Grattis sis!

Idag fyller min fina, fina lillasyster 18 år. HOW CRAZY?! Min fina lilla lillasyster är nu vuxen!! Kunde tyvärr inte vara med hemma i Gävle och fira henne idag, men i helgen som var sov vi två, just the two of us, på hotell här i Stockholm, gick på stan, såg idol live, åt på restaurang, och bara myste. En underbart fin helg för att fira våra två födelsedagar!
 
 
Nästa vecka blir jag 20 - och det är fantastiskt hur otaggad jag är på min födelsedag. Har i princip bara önskat mig pengar i olika former ("bidrag till" och presentkort - enda undantaget är att jag även önskar mig ett par löparbyxor). Hur kul är det att få pengar i present liksom?! Egentligen?! Samtidigt är det verkligen det jag vill ha och behöver. Jag minns tiden då man var liten och önskade sig en massa skivor och böcker och kläder och sånt där. Man vaknade på morgonen av att familjen kom in och sjöng och sängen fylldes av paket. Det var tider det... Nu för tiden är det bara hunden som finns i sängen när man vaknar, och ingen skönsång får man vakna till heller. Jaja, nu ska jag sluta vara så bitter. Minns min egna 18-årsdag som var helt jävla fantastisk, och förra årets födelsedag var riktigt bra också! Det kommer fler liksom (och egentligen är det ju riktigt dumt att döma ut den i förväg). En dag ska jag ha min egna familj och då ska jag ta med mig traditionen med paket på sängen på morgonen. Det och julrimmet ska jag ta med mig in i min framtida familj - viktiga traditioner. 
 
 
Bilder från 22 november 2011 - min 18-årsdag! Tänk att det redan är 2 år sedan, galet!!
 
Har haft en rätt kass dag idag faktiskt. Varit trött och hängig, huvudvärk och en konstig arbetsdag. Får ta nya tag imorgon och hoppas att det blir bättre. Nu ska jag se något roligt på Netflix och sen sova tidigt. 
 
*drömmer mig bort från kyla och mörker*
 
Puss o Kram
Lina Lilja

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0