja


Inga bilder...

Videosarna gick så SJUKT segt att ladda upp så ni får vänta tills imorgon med att höra allt om hur AMAZING det var! Börjar inte förrän 13.20 imorgon så hinner fixa det innan dess =) Ska försöka få upp de sista filmerna nu innan jag går och lägger mig, hoppas hoppas det funkar! Har heller inte fått bilderna från Sony än - hoppas de kommer snart!

Är sjukt trött då jag inte sov så mycket i natt så det ska bli skönt att få krypa i säng! Hoppas på mer sömn i natt, men fortfarande är huvudet proppat med saker. Måste ta slutet av den här veckan till att sortera ut allting och skriva ner saker och så, mer detaljer får ni väl senare ;)

Lite smaskiga bilder nu så här till läggdags!



Puss o Kram
Lina Lilja

Weird

Håller på att ladda upp bilderna och filmerna just nu, men tills dess tänkte jag underhålla er med lite allmänna tankar om mitt liv...

Hela mitt liv har jag kännt mig missanpassad. Sedan jag var 12 år gammal har jag velat flytta härifrån och leva ett annat liv, någon annanstans. Förra året gjorde jag det, och det gick väl sådär. Det var så himla mycket borta i USA men visst kändes det väl bättre än livet jag levde hemma. Att växa upp som annorlunda i en liten inskränkt stad är ganska svårt... Men jag kom hem, och återgick till livet. Tills jag gick med i CUF! Ni som läst bloggen en längre tid vet hur lycklig jag var när jag kom hem från första nationella kursen. Jag trivdes som fisken i vattnet, äntligen hade jag hittat hem!



Jag mådde helt underbart de tre dagarna jag spenderade där i Stockholm tillsammans med CUF, men att komma hem blev naturligtvis jättetufft. Vetskapen om att vi dock skulle träffas snart igen gjorde att det kändes bättre, och livet fortsatte. Varje gång jag har kommit hem från ett CUF-arrangemang har jag fallit hårt i backen. Att vara i helvetet och vända är tufft, men att vara i himlen och vända är ett helvete! Det har dock kännts okej och vi ses ju trots allt snart igen!



Jag hittade hem, jag nådde himmelriket, det var i alla fall vad jag trodde, nu vet jag att jag aldrig kom längre än till trädtopparna. För igår nådde jag himlen. När jag mitt på dagen slog mig ned med ett gäng som satt och köade utanför Debaser så var det efter två minuter som att vi hade kännt varandra hela livet. Jag som vanligtvis inte är blyg, men däremot ganska osocial, kände mig hemma, och vi pratade på om allt och ingenting. Människorna jag satt med hade samma värderingar och tankar som jag, och vi diskuterade allt från Adam Lambert till mest ingenting. Vi pratade om Halleluja-moments och tja, ni får veta mer om det där i nästa inlägg...

Jag fick inte bara träffa underbara människor med underbara värderingar, jag fick träffa min hjälte! Tänk er att ni skulle som troende kristen springa på Jesus, ungefär så var det! Ni kommer aldrig förstå hur mycket Adam faktiskt betytt för mig, det förstår jag inte ens själv. Men han har trots allt givit mig både hopp och mod om en framtid i mina händer. Showen var naturligtvis också helt fantastisk!



Om det var ett helvete att falla från trädtopparna, så behöver jag nog inte ens förklara hur det kändes att falla från himlen. Jag har mått skit idag och just nu vet jag knappt hur jag ska orka ta mig upp, även om det känns lite bättre än det gjorde imorse. Jag vet inte när jag får träffa alla underbara människor igen, eller Adam, men det kommer dröja. Jag saknar allt och alla så, vill bara uppleva gårdagen igen.

Det som har fått mig att överleva allt med CUF och USA är att alltid ha ögonen framåt, mot framtiden, och aldrig titta bakåt. Samtidigt så får det mig att fundera på hur fasen jag levde mitt liv innan allt det här, hur överlevde jag?? Jag ska försöka fortsätta titta framåt även nu och kämpa för att få Adam back to Sweden soon. Men en sak vet jag i alla fall, att så fort gymnasiet är över ska jag flytta härifrån, flytta till himlen!



Puss o Kram
Lina Lilja

Hemma

Är åter hemma igen, något depp över att allt är över. Lovar att uppdatera er om ALLT och visa massor med bilder och filmer, men först middag!

Puss o Kram
Lina Lilja

Ingen dator

Ska åka nu så hinner inte skriva. Blir inget inlägg förrän imorgon, datan fick inte följa med. Hörs imorgon!

Puss o Kram
Lina Lilja

What have I done???

Utnämnde ju en tävling på adamspresent-bloggen, och vinnaren vann med en motivering. WHY DID I DO THAT? Det här är ju assvårt!! Hur ska jag kunna bestämma mig?? Jaja, får suga lite till på karamellen innan jag berättar vem som vann. Kanske hinner få in något mer bidrag då också, än är det inte alldeles för sent, men snabba på!

Ska packa klart nu. Har målat naglar och sett CSI, skönt att få tänka på något annat. Tack vare M&G så kommer jag iaf slippa köa och dessutom hinner jag förbi hotellet och göra mig iordning innan istället för att göra det hemma på morgonen INNAN vi åker till Stockholm!



Nä, får se om det blir något bloggande imorgon från hotellet. Annars hörs vi väl på onsdag! Kommer vara sjukt depp då bara så ni vet, när allt detta är över... Har dock insett att vi är inte bara ett gäng fans, vi är en sekt! Så sjukt galet detta är! Men det ska i alla fall bli kul att träffa alla!

Sluta svamla nu och sov. Godnatt!

Puss o Kram
Lina Lilja

ADAM LAMBERT!!!!!

It's official! Tomorrow I'm gonna meet my IDOL! Det är sant!!!! Faktiskt! Sedan Augusti i år så har vi under min ledning knepat och knåpat och fixat en present till Adam. Det är mest jag som knepat och knåpat, men de andra har skickat in material, idéer och tankar. När jag en solig sommardag var ute på promenad så insåg jag inte hur sjukt mycket jobb det skulle bli! Men nu är presenten i alla fall klar, och överlämnandet kom ifråga...



Har varit i kontakt med lite människor, och för bara en liten stund sedan blev det klart! Jag och en person till kommer att få vara med på M&G som Adam har före konserten, där alla andra betalat flera hundra kronor för att komma in, och lämna över presenten! Iiiiiiiihhhhhhhh jag är så glad! This is gonna be the time of my life!!!



Vill ni hänga på? Gå in på http://adamspresent.blogg.se/

Nu ska jag packa klart samt fixa naglarna.

Puss o Kram
Lina Lilja

Da Big Secret

Asså jag är helt over the top, crazy, allmänt underlig (mer än vanligt) idag. Fast det vet ni ju redan, för det har jag redan skrivit två inlägg om x)
Nu har mina classmates haft sin lektion, så nu borde de veta. Min mentor ska i alla fall flytta efter jul, vilket innebär att vi kommer få en ny lärare. Spännande! Som ni vet så har ju inte jag och han kommit riktigt överrens alla gånger, men samtidigt så är det ju såklart lite sad....

Nä, nu ska jag göra något vettigt (OR NOT!). Det enda jag har gjort hela tiden i skolan, förutom att prata med min lärare, är att kolla mejlen, blogga, kolla facebook, kolla mejlen, osv... Nä, gjorde faktiskt tyskaläxan samt mejlade mina lärare och sa att jag inte kommer vara här på onsdag. DUKTIGA JAG! :P

Nä usch, man ska inte blogga när man är på det här humöret. Därför slutar jag nu.

Puss o Kram
Lina Lilja


Konstigt...

Helt plötsligt så kom det en konstig, nästan olustig känsla i kroppen.. Ett samtal med min lärare och allt blev allmänt underligt. Vet inte om jag ska skratta eller gråta (nä, så drastiskt var det inte), men det känns underligt.


Vågar inte avslöja något än, eftersom jag nog har klasskompisar som läser detta. Vill då att de hör allt från ursprungskällan och inte från någon underlig blogg. Ni får veta senare, när klassisarna vet också.

Fick även veta att vi inte har idrott idag. Eller jo, men vi har det i klassrummet, teoretiskt. Så jag gick till snofsskolan i mjukiskläder i onödan. Fast jag tror jag ska en sväng förbi gymmet efter skolan, så det inte känns onödigt att jag tog på mig dessa kläder.

Nu MÅSTE jag verkligen sätta fart med skolarbetet. Stenhårt arbete till klockan 14.40, tror ni jag kommer lyckas när jag är på detta humör? Hmm... Kanske ska läsa Röhlanders veckobrev först, så jag blir lite koncentrerad. Hörs sen!

Puss o Kram
Lina Lilja


Hyperaktiva mjukisbyxor!

Har tagit mig i skolan och sitter nu här i mjukisbyxor! Jag går aldrig i mjukisbyxor i skolan, och har aldrig gjort, men nu gör jag det, och jag går i en snofsskola! It's crazy! Men men, har liksom BARA idrott idag, orka hålla på och byta om? Så jag slängde på mig träningskläderna och mjukisbyxor över, satte upp håret i en slarvig tofs och hade på lite mascara. INTE FRÄSCH idag med andra ord! Men men...

Sitter i alla fall här nu och försöker jobba ikapp lite. Kommer ju vara borta på onsdag så vill vara klar med allt tills dess samt att jag har ett inlämningsarbete som ska vara klart nästa fredag, och jag har ansträngt mig lite för mycket hittills vilket gör att jag har massor kvar att göra! Bland annat så måste jag förbi RFSL och intervjua dem, och så ska jag försöka få tag i polisen, trodde det skulle vara lätt i få tag i dem! Men icke sa nicke....

Dessutom är jag en aning hyperaktiv! Eller en aning var väl en underdrift om jag ska vara ärlig! Just nu känner jag mig som att jag skulle platsa på ett psykhem! Fingrarna rör sig, benen rör sig, allt är rörigt och nu ska ni vara sjukt glada över att ni inte kan läsa mina tankar! Det bara spolar förbi tankar om skola, jobb, intervjuer, Stockholm, mejl, allt möjligt! Är sjukt nervös, eller nervös, fel ord... Förväntansfull? Över imorgon! Det här är liksom dagen jag väntat på i månader!!!! Iiiiiiiiiiiihhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!



Nä, nu ska jag nog ta lite lunch. Skäms lite över min ofräscha stil idag... Önskar jag hade varit en sådan som är dösnygg i en papperspåse! Jaja, lunch!

Puss o Kram
Lina Lilja


Tallinn!

Är nu åter hemma efter några underbara dagar (och händelserika nätter!) på resande fot. Det har varit en helt underbar resa och nu är jag fit for fight igen! Började med ett extrainsatt CUF Gävleborg årsmöte där jag blev vald till Vice Ordförande vilket känns helt underbart! =D Efter knappt nio månader i CUF så har jag alltså avancerat ända dit, trevligt!!

Lovar att visa bilder och grejer, men just nu är jag en aaaaning upptagen! Provar kläder inför tisdag you know! Tror jag är i princip klar nu dock. Det är leggings som är glansiga, lite skinniga you know, ett svart linne (syrran var inte jätteglad när hon upptäckte att jag snott det från henne..), en pälsväst, ett par svarta klackskor, fjäderörhängen, nyinköpt ring med döskalle samt ett svart armband som jag även det fått låna av syrran.

Sedan blir det såklart GLITTER!!! (måste nog inhandlas), svart kajal/eyeliner, massa mascara, svart/vita naglar och utsläppt hår! Iiiihhhh det ska bli så skoj!!!

Nä, nu ska jag krypa i säng! Bara en timme skola imorgon, men har ändå massor att fixa! Samt att jag väntar ett mejl som jag verkligen är spänd på... Vågar inte hoppas på för mycket men går det rätt väg så lovar jag att ni får veta!

Puss o Kram
Lina Lilja

Mot Tallinn!

Japp, nu drar jag! Det ska bli heeeeeeeeelt underbart, samtidigt som jag är lite orolig... Eller orolig är fel ord, eh... Stressad? Nä, jag vet inte. Grejen är att jag ska på möte på söndag direkt när jag kommer hem, och på tisdagen så bär det av mot Stockholm och konserten!!! =D
Och innan jag åker till Stockholm så måste jag;

1. Bestämma vad jag ska ha på mig
2. Inhandla kläderna som jag ska ha på mig
3. Prata med mina lärare och ta ledigt från skolan samt göra lite skolarbete så jag inte hamnar efter
4. Ordna färdigt Adams present
5. Ordna så att Adam får sin present



Jaja, ska försöka koppla bort och istället fokusera på att bara ha det underbart! Men det kommer bli en utmaning, tur att jag har Olof Röhlanders bok med mig! Massor med Mental Styrketräning kommer det bli! Det blir ju inte bättre av att jag går runt och oroar mig, right?

Nä, nu ska jag gå och hämta min cykel som jag lämnade på busshållplatsen igår. Inget bloggande tills på söndag nu då vänner! Och svarar heller inte på mejl eller telefon! Är det akut så ring morsan/farsan/hem så kan de vidarebefodra er till mig! Annars, ha en bra vecka!!



Puss o Kram
Lina Lilja

Massor!

Det är helt fullt upp just nu! Både i huvudet och rent fysiskt! Men I'm trying to stay out of it, och göra det bästa av situationen. Har blivit ganska bra på att prioritera nu faktiskt, och det behövs! Har dock lite panik över att jag kommer stänga av telefonen och vara utan internet hela onsdag till söndag, framför allt eftersom jag väntar en hel del viktiga samtal och mejl.. Men men, det löser väl sig alltid på ett eller annat sätt. Har en plan B om jag säger så!

Tänkte ni skulle få ta del av lite bilder också.. Vet inte om det är så mycket att förklara egentligen, titta och njut bara! Har verkligen sjukt mycket idéer nu, så efter lovet blir det till att ta tag i det. Behöver bara hitta någon som tror lika mycket på mig och mina idéer som jag gör och som är beredd att lägga ner själ och hjärta i det hela, eller tja, främst bara vara myndig. Vet ni hur många käppar man får i hjulet som minderårig?? Jaja, ska sluta gnälla nu och krypa i säng, men först, some pictures!















Puss o Kram
Lina Lilja

Barnvakt

De här två dagarna har varit heeeeeeeelt underbara! Jag har träffat så sjukt mycket nya människor, skapat kontakter och idéerna bara flödar! Sjukt kreativ har jag varit! Hinner dock inte berätta så mycket nu, ska iväg och sitta barnvakt ett par timmar i stallet, men i eftermiddag lovar jag att berätta allt och lägga upp bilder! Bland annat på underbara Billion Dollar Babies!!!



Tills dess får ni gärna kika in den här bloggen;
http://unggavleborg.blogg.se/

Hon var med hela helgen och knäppte massa kort och skrev om vad som hände! Finns några halvbra bilder på mig där, men om ni tittar på bilder från söndagen så ser ni i alla fall min underbara väst som jag köpte på Second Hand!

See you later!

Puss o Kram
Lina Lilja


RSS 2.0