Sen kväll på biblan

Sitter på skolbiblioteket och klipper med ögonen, ACK så trött jag är! Men men, någon timma till blir det nog trots allt här. Har GALET mycket plugg just nu! Och så händer det så himla mycket här borta också, så man försöker bara hänga med och andas på vägen. GALET säger jag bara!!!
 
På det roligare planet så kan jag berätta att jag fått en praktikplats! Project HOPE är en klubb här på skolan, men också en del av skolans Health Services. Vi lär andra studenter värdefulla saker inom ämnet hälsa - både fysisk och psykisk. Vi har också en anställd på heltid, samt två studenter som jobbar 10 timmar i veckan + en grafisk designer anställd, också student. Och så jag! Praktiserar där några timmar varje måndag och onsdag, gör en del pappersarbete, men är också med och planerar event och möten. Kul kul!!
 
Gällande framtiden så har jag fortfarande ingen aning om vad jag vill göra. Imorgon ska jag till en counsler på Transfer Academy, så får vi väl se hur jag tänker och tycker efter det. Tiden går fort, men inte riktigt så fort. Jag har fortfarande tid på mig att bestämma mig!
 
Nu ska jag ta några djupa andetag och sen fokusera på skolarbetet igen. Saknar er alla där hemma! 
 
Puss o Kram
Lina Lilja

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0