Thank You Universe!

Klev in i mitt engelska klassrum idag, arg och frustrerad. Min lärare blev helt panikslagen, vad är fel?! Kom från en workshop med en av universiteten här i stan, och det gör mig bara SÅ FRUSTRERAD! Jag vet inte vad jag vill - för jag vill göra allt samtidigt, och helst nu! Och jag är all about att följa universums vilja, go with the flow och att man kommer ramla in på "rätt väg" på ett sätt eller ett annat. Problemet? UNVIERSUM SÄNDER JU SÅ JÄVLA MÅNGA SIGNALER SAMTIDIGT!! Jag är totalt overwhelmed, frustrerad and confused....
 
 
Jag ångrar inte en sekund att jag hamnade här, och det var verkligen en slump att jag kom in på denna livsbana, samtidigt som varje dag är totalt överväldigande och mentalt utmattande. Jag lär mig verkligen saker HELA tiden, om mig själv och om världen. Jag kastas mellan känslor, åsikter och tankar, och jag är som en svamp och suger upp ALLT, vilket gör det väldigt utmattande. Samtidigt - oerhört spännande och roligt. Just nu är jag arg och frustrerad, men i slutändan utnyttjar jag varje sekund och älskar varje liten del jag lär mig. Det gäller bara att andas och ha tålamod - svaret kommer förr eller senare.
 
Puss o Kram
Lina Lilja

Fy FAN För Världen!

Som en skarp kontrast till förra inlägget så är det nu dags för mig att hata på världen. Har precis sett sista avsnittet av Torka Aldrig Tårar Utan Handskar, och FY jävla FAAN säger jag bara! Orkar inte ens prata om det just nu, utan ska bara torka mina tårar, utan de jävla handskarna, snyta mig, och ta mig till min självförsvarslektion. Vi hörs vänner, ta hand om er. 
 
 
Med Kärlek,
Lina Lilja

Leve Livet!

Är så lycklig just nu! Kände i eftermiddag hur jag bara inte kunde sluta le, hur jävla bra allt kändes, och jag bestämde mig för att INGENTING skulle få förstöra min kväll - så nu sitter jag här på Starbucks, fånler och sjunger med i Taylor Swift-låtar. Jag skojar inte, stod verkligen inne på Forever21 för någon timme sen och sjöng högt med till låtarna som spelades, och dansade genom butiken. For Real!
 
Veckan har varit ganska känslosam egentligen. Mycket stress, pappa fyllde 50 och medan de firade det med pompa och ståt hemma i Sverige satt jag här borta, har suttit på känslomässiga föreläsningar, etc. MEN, så kom helgen! Eller det började egentligen i torsdags. Sociologilektion! Prov! PANIK! Men det kändes så himla bra måste jag säga! Kanske inte ska säga för mycket innan man får resultatet, men just nu lever jag på känslan. Fick dessutom tillbaka quizet från förra veckan - som kändes PISS! MEN! 92% + 1 extra credit poäng. SCORE! Igår chattade jag lite med syrran efter skolan, vilket kändes bra, och sen blev det en kaffe med en kompis jag inte hunnit träffa på länge. Lite gym, lite läsa, rummet för mig själv för andra natten i rad..... Idag tog jag det lite lugnt, var på skolan vid 10 för att gå på en föreläsning annordnat av FN om barnsoldater. Intressant! Ner på stan, lunch och gym. Starbucks, checkade ekonomin - och för första gången sedan jag kom hit så ville jag inte lägga mig ner på golvet och grina! Sprang på några kompisar på stan, sprungit runt med dem, lyckades hitta ett par jeans på första försöket (jag har INTE gått upp en endaste storlek OCH min rumpa såg SÅ SEXIG ut i dem dessutom. Ännu mera SCORE!). Sen var jag sugen på bio, men eftersom det börjar närma sig halloween så är det enda som visas skräckisar (not my cup of tea so to speak) så efter en sväng på Yoghurtland hamnade jag återigen på Starbucks. Har verkligen kalori- och sockerbombat ikväll, men va fan, MAN MÅSTE FÅ LEVA IBLAND!!! (Sorry att jag är så pepp, men lycko- och sockerchock kombinerat kan skapa sånt ;)).

Okej, för att lugna ner oss lite då, vad händer annars här borta? Inte mycket måste jag säga. Skola, mycket plugg, mycket Project HOPE, håller på och drar igång en gammal klubb igen.... Fullt upp! Fortfarande ingen aning om vad jag vill göra i framtiden, men paniken har lagt sig. Det kommer! Nu ska jag knipa igen och slänger in en bildbomb från denna veckan, och vad vi gjort med Project HOPE! 
 
 
 
 
 
Och det här är vad jag sjunger på för tillfället (SÅ JÄVLA BRA);
 
 
Puss o Kram
Lina Lilja<3

You Gotta Get Up and Try, Try, Try

 
Puss o Kram
Lina Lilja

Heaven for Everyone

Min vän Sara introducerade en ny låt för mig idag, och jag bara ÄLSKAR den! Har faktiskt aldrig hört den förut, trots att det är Queen som gjort den. Se till att lyssna noga på texten vänner!
  
 
Puss o Kram
Lina Lilja

Träning, Plugg och AIDS-walk!

Livet rullar på här borta! Har äntligen kommit igång med träningen och det känns SÅ skönt! Igår var jag på en utomhus träning på morgonen. En timme PURE HELL! Men ack så nöjd man känner sig efteråt! 
 
 
Bara det att efter det skulle jag gå en mil.... Ja vänner, en svensk mil. AIDS-walk var vad det var, den 22 i ordningen, men första för mig! Kul var det, men hängde inte kvar länge eftersom att jag stack direkt för att möta upp några kompisar för lunch. Men att ha kört ett stenhårt träningspass OCH gått en mil innan klockan slagit tolv en lördagsförmiddag är väl inte helt fel?
 
 
Fortsatte lördagen i samma anda; Att ta hand om mig själv. Lunch med kompisar, Starbucks, 60 minuters helkroppsmassage (ack så ont men ack så skönt!) och därefter ett biobesök. MYS! Hade sen rummet för mig själv HELA NATTEN! Åh vilken bra lördag det var igår! Idag började jag med ett yogapass, sen har jag suttit här på skolbiblioteket med böckerna framför mig. Tror jag börjar få någon ordning och reda på allt kaos i alla fall, det känns som det lugnar ner sig lite just nu. Senare idag ska jag till mataffären för att veckohandla, och sen tänkte jag göra matlådor för veckan! Duktiga jag :)
 
Ha en bra vecka kära ni!
 
Puss o Kram
Lina Lilja

Fina, fina, fina Glee

Ack så jag grinade<3
  
  
  
  
  
  
 
</3
 
Puss o Kram
Lina Lilja
 
Ps. Titta inte på videorna om ni ännu inte sett senaste avsnittet.... Fullt av spoilers! Ds.

Nobody Said It'd Be Easy

Det är inte lätt. Livet är inte lätt. Men man får se till att det är värt det. Det är så jävla värt det.
  
  
 
Puss o Kram
Lina Lilja

Man Down!

På självförsvarsklassen i måndags skulle vi bli knuffade framifrån, ramla (på en tjock matta) och sen resa oss upp igen, antingen genom att resa oss upp, eller genom att göra en bakåtkullerbytta och sen komma upp. Jag valde det senare alternativet, men istället för att rulla över axeln lyckades jag rulla över huvudet. När jag gör så känner jag hur smärtan kommer från huvudet och nacken och sprider sig ner längs ryggraden. När jag reser mig upp känner jag hur vänstra axeln, nacken och skulderbladet var förlamat av smärta. När jag säger att det gör ont - då gör det ont! Fick gå till tränarrummet och hämta is, vilket gjorde att det kändes bättre. Sov sen på spikmattan för att få igång blodcirkulationen. Igår kunde jag inte vrida på huvudet, och knappt använda armen. Efter lite mer is och en simtur på kvällen kändes det bättre, och idag kan jag röra mig mer eller mindre normalt och smärtan är nästan helt borta. Skönt!
 
 
För övrigt så tror jag att jag börjar luska ut vad jag vill göra i framtiden. Det är inte riktigt vad jag tidigare tänkt mig, men jag tror det kan bli bra. Nu gäller det bara att ta reda på så mycket information som möjligt och ta reda på alla detaljer! Har börjat idag med att prata med en counsler på international office, och om ett par timmar ska jag iväg på en workshop. Och ikväll är det debatten! Och så ska jag hinna plugga.... Och så måste jag handla! Shit alltså, hur ska det här gå ihop?! Well, det löser sig! Allt löser sig :) Fick förresten hem min nya favoritbok igår!! Läser den med stort intresse :)
 
 
Puss o Kram
Lina Lilja

RSS 2.0