World's A Beautiful Place

Världen är inte rättvis, och livet är inte lätt. Men världen är jävligt vacker. Det finns krig, det finns orättvisor, det finns elaka människor - och så finns det allt det goda. Det som man någonstans vet existerar, men något man glömmer bort alldeles för ofta.



För 18 timmar sedan twittrade vår allas Perez Hilton ut videon nedan och har sedan spenderat dagen till att försöka få kändisar att sprida den vidare, något de också gjort. Nick Jonas, Jordin Sparks och Ashley Tisdale är några av de kändisar som tillsammans med massor av människor utan riktigt så många followers spridit videon under dagen. 



Den lades upp redan i augusti, så den är några månader gammal, men den är fortfarande minst lika aktuell. Perez har verkligen tagit Jonah till sitt hjärta och gjort det till sitt uppdrag att rädda den killen från allt ont. Mycket kan man säga om Perez, men när han lägger den här sidan till är han något av det underbaraste världen har.



Detta har naturligtvis fått ett ENORMT gensvar! Tittar man på videons kommentarer och låter det uppdatera automatiskt är man körd. Det kommer in hundratals nya kommentarer - i minuten!! 95% av alla kommentarer är positiva, och sen så finns det ju de där procenten som alltid ska störa sig och vara elaka. Har försökt spendera lite tid med att rapportera några av dessa, men med tanke på alla nya kommentarer som kommer in hela tiden är det väääldigt svårt!!



Det jag ville komma till är i alla fall att detta visar - återigen - hur väldigt vacker denna världen är. Det här är en sida av världen som jag var tveksam till att den ens existerade, men sedan jag officiellt blev ett stort fan av Adam Lambert och gav mig in i den världen, och sen när It Gets Better-kampanjen kom och nu slutligen denna kampanj med lappar så har jag insett hur vacker världen verkligen är. Något jag också har sett är hur långt en människa kan gå för att hjälpa någon annan som man aldrig träffat och ibland inte ens vet namnet på. Världen är verkligen en vacker plats och min generation består av så otroligt många, fina människor! :')



Det senaste året har verkligen mitt hopp för omvärlden stigit enormt sedan jag sett vad folk är beredda att göra - och vad folk faktiskt gjort. Allt människor har gjort för mig, och även för andra. Jag har själv också insett hur mycket jag är beredd att göra för en annan människa. Världen för min generation är mycket mindre än vad den är för mina föräldrar och deras föräldrar. Något annat som också är mycket tydligt är att för mig så finns många av mina goda vänner på nätet, och ännu har jag inte träffat dem i verkligheten. Trots det känner vi varandra mycket bra och jag räknar dem som vänner, medan mina föräldrar inte alls tycker att man kan lära känna någon utan att ha träffat den i verkligheten. Vi lever i skilda världar....



Med twitter, Facebook och bloggar har världen krympt, och också avståndet till kändisarna. Många kan räkna upp massa negativa saker med detta, som rätten till ett privatliv, men jag vill lyfta alla de positiva sidorna som man sällan pratar om;

- Det finns alltid någon som lyssnar. 

- Tidszonerna gör att även om det är mitt i natten hos dig så finns det alltid någon vars dag precis har börjat.

- Trivs du inte med människorna runt omkring dig kan du alltid hitta nya någon annanstans.

- Hittar du ingen som är som dig där du bor, så hittar du denne definitivt på nätet.

And the list goes on and on.... Jag ska avsluta detta inlägg nu med att be er ta hand om varandra och tänka på att du kan rädda någons liv idag. Och imorgon kanske någon annan räddar ditt. Det finns alltid någon därute att prata med och tycker ni inte det så finns jag här. Bara att mejla om ni känner för det! ([email protected])



Det finns alltid anledningar att le! Så le :)





Puss o Kram
Lina Lilja

Kommentarer
Postat av: Homosexuell i ett heterosexuellt samhälle.

Hej Lina!



Tack så jättemycket för dina ord, det värmer verkligen. Vad är det för hjälp du kan erbjuda? Är väldigt öppen för förslag om samarbeten på något sätt och vis! Kram

2011-12-04 @ 20:47:49
URL: http://morgans.nu
Postat av: Monika - Livet i Stockholm

Go´kväll! :D Följa varandra på bloglovin? :)

2011-12-04 @ 22:07:15
URL: http://ttomtenissarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0