Herre mitt liv

Mitt liv är verkligen helt galet just nu. Här trodde man att allt skulle lugna ner sig efter valet, och i själva verket är det egentligen tvärtom. Allt har speedats upp. Jag jobbar extra mycket, kastar mig mellan olika uppdrag och verkar aldrig riktigt få vara ledig. Förra veckan är ett endaste blurr, där jag jobbade dygnet runt med ett specialuppdrag som jag får berätta mer om vid ett senare tillfälle. Fantastiskt roligt - på riktigt, jag hade lyckopirr i magen varje morgon när jag vaknade och var helt exalterad över mitt liv - men också så utmattande. Hann även med ett besök på musikalen Livet är en schlager som jag velat se så länge. Helt jävla amazing var den - rekommenderas!!
 
Den här veckan är jag tillbaka på skolan, men på kvällarna utbildar jag mig också hos ett PT-företag som jag förhoppningsvis ska få börja jobba på inom kort. Till en början som vikarie, men så småningom även med egna klasser. Jag trivs fantastiskt i gänget och i konceptet, så jag hoppas verkligen it works out. 
 
Sen arbetar jag stenhårt med CUF:s HBTQ-nätverk och en kurs som vi ska hålla i november. Ska bli galet kul att få ha en kurs med HBTQ-tema och få bjuda in en massa coola föreläsare och lyssna på ämnen man verkligen brinner för! 

Sen planerar jag även min födelsedagsfest som jag ska ha i november på en krog i Gamla Stan. Galet påkostad fest, så jag hoppas verkligen att det blir bra. Just nu är jag på jakt efter en DJ som kan tänka sig spela endast schlager en hel kväll (inte det lättaste...). Känner du någon? Inboxa!
 
Och. Så. Massa. Annat. 
 
Den där välbekanta ångesten. Pengaångesten. Framtidsångesten. Ångesten över att man funnit sin passion i livet och inte vet hur man ska få leva ut den till max. Om man någonsin kommer lyckas. Om man någonsin kommer få sitta på tunnelbanan igen med lyckopirr i magen och ett leende på läpparna medan regnet slår mot fönstrena och gråa, blöta, frusna människor trängs runt omkring sig. 
 
Livet.
 
Måste för övrigt också nämna att jag är skribent på en sajt som heter Frihetssmedjan. Här om dan skrev jag en text kring att den nya regeringen vill ha obligatoriskt gymnasium (http://www.frihetssmedjan.se/2014/09/gymnasieavhoppare-ar-inte-misslyckade/). Den har i skrivande stund flera hundra pers läst, och väldigt många uppmärksammat på olika sociala medier. Galet roligt! Tack för att ni gillar <3 
 
Nu ska jag kämpa vidare. Imorgon ska jag åka hem till mamma och landa på soffan. Välbehövligt.
 
Puss o Kram
Lina Lilja

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0