Stockholm Prides Nya Kampanj

Är så arg och ledsen just nu. Stockholm Pride har precis släppt sin nya kampanj där de uppmanar heterosexuella att bli homo, bi, trans, queer och alla andra bokstäver - utom heterosexuell såklart. Stockholm Pride på Facebook och twitter säger; "Huvudsyftet med kampanjen är att vi vill med en blandning av ironi, humor och allvar belysa de fördomar som HBTQ-personer möter i vardagen, samtidigt som vi visar det positiva med att vara HBTQ."



Jag kan förstå syftet, jag kan kanske delvis se humorn, men nej, jag gillar verkligen inte kampanjen. Jag tycker inte att den är rolig och bra för fem öre. HBTQ-personer utsätts ständigt, dagligen, för denna press att "bli hetero", att man inte duger som man är och så vidare. Stockholm Pride och dess medlemmar vet hur detta är och man tycker då att de borde försöka skapa en värme och gemenskap där ALLA är välkomna, men nej, istället vänder det allt tillbaka mot de heterosexuella. Man väljer i sin kampanj att diskriminera och utesluta heterosexuella, och dessutom klumpa ihop alla i samma grupp. ALLA heterosexuella är inte fördomsfulla idioter! Dessutom klumpar de ihop alla HBTQ-personer i deras bilder och "argument".



Denna kampanj häller bensin på elden när det gäller min ilska mot Stockholm Pride och "den officiella HBTQ-världen". Några av de absolut mest fördomsfulla personerna jag någonsin mött finns i den världen, konstigt nog. Har man utstått så mycket hat, diskriminering och uteslutande borde man ha en dröm om en värld som är öppen för alla, där man själv får definiera sig och där man alltid är bra som man här. Den här kampanjen är INTE ett sätt att ta sig dit!! Vill ni läsa mer själva finns Stockholm Pride på Facebook och twitter, eller så kan ni gå in på kampanjsidan http://www.blihomo.nu/.



Puss o Kram
Lina Lilja

Kommentarer
Postat av: Inez

Det finns ju näringsidkare som ej fått betalt sen Pride 2011 och jag tycker man skall reglera ekonomin innan man startar en ny festival. Det är etiskt.

Har man minus i kassan så betalar man sina skulder innan man investerar i nytt.

Som en kampanj eller Pride 2012.

2012-05-23 @ 17:27:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0