Semester!

Oj oj oj, snabba kast här i livet! Först och främst: Filip och Fredrik i Globen var skitkul! Precis vad jag behövde en kväll som den! Håll utkik på kanal 5 för att se det med egna ögon! Sen blev det klart i måndags att jag blir kvar på skolan även nästa termin, vilket kastade om mina livsplaner lite men också känns jätteroligt! Skolavslutningen igår var jobbig, tvingas säga hejdå till alla mina kära nior, men samtidigt känns det oerhört välbehövligt med lite semester. Det har varit ett tufft år och nu behöver jag verkligen få vila upp mig!
 
 
Idag har jag varit på en barndomskompis student, jätteroligt! Träffade några gamla parallellklasskompisar från gymnasiet också, tänkte verkligen på hur mycket man växer efter studenten. När vi gick i skolan hälsade vi inte ens på varandra i korridoren, nu satt vi där och frågade varandra "Jaha, och vad gör du nu för tiden då?". Kul att få lite updates på hur det går för alla gamla skolkompisar!
 
 
Imorgon är det syrrans tur att klä på sig studentmössan. Hon och morsan ramlar snart innanför dörren med kassar från mataffären, så sen blir det matlagning och städning hela kvällen. Rätt glad att jag skippade allt sånt skit måste jag säga... Blir nog ytterligare en studentmottagning på lördag också, och på söndag ska jag jobba på Ung Cancers pärldag i Stockholm, men sen blir det SEMESTER på riktigt! Långa lata dagar i solen i hela TVÅ VECKOR!! (Det är i alla fall vad jag hoppas på, man vet ju aldrig...) Ska bli såååå skönt!
 
 
Puss o Kram
Lina Lilja

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0