Some Crazy New Shit!

Vill börja med att länka till underbara Willes blogg som nu är i full uppdatering igen! Och i vanlig ordning är det även därifrån jag snott en del av bilderna....



Jag vet att jag bloggar mycket idag, efter att knappt ha bloggat alls på flera månader, men förut hände det alldeles för mycket grejer i livet för att jag skulle hinna blogga, och nu händer det så himla mycket grejer som jag måste hinna blogga om! Jag vet att jag har lovat bildbomb från sommaren och veckan med tysk, och jag ska försöka hinna det ikväll (men måste även plugga, se Glee season 3 som ÄNTLIGEN dragit igång! och gå på hockey :)), kan inte lägga upp bilder från mobil/kamera genom skoldatorn.



Det är dags att satsa på livet nu! Hösten är FULL av spännande aktiviteter och det är ett evigt pusslande för att försöka få ihop familj, skola, politik, vänner och stall, samt allt det andra! Är upptagen mer eller mindre varje helg fram till min födelsedag i slutet på november, och med så mycket att göra tror jag den här hösten kommer gå FORT! Min gulliga, gulliga, historialärare är väldigt orolig för mig och att jag ska bli sjuk och gå in i väggen igen, som i våras, och jag förstår hans oro, men jag tror jag kan hantera det den här gången!



Den här gången har jag nämligen full koll på saker och ting, än så länge i alla fall, och tänker inte låta livet fara iväg med mig som förra gången. Denna gång ska JAG fara iväg med livet! Jag har ett klart och tydligt mål som jag jobbar för, som fungerar som morot. Dessutom fyller jag 18 i november och kan skaffa körkort och allt det andra som gör mig till en FRI människa!


Ni vet nog vid det här laget att jag är en människa som inte säger saker och ting innan det är 100% klart och bestämt, inte heller denna gång. Mina närmaste vänner och min familj vet vad som pågår, men det är knappt, för denna gången är det helt och hållet mitt beslut eftersom mina 18 år gör att ingen kan stoppa mig!



Jag har valt vägen Crazy New Shit och är väldigt nöjd med mitt beslut. Framtiden ligger i mina händer och jag är otroligt hoppfull!



Puss o Kram
Lina Lilja

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0