Kan inte alla bara kramas istället?

Vaknar man av att landlorden ringer, ja då vet man att den här dagen bara kommer att gå utför. Och mycket riktigt, innan första lektionen ens börjat satt jag redan och grinade i ett hörn av klassrummet (bokstavligen). Så där och då slängde jag in handduken och gav upp på dagen, sket i lektion 2 och stack till stan för att käka lunch med några kompisar istället. Få skratta lite. Gick förbi tatueringsstudion (wehoo, snart ligger jag där under nålen guys!), och sen hamnade jag på Starbucks i väntan på att hundägaren skulle sluta jobbet. Åker hem till henne, kramas med hundarna, kollar runt och lär mig hur allt fungerar (ska ha hand om lägenhet + hundar hela helgen). Sen kommer hennes roomie, aka min klasskompis hem, och berättar att våran gulligaste gulliga lärare hade köpt med sig tårta till lektionen för att fira mig och min klasskompis som båda fyller år på torsdag. HEJ DÅLIGT SAMVETE! Så nu sitter jag återigen här på Starbucks, och har vänt mig till Ellen DeGeneres för att få skratta lite de sista timmarna denna dag. Så ramlar jag över denna youtube video, vilket naturligtvis gör att jag nu sitter här med tårarna strömmandes...
 
 
Kan inte alla bara kramas istället? Oh well, 20 november 2012 skrivs in i Linas historiebok som en otroligt dålig dag helt enkelt. Imorgon blir det bättre. Nu ska jag åter vända mig till Ellen. Hörs!
 
Puss o Kram
Lina Lilja
 
Ps. Om exakt en månad kommer jag sitta på ett hotellrum i San Diego och vänta på att morsan och syrran ska kliva in genom dörren. Längtar! Ds.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0